Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Eski günleri anıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Son zamanlarda aşk hayatınız hakkında endişelendiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Eğer bir ilişkideyseniz, muhtemelen ilişkinizi ilerletmeyi umuyorsunuz. Ortama yeni enerji getirmek için her türlü fırsatı değerlendirebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa, kişisel yaşamınızda işlerin gidişatından bıktınız. Bugün güzel geliştirmeler yaşanabilir. Aklınıza gelen fikirlere kulak verin.

Bugün egzersiz yapmak ve hareket etmek isteyeceksiniz. Enerji seviyeleriniz çok yüksek olabilir. Okulda uzun boyluların arasına girmeye zorlanan küçük bir çocuk gibi hissedebilirsiniz. Kalkıp koşmak isteyeceksiniz! Gününüzü spor salonunda geçiremiyorsanız, en azından hızlı bir yürüyüş için kendinize zaman ayırın. Veya meslektaşlarınız için bazı işleri yürütmeyi teklif edin. Sadece yardımcı olduğunu düşünecekler. Gerçekten, bacaklarınız biraz egzersiz yapmalı!

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Kendini bir grup önünde açıklamak konusunda başarılı olabileceğin bir gün. Söyleyecek önemli şeylerin olabilir. Genelde hislerini şişeleyip fikirlerini rafa kaldırmaya meyilli bir yapıdasın. Fakat şu anda içindeki bütün enerji köpürerek yüzeye çıkıyor. Düşüncelerini başkalarına aktarmaktan korkma. Her şeyi açığa çıkardığın takdirde daha iyi hissedeceksin.Bugünün gökyüzü konumlanmaları yaratıcı etkinliklerinize yeni bir persfektiften bakmanızı gerektiriyor. Dahil olduğunuz herhangi bir yaratıcı aktivite biraz daha düzenli bir biçimde planlanmış olmayı gerektiriyor. Yaratıcı özellikleriniz muhteşem, fakat bu özelliklerin çeşitli alanlara kanalize edilmesi gerekiyor. Bazı yanılsamalarınızdan kurtulmanız ve gerçekliğe biraz daha tutunmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişinizden birisini düşünebilirsiniz. Belki uzun zaman önce bağlantınızı kaybettiğiniz bir çocukluk arkadaşınız olabilir, gördüğünüz bir şey onunla olan anılarınızı tetiklemiş olabilir. İnternette eski arkadaşlarıyla bağlantı kurmak isteyen kişiler için rehberler mevcut. Büyük bir tanesi gerçekten oldukça geniş. Neden bilgisayarını özlediğin bu insanın izini bulmak için kullanmıyorsun? Her zaman onları bulmak kolay olmuyor ancak hiç denemezsen de asla onları bulamazsın.

8 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Şansınızın açılacağı bir sabahta olacaksınız. Mutlu olacağınız haberler alabilirsiniz. Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki iletişim artabilir. Aşk dolu bir sabah sizi bekliyor. Güneş ve Jüpiter arasında aktifleşen sert açı nedeniyle bazı olayları büyütmeye yatkın olabilirsiniz. Önce karşı tarafa bir şans vermelisiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski günleri anıyorsun!Kariyerine odaklandığın konularda uzun vadeli planlarını ağır adımlarla gerçekleştiriyorsun. Evli bir Başak burcuysan tüm aile ve yakın akrabalarınızın olacağı bir davete katılabilirsin. Bu davet esnasında uzun zamandır görmediğin arkadaşın büyük bir sevinç yaşamana neden olacak. Eski günleri yad ederken; yeniden bir araya gelmek için gün belirleyebilirsiniz. Yakın çevrenle olan ilişkilerin önem kazanıyor. Etrafında seni zorlayan insanlar varsa onlara karşı net bir tavır sergileyeceksin. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, hayal gücünün arttığını görerek pratik çalışmalarına yönelebilirsin. Yazı yazarak, resim yaparak hayal dünyanı yansıtacaksın.

8 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız giderek güçleniyor. Son derece anlayışlı ve sabırlı bir tutum içine girecek böylece sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak hale getireceksiniz. Parasal konulara yönelik yapacağınız çalışmalar başarılı.

8 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullar çok parlak olmasa da aşk hayatınıza ve çocuklarla ilgili konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak keyif verecek.

8 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tarihin pozitif anlamda tekerrür ettiği bazı olaylar dikkatinizi çekebilir. Aşkta karşı tarafın samimiyetinden emin olmadan ilişkiye adapte olmayın.

8 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınız giderek güçleniyor. Son derece anlayışlı ve sabırlı bir tutum içine girecek böylece sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak hale getireceksiniz. Parasal konulara yönelik yapacağınız çalışmalar başarılı.

8 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sırf bir şeyi istemeniz, onu elde etmek zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Satın alma dürtüsü, bir-iki dakika için tatmin edici olabilir, ancak uzun süren finansal acı bu geçici sevinç için değmez. Önünüzde önemli yatırım fırsatları var ve bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için elinizde sermaye olması gerekiyor.

8 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay, Oğlak burcunda seyahat ediyor. Sosyal olmak yerine yalnızlığınızla mutlu olursunuz.Duygularınızı göstermekte zorlanacağınız için karşınızdaki kişi sizi daha soğuk ve can sıkıcı algılayabilir. Bu kendi kendinizin bile canını sıkacaktır. Kalp kırmamaya, iyi niyetinizi saklı tutmamaya özen göstermelisiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

8 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu ufak tefek kaçamaklar size çok iyi gelecektir. Kültür gezileri, uzun yürüyüşler ruh halinizi hemen değiştirmenize yardımcı olacaktır. Kafanızın karışıklığı, bilinçaltınızdaki yoğunluk bir süre daha devam edecektir. Kendinize zaman verin.

8 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; aşk ve sevgi dolu bir gün geçirmek için planlar yapıyor olabilirsin. Çocuğun varsa onunla birlikte vakit geçirebilir ve paylaşımlarda bulunabilirsin. Günün enerjisiyle eşine veya çocuğuna çok otoriter davranışlarda bulunabilir ve kontrolcü tavırlarınla sevdiklerinin negatif enerjisiyle canın sıkılabilir.

8 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 15' 53" R
Ay
Başak
14° 55' 53"
Merkür
Koç
17° 18' 49"
Venüs
Koç
18° 08' 03"
Mars
Balık
21° 39' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 40"
Satürn
Balık
15° 36' 00"
Uranüs
Boğa
21° 45' 42"
Neptün
Balık
28° 34' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 31"
Lilith
Başak
22° 10' 48"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>