Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Soruların yanlış anlaşılıyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün, birine aşk hayatıyla ilgili bir tavsiyede bulunmaya karar verebilirsiniz. Gezegenler, aşk konusunda kişisel felsefelerinizi paylaşmanız için size ilham verebilir. Görüşlerinizi kendi kişisel yaşamını aydınlığa kavuşturmaya çalışan biriyle paylaşmak isteyebilirsiniz. Onlara sunacak iyi fikirleriniz olabilir. Sadece onları kontrol etmeye veya manipüle etmeye çalışmayın çünkü onların deneyimleri sizinkinden çok farklı olabilir!

Ne kadar da odaklanmışsınız bugün! Öyle sakin ve toplusunuz ki. Tabii ki, ruh haliniz bu ağırbaşlılık, mantıklılık ve çalışkanlık için oldukça misafirperver. Ufuk temiz ve yaşam denizlerinde gezinmek için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahipsiniz. Tek ihtiyacınız olan biraz daha inanç ve cesaret. Eğer bugün başarılı olmazsan, kendinden başka suçlayacak kimsen olmayacak.

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Kendine karşı kibar olmayı unutma. Bazen zor zamanlardan geçerken, kendini fazlasıyla eleştirerek vaktini çarçur ediyorsun. Geçmişte kalan şeyler üzerine işler daha farklı olabilir miydi diye düşünüyorsun. Enerjini böyle harcama. Önüne sunulmuş bütün pozitif enerji, kaderinde yatan başarıyı gerçekleştirmen içindir! Gözünü harika hedeflerine dik ve onlara ulaşacağına inan.Siz ne derseniz deyin aksi yönde görüş belirten birisi olacak. Gün boyunca ne tarafa dönseniz karşınıza bir engel çıkabilir, ancak bunu şahsınıza hakaret olarak almamaya çalışın. Bugün normalde kurcalamaktan çekindiğiniz konularla ilgili yeni bir bakış açısı edinmek için ideal bir gün. İnsanlara gelişmeye ve her ne kadar katılmasanız da dediklerini can kulağıyla dinleyerek bir şeyler öğrenmeye açık olduğunuzu gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Davranışlarınızı muhtemelen kadın arkadaşlarınıza karşı görev duygunuz yönlendirecek. Kendinizi siz farkında bile olmadan size hayranlıkla bakan genç kızlar için bir rol model olarak düşünün. Yaptığınızher ne kadar önemsiz görünse de başınızı gururla dimdik tutun. Teşkil ettiğiniz örnek kelebek etkisi yaratıp pek çok kişiyi etkileyebilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Terazi burcunda ilerliyor. 11:33'ten itibaren Ay, yarına kadar boşlukta kalıyor. Öğlen itibariyle sizlerin burcunda oluşan Güneş-Mars kavuşumu hiç olmadığınız kadar güçleneceğiniz bir evreye girdiğinizi gösteriyor. Hem maddi hem manevi bu gücü hissedeceksiniz. Akşam ise Venüs-Jüpiter sert kontağı nedeniyle sevdiğinize karşı verdiğiniz tepkiler abartılı olabilir. Kalp kırmamaya özen gösterin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soruların yanlış anlaşılıyor!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Yakın bir arkadaşın maddi desteğine ihtiyaç duyabilir. Olanağın varsa, geri çevirmemende fayda var. Bazı arkadaşlarına iyi niyetinle sorduğun sorular, yanlış anlaşılmana neden olabilir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, kalbinin kapılarını açacağın biriyle tanışabilirsin. Ailesine karşı kırgınlıklar yaşayan bir Başak burcuysan, akşamüzeri izleyeceğin film ya da tanık olacağın bir olayla, telefona sarılabilirsin. Ne zamandır geçmeyen bir baş ağrın varsa, profesyonel destek almanda fayda var.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayacağınız bazı yanlış anlaşılmalar ve kıskançlar karşısında sessiz kalmayı tercih edebilirsiniz. Söylemlerin farklı yöne çekilmesi canınızı sıksa da sakinlikten ödün vermemeniz kazançlı çıkmanızı sağlayabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde görüşmeler de yoğunluk olabilir. Ticari konularla ilgili anlaşmalar gündeme gelebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler nedeniyle hafiflemiş hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeme gelirken, harcamalarınızda bütçenizi biraz daha fazla gözetebilirsiniz. Başkaları için alışveriş yapabilir, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık eskisinden daha az acı çekerek psikolojik durumunuzda köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Hepimiz rahat ama işe yaramaz rutinlere gire biliyoruz. Yaşamınızı öyle şekillendirin ki, temel bireysel ihtiyaçlarınızı yerine getirsin. Psikoterapi şimdi kullanmak için iyi bir araçtır.

2 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçen hafta işinizde engellenmiş hissetmiş olabilirsiniz. Bunun nedenlerini, yolunuzdaki engelleri ve çözüm yollarını iyice düşünün. Böylece sorunların önüne yaşanmadan geçebilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize değer verdiğinizi hissedeceğiniz bir hafta geçirin.Çocuğunuzla ilgili konularda eşinizle şiddetli fikir ayrılığı ortaya çıkabilir. Fikirlerinizi birbirinize kabul ettirmek yerine çocuk açısından neyin fayda getireceğini masaya yatırın. Aşırı kıskanma teması da canınızı sıkabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişe dönüp durmaktan andan keyif alamıyorsunuz. Çok şanslısınız. Bu şansı kullanmak yerine size fayda getirmeyecek konulara kafanızı yormamalısınız. Evliliklerde karışıklıklar, yanlış anlaşılmalar ve hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Bu süreçte ayrılık kararı almamaya dikkat etmelisiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugünhayatında detaycılığı elden bırakmaman gereken bir gün. Ekonomik anlamda gecikmeler, aleyhinde gelişmelerle karşılaşman mümkün. Uzun zamandır sana yapılan haksızlıkların ne denkli büyük olduğunu fark edip gerekli müdahaleleri yaparak çok daha fazla zarar görmenin önüne geçebilirsin.

2 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 23' 40" R
Ay
Aslan
09° 58' 23"
Merkür
Koç
18° 57' 05"
Venüs
Koç
14° 30' 37"
Mars
Balık
19° 22' 56"
Jüpiter
Boğa
20° 52' 30"
Satürn
Balık
15° 18' 25"
Uranüs
Boğa
21° 36' 05"
Neptün
Balık
28° 28' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
19° 53' 12"
Lilith
Başak
21° 51' 15"
True Node
Koç
15° 33' 59"
Son Güncelleme : 17/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>