Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Başarı seninle! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün gösteri yapmakla meşgulsünüz. Palyaço taklidi yaparak arkadaşlarınızı ve ailenizi eğlendirebilirsiniz. Özellikle absürd ve eğlenceli bir ruh halinde olacak ve insanları güldürmekten keyif alacaksınız. Bu neşeli tarafınızı sonuna kadar yaşayın, çünkü bu size ilaç gibi gelecek. Zaten hayat yeterince ciddi, o yüzden eğlencenin tadına varın!

Gururunuzun incinmesine izin vermek kolaydır ve bugün birinin söylediği bir şeye maruz kalabilirsiniz. Endişelenmeyin, kimse sizi aslında dışlamadı ve size hakaret etmek istemedi. Bu durumdaki enerji yoğun iletişim yollarından biri ve bu sebeple küçük kaygılar üzerinde savaşmak kolay olabilir. Hayatınızdaki insanlar hakkında daha neşeli ve iyimser olmaya çalışın ve daha barışçıl diyaloglar kurmaya çalışın.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Kendini gösterebilmen için harika bir gün. İnsanlar ise adeta kahkaha atmaya, keyiflenmeye yer arıyor! Eğlenceli olmaktan çekinme. Karşılaştığın bütün durumlara bir miktar kabulleniş de eklersen, yanılma şansın olmayacaktır. Şeyleri kafanda büyütme ve hafife almaya çalış. İnsanlar arasında bugün gerçekleşebilecek olan gerilimin büyük kısmının sebebi kendimizi çok ciddiye alıyor oluşumuzdan kaynaklanıyor olacak. Bu trendi değiştirmek için elinden geleni yap.Bugün evinizi son derece özel bir biçimde güzelleştirmeye odaklanabilirsiniz. Sürekli, evde bakımı yapılabilecek, özellikle de çiçekli bitkiler satın alabilir ve onları, doğanın nefesini evinize üfleyecek biçimde yerleştirmek isteyebilirsiniz. Buün saksıda bitki yetiştirmeye başlamak için mükemmel bir gün. Toprakla haşır neşir olmanız son derece önemli. Bugün bunlarla ilgilenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Balık burcunun 21.derecesinde 07:32 itibariyle dolunay gerçekleşiyor. Özellikle partnerinize karşı sakin tepkiler verin. Evlilik ve ilişki hayatınızda gergin bir süreç geçirebilirsiniz. Her şey hayal ettiğiniz gibi olmayabilir. Ortakaçmışsanız ortağınızla ters düştüğünüz noktalar olabilir. Bugün Merkür de Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar ekonomik durumunuzu ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Maaşınıza zam veya aklınızda olmayan bir prim olabilir. Yine bugün içinde Venüs de Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar gelirinizi ilgilendiren güzel gelişmeler devam edecektir. Paranızın bereketinin arttığı bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlara para yatırabilir ve beklediğinizden fazla karşılığını alabilirsiniz. Dolunay hakkındaki ayrıntılı yazı için tıklayabilirsiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarı seninle!Bugün sabah saatlerinde karşıt burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Uyumlu oluşun sayesinde gün içerisinde tanışacağın kişilerin dostluğunu kazanabilirsin. Giriştiğin her işte başarılı olacaksın. Yeteneklerinin ön plana çıktığı bir gün olacak. Bu elbette karizmanı da arttırarak insanlar arasında ayırt edilmeni sağlayacak. Yeni birteklifi alabilir veya yeni bir işe adım atabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin dağınıklığından şikâyet edebilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir Başak burcuysan, seni yoran, gereksiz detaylardan uzaklaşmalısın.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu dolunay evlilik veya ortaklık girişimler alanınızda size pozitif kararlar almanıza yardımcı olacak. Önemli bir projeye başlıyorsunuz. Sorumluluklarınız ve başarınız artıyor.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda dolunay etkisi altında, eşinizle ilgili gelişmeler ya da ilişkiler önem kazanmakta. Bu alanda karşınızdakilere karşı daha duyarlı olmaya bakmalısınız.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza yeni insanlar katılabilir. Bu kişiler konusunda sezgilerinize güvenmelisiniz ve onları anlamaya çalışmalısınız. Bugün analitik zekanız ön plana çıkabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay ikili ve bire bir ilişkilerde farkındalığa, göz ardı edilmiş bir konunun açığa çıkmasına neden olabilir, bazı fedakarlıkları beraberinde getirebilir. İlişkinizde eski kalıpları terk etme zorunluluğu doğabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihniniz keskinleşecek ve harekete geçeceksiniz. Sadece kendiniz olun, sizi özel yapan özellikleriniz yıldızınızın parlamasına yeter de artar, merak etmeyin.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay, partner ilişkilerinizde birden çok konuyla uğraşmanıza neden olacak. Gerek ortaklıklar gerekse özel hayatınızda partnerlerin tutum ve davranışları kafanızı karıştırabilir. Onları pragmatik bir yaklaşımla sert bir şekilde eleştirmek isteyebilirsiniz. Bu davranışınız olayların daha çıkmaza girmesine neden olur. Sağduyuyu elden bırakmadan özel hayatınızda karşınızdaki kişiye alan açmalısınız. Onu köşeye sıkıştırmaya çalışmak hiçbir fayda sağlamaz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu maddi anlamda şanslısınız. Şans oyunları denenebilir. Gizli kalmış yerlerde unuttuğunuz paralar bulabilirsiniz. Ailenizle ilgili konular sizi çok yoruyor. Bir taraftan bir disiplin ve koruma altında olmak hoşunuza gidiyor diğer taraftan askeri bir monotonluktan hoşlanmıyorsunuz. Çalışma hayatınızda, günlük rutinlerinizde bazı karışıklıklar olabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; karşıt burcunda yaşanan dolunay ikili ilişkiler ve ortalıklarınla ilgili önemli seçimler yapmanı gerektirebilir. Bir süredir yaşadığın olaylar neticesinde içinde bulunduğun koşulları değerlendirebilir; tamam mı devam mı diyebilirsin. Ekonomik özgürlüğünün daha da artacağı bir dönemdesin.

14 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 05"
Ay
Akrep
24° 53' 28"
Merkür
Koç
26° 28' 14"
Venüs
Balık
21° 39' 24"
Mars
Balık
05° 00' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 11"
Satürn
Balık
13° 18' 22"
Uranüs
Boğa
20° 39' 49"
Neptün
Balık
27° 48' 37"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 45"
Lilith
Başak
19° 48' 04"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>