Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Destek alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 100%

Yeni insanlarla tanışmaya açık olun. Kendinizi ilginç insanların toplandığı sosyal bir ortamda bulabilirsiniz. Esprili mizah duygunuzu ve yaratıcı enerjinizi ortaya çıkarın. Eşsiz tarzınızla birini etkileyebilirsiniz. Son zamanlarda özgüveniniz biraz düşüktü, bu yüzden biraz flört etmek size daha iyi hissettirebilir! Romantik yönünüzü ortaya çıkarıp cazibenizi kullanacağınız bir gün olacak. İyi eğlenceler.

Etrafınızdaki kaos hüküm sürse bile normalde konsantre olmakta ve birikmiş işleri yapmakta çok başarılısınız. Yine de, bugün durum böyle olmayacak. Siz bile düzensizliğin etkisine gireceksiniz. Bütün bu kargaşa ve karmaşa ile daha fazlasını yapmak çok zor. Verim eksikliği sebebiyle içiniz içinizi yemesin. Bu sadece öyle bir gün. Bunlara boyun eğebilirsiniz. Sakin olun, biraz eğlenin. Yarın işlerinizde ilerleyebilirsiniz.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Düzgünce oturup sallantıda olan o projelerin üstesinden gelme zamanı! Bunu yapacak bir modda olmayabilirsin; yine de, yapılması gereken şey tam da bu. Önce delegasyona bir göz at. Ekip üyelerin arasında bazı gerginlikler yaşanıyor olabilir. Neyse ki bu sıkıntıları çözebilmek için gerekli olan liderlik özelliklerine sahipsin!Bugün sanki havada bir takım şeylerin asılı kaldığına dair bazı hisler içinde olabilirsiniz. Aile bireylerinin farklı ihtiyaçlarını anlamak için doğru bir zaman. Etrafınızda çok fazla hareketlenme olacak. Bu yüzden bir adım geride kalma ihtiyacı hissedeceksiniz. Çevreniz yalnız kalma ihtiyacınız hakkında anlayışlı davranacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınızla birtakım ilginç sohbetler yapabilirsiniz. Kişisel deneyimlerinizi paylaşabilir ve diğer kişinin de sizinle paylaşacak benzer bir hikayesi olduğunu görebilirsiniz. Deneyimlerinizi karşılaştırarak birbirinizle çok fazla ortak noktanız olduğunu öğrenebilirsiniz. Kim bilir belki de birbirinize kişisel bir ikilemi aşmak için yardım eder ve biraz duygusal destek vermek istersiniz. Bugün onunla iletişime geçin ve aklınızda ne varsa samimiyetle paylaşın.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Akrep burcunda ilerliyor. 13:58 itibariyle yarına kadar Ay, boşlukta kalıyor. Saat 04:40'ta Merkür Güneş'in kalbindeyken sizler de dilek tutmayı ihmal etmeyin. Hem yöneticiniz Merkür hem de Güneş sizin burcunuzda kavuşmuşken dilediğiniz konu ne ise gerçek olabilir. Evren sizi farklı dinleyecektir. Venüs-Neptün karşıtlığı nedeniyle akşam saatlerinde sevdiğiniz kişiye karşı kırgın olabilirsiniz. Hayaller ve gerçekler ikilemini yaşayabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Destek alıyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Kendine, hayatına yeni bir yön vermek senin için kıymetli olacak. Çünkü insanları eleştirmekten yoruldun. Karşına çıkacak zorlukları çözebilecek kudret senin içinde. Kapatamadığın bir kredi borcun ya da kart taksitin için yardım edebilirler. Gurur bugünlerde seni ezip geçmesin, kendini duygusal anlamda rahat bırakman gereken bir gündesin. Akşamüzeri ailenle var olan düzenin hakkında konuşmak isteyebilirsin. Bu konuda güvendiğin kişilerden destek alacaksın. Sağlığını olumsuz etkileyecek beslenme alışkanlıkların, fiziksel olarak seni zorlayabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantik ilişkiler için yoğun ve güzel iletişim için ideal bir gündesiniz. Sürprizler ve atılan adımlar yalnız Başakların yüzünü güldürebilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlerinizle ilgili olayların gündeminizi etkilediği bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili yeni dedikodular duyabilirsiniz. Başkalarının ısrar ve zorlamalarına karşı dikkat etmeniz gereken zamanlar olabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal olarak endişe içine düşebilirsiniz. İç sesiniz size yol gösterecektir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen her ne olursa olsun istikrarlı olarak bağ kopartmaya çabalarsanız evren de sizi destekleyerek olumlu bir sonuca götürecek.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılacak listeniz bugün alev alıyor. Detaylara inecek kadar vaktiniz yok. Yapabildiğiniz kadarını elinizden geçirin ve bazılarını başkalarına devredebiliyor ve yardım alabiliyorsanız destek alın.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda öğlenden sonra boşlukta kalacak olan Ay, seyahatler, kardeşler, arabayla ilgili konular, ofis düzeninizdeki yarım kalan işleri halletmenize yardımcı olacak.Zihinsel yetenekleri ve iletişim becerilerinizi ortaya koymak için yarını bekleyin. Konuşmalarınızdaki felsefi kavramlarla karşınızdakileri etkilemeyi başarır, dilediğiniz konuda ikna edersiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgiyle davranacak, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Parasal konularda sakin ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. İlginç durumlarla karşılaşmanız mümkün. Bu durum sizi heyecanlandıracak ve yeni planlar yapacaksınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınız, günlük rutinlerinizle alakalı bazı sıkıntılar söz konusu olabilir. Tüm gün yerinde oturabilir ama hiçbir şey yapmadan çıktığınızı fark edebilirsiniz. Biraz dalgın ve düşüncelisiniz. Aşk hayatınızdaki eksiklik veya onun getirdiği güç farkındalığınızı düşürüyor olabilir. Enerjinizi geri kazanmalısınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün hem işlerini yoluna koymayı isteyebilir hem de mesleki açıdan girişim ve görüşmeler yapabilirsin. Muhatap olduğun ya da rakip olarak gördüğün insanlarla diyalog halindeyken fikir ayrılıklarına rağmen üstünlüğünü her şekilde vurgulamak isteyebilirsin. İstediğini almakta ısrar edeceğin ve iletişim kabiliyetini sonuna kadar kullanacağın bir gündesin.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 47' 39" R
Ay
Akrep
10° 30' 47" R
Merkür
Koç
16° 01' 34"
Venüs
Koç
23° 51' 45"
Mars
Balık
25° 15' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 02' 51"
Uranüs
Boğa
22° 01' 09"
Neptün
Balık
28° 43' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 42"
Lilith
Başak
22° 41' 43"
True Node
Koç
15° 37' 26"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>