Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hislerini sevdiklerinle paylaşıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu, çok neşeli bir dönem değil. Bunun nedeni, hayatınızdaki bazı önemli sorunların bir kez daha kafanızı karıştırıyor ve sizi bu konuları ele almaya zorluyor olması. Evet, bunu istemiyorsunuz biliyoruz. Fakat öylece durup bu problemlerin ortadan kalkmasını dileyemezsiniz. Onlarla bir defalığına ve herkes için yüzleşmenin zamanı geldi. Ev hayatınızı daha olumlu ve neşeli hale getirmek için çaba göstermeniz çok önemli. Sevdikleriniz gidişatı belirlemek için sizden medet umuyorlar.

Bugünbaşındayken öfkeli bir telefon alabilirsiniz. Arayanın neden bahsettiği hakkında hiçbir fikriniz olmayabilir. Onu neyin rahatsız ettiğini tam olarak anlamaya çalışın, sonra yardım edebilecek doğru kişiye iletin. Daha sonra işe bir mola verin. Yürüyüşe çıkın, kafanızı boşaltın ve bir bardak sıcak çikolata alın. Bazen bu tip şeyler bizi düşündüğümüzden daha fazla etkiler.

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

Düşüncelerle dolusun. Onları bir deftere not alabilir ya da bir danışmanla paylaşabilirsin. Büyük bir huzura kavuşabileceksin çünkü; aklına takılan bazı şeyleri bugün içinde çözmen olası. Kaygıyı bir köşeye bırakıp biraz sakinliği benimsemenin tam zamanı. Daha hafif, mutlu ve rahatlamış hissedeceksin!Bugün geçmişinizden birisini düşünebilirsiniz. Belki uzun zaman önce bağlantınızı kaybettiğiniz bir çocukluk arkadaşınız olabilir, gördüğünüz bir şey onunla olan anılarınızı tetiklemiş olabilir. İnternette eski arkadaşlarıyla bağlantı kurmak isteyen kişiler için rehberler mevcut. Büyük bir tanesi gerçekten oldukça geniş. Neden bilgisayarını özlediğin bu insanın izini bulmak için kullanmıyorsun? Her zaman onları bulmak kolay olmuyor ancak hiç denemezsen de asla onları bulamazsın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anda yan rol oynamanız gerekebilir. Eyvah, sahne başkasına kalacak galiba! Belki önemli bir projede birilerine yardım eli uzatıyorsunuzdur. Çabalarınız için tüm takdiri tek başınıza toplamasanız bile daha mütevazı bir rol oynamak sizi tatmin edecek. Bu işe verdiğiniz zamanın karşılığını alacaksınız. Yaptığınız katkıdan gurur duyabilirsiniz!

7 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah uyandığınızda Venüs ve Plüton arasındaki olumlu etkileşimle güzel bir güne adım atabilirsiniz. Özellikle gönül ilişkinizde tam da her şey istediğiniz gibi ilerleyebilir. Mantığınız yerine bugün kalbiniz yönetimi devralabilir. Devamında saat 13:37'de Ay, Oğlak burcuna giriş yapıyor. Bu saatten itibaren çocuğunuz gündeminizde olabilir. Onun başarılarıyla sevinebilirsiniz. Ayrıca hoşlandığınız kişiden aniden bir geri dönüş alabilirisiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerini sevdiklerinle paylaşıyorsun!Çalışmalarının karşılığını alacaksın. Emek verdiğin projenin maddi getirisi seni bir hayli sevindirecek. Güne sakinlik hâkim olurken öğle saatlerinde geçmişe dönük bir iletişim söz konusu olabilir. Eski bir dostundan ya da eski sevgilinden haber alabilir, seninle yeniden diyalog kurmak istediklerine şahit olabilirsin. Ne istediğine çok iyi karar vermelisin. Hem kolektif çalışmaları yönetecek hem de kişisel işlerini yapacaksın. İlişkisin varsa ya da evliysen, karışık duygular içinde olduğunu hissedebilirsin. Belki de biraz kendini dinlemeli ve hissettiklerini sevdiğin kişiyle paylaşmalısın.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önce yaşadığınız bazı fikir ayrılıkları bugün yeniden karşınıza çıkabilir. Haklı olduğunuz kabul edilebilecekken, yeni bir tartışmanın fitilini ateşlememelisiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konular ve kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar var. Ancak düşüncelerinizi havada kalması bir sorun oluşturabilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bazı şeyleri bitirmenin verdiği etki ettiği bir yorgunluk söz konusu olabilir. Olaylar karşısında uzun vadeli planlar yapmamanız bugünlerde önemli olacak.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzdaki Merkür Neptün'le karşı karşıya gelirken iletişimde güç ve söz siz de olsa dahi dalgınlık veya unutkanlığın getirebileceği yanlış anlama ve anlaşılmalara biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha önce tanışmadığınız birileriyle oturmak ve konuşmak size çok iyi gelecek. Onların görüş ve bilgilerini dinlerken çok eğleneceksiniz. Bir yere davet edilirseniz, bugün kabul edin ve kendinizi eve kapamayın.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim sizin duygusal hayatınızda baş döndürücü değişimler yaratabilir.Kendinizi güvende hissedeceğiniz sizi derinden dönüştüren ilişkiye daha çok tutunmak isteyebilirsiniz. Burcunuzun özelliklerini yansıtan, dürüstlük, hizmet, çaba ve iyi niyet bu dönemin ana teması olarak karşınıza çıkar. Sizi iyiliğiniz için eleştirenlere teşekkür edin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu istemediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Beklemediğiniz, hesabını yapmadığınız her olay sizi tedirginleştiriyor. Maddi anlamda günlük hayatınızı düzenleyebilecek fırsatlar yakalayabilir, dengeleri yeniden kurma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda ufak tefek pozitif gelişmeler söz konusu olacaktır.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; ev ve gayrimenkul ile alakalı işlerini planlayarak güne başlayabilir, gün ortasına kadar organize olmakta zorlanabilir çabuk dağılabilirsin.  Gün ortasından itibaren yaptığınve organizasyondan, bulunduğun ortamdan keyif almaya başlayabilirsin. Ürettiğin maddi ve manevi değerlerin hareketlenerek somutlaşması hoşuna gidecek.

7 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 54" R
Ay
Yay
06° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 01' 33"
Venüs
Koç
26° 25' 19"
Mars
Balık
26° 51' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 35"
Satürn
Balık
16° 14' 27"
Uranüs
Boğa
22° 08' 10"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 51"
Lilith
Başak
22° 55' 32"
True Node
Koç
15° 31' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>