Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fikirlerini savunuyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Başınızın etini yiyen bazı endişeleriniz olabilir. Bunlar maddi kaygılardan veya bazı küçük sağlık şikayetlerden kaynaklanabilir. Ancak, sizi düşürmelerine izin vermeyin çünkü bunları aşmak için gücünüz yerinde. Her ne kadar şimdiki durumunuz size iç karartıcı gelse de, bundan yakında kurtulacaksınız. O zamana kadar, sevgi, dostluk ve inanç gibi değerlere güvenmeye devam edin.

Çok titiz bir insansınız ve detaylara gösterdiğiniz ilgi size tanınırlık kazandırabilir. Rakamlarla veya bilgisayar verileriyle çalışıyorsanız, rakamlara dikkat etmeniz harika sonuçlar doğurabilir. İşinizin yanında durmaktan çekinmeyin. Bu, çevrenizdeki diğer kişilerin uzmanlığınızı takdir ettiğini anlamanız için iyi bir zaman. Alkışlara karşı rahat olmaya çalışın, çünkü gelecekte daha fazlası olabilir!

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Kendini daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye karar verebilirsin. Bazen insanlar seni pratik, tutucu olarak tanımlıyor. Canlı bir hayal gücün olduğunu ise her zaman fark edemiyorlar. Yaratıcı yönünü bugün açığa çıkar. Kendini zeki şakalarla ifade et veya artistik ruhunu onurlandıracak bir şeyler bul. Bir enstrüman çalmaya vakit ayır veya resim yap.Bugün oldukça sosyal hissediyor olacaksınız ve alışılmadık bir şekilde dedikoduya ve şakaya açık olacaksınız. Arkadaşlarla buluşup havadisleri öğrenmenin tam zamanı. Birbirlerini tanımıyor olsalar da, bir süredir görmediğiniz insanları bir araya getirecek bir buluşma planlayın. Farklı arkadaş gruplarınızı birbirleriyle tanıştırmaktan, sıcak ve açık bir atmosfer yaratmaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün adeta bir filozof kral rolüne bürünmüşsün. Hatta bir krallığın nasıl yöneltilmesi gerektiğine dair fikirlerini açık edebilirsin. İnsanlarla etkileşime geçip karşılıklı olarak birbirinizin hayatlarında olumlu değişimler yaratmak için harika bir gündesin. İlk adımı sen at ve herkesin katılabileceği tarzda stratejiler veya oyun planları sun. Bir grup koçu gibi davranırsan, "takım"ın bugün skor yapma şansı elde edebilir!

11 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Düne göre hem enerjiniz hem moraliniz daha iyi olacaktır. Ofiste yaptığınız işlerle göz doldurabilirsiniz. Özellikle herkesin göremediği yerden olaylara bakmanız ve orijinal fikirleriniz sizi bir adım öne çıkartabilir. Duygusal hayatınızda ise kafa karışıkları yaşayabilirsiniz. Ay, saat 08:22'de uzun süreliğine boşluğa giriyor.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini savunuyorsun!Ay, tüm gün boşlukta hareket ediyor. Bugün aşk hayatını canlandıran bir enerji seninle. Eşin ya da sevgilinle aranda olan ilişkiyi güçlendirmek isteyebilir, sürprizlerle dolu bir gün geçirebilirsin. Diğer yandan fikirlerini sonuna dek savunacağın bir gün seni bekliyor. Mevcut durumunun seni yeterince tatmin etmediğini, ideallerin için daha farklı yollar denemen gerektiğini düşünebilirsin. Bu durum yurtdışı, mesleki ve dil eğitimiyle ilgili kurslara yönlenmene neden olabilir. Aşk vehayatını hatta tüm yaşamını gözden geçirirken başkalarının sözlerine kafa yorabilirsin. Son zamanlarda geçmeyen eklem ağrıları yaşıyorsan kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugününüzü kısa ya da uzun vadeli seyahat planlarınızla geçirebilirsiniz. Partnerinize karşı ısrarcı tavırları bugün yanınıza almamalısınız.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Gün içindearkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerilmeler olabilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişe yaratan durumlardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi motive ederek hayatınızı daha verimli hale getirebilir. Aşk konusunda kendinize güvenmeniz önemli olacak.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde yanıltıcı veya aldatıcı olan durumlara dikkat etmelisiniz. Karşınızdaki kişiyi fazlasıyla idealize ediyor veya gerçekleri göremiyor olabilirsiniz. Önemli yargılarda, kararlarda bulunmadan önce biraz beklemek yerinde olabilir.

11 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size çok fazla baskı uygulanıyor ama bu baskıyı uygulayan sizsiniz! Şu an kendinizi çok zorluyorsunuz. Kendinize bir şeyler yapmak için biraz daha zaman verebilirseniz rahatlamaya başlayabilirsiniz. Etkilemeye çalıştığınız insanlar zaten etkilendi.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati gündelik hayatınıza hareket getirir. Dijital konulara ilgi duyarsınız.İşle ilgili tele konferans görüşmeleri yapabilir, astrolojiyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Egosu ve kibri yüksek kişiler sizin mütevazi ruhunuza iyi gelmez. Onları tolere etmekte zorlanırsınız. Bacaklarınızda ağrı hissederseniz masaj iyi gelecektir. Kramplara karşı hassas olabilirsiniz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mesafelerin sizi rahatlattığı veya çok rahatsız ettiği bir gün olabilir. İletişim kurmak konusunda ısrarcı veya tam tersi bir şekilde hiç iletişim kurmak istemiyor olabilirsiniz. Duygusal anlamda dengesizlikleriniz olabilir. Karar verme konusunda yetkinliğinizin azaldığı bir zaman dilimi. Marsın burcunuzdaki hareketi gücünüzü arttırmış olsa da dengelerinizi de bozmakta. Sürekli mükemmelin peşinde bir hal aldınız.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün ev işleri ve ziyaretler seni meşgul edebilir ya datempon artabilir. Yoğun bir misafir trafiği içinde koşturman ve hizmet etmen gerekebilir fakat akrabalarla ya da tanıdıklarınla bir arada olmaktan keyif alabilir, düşüncelerini ve duygularını sevdiklerinle paylaşabilirsin.

11 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 10' 11" R
Ay
Başak
13° 47' 05"
Merkür
Koç
17° 21' 32"
Venüs
Koç
18° 00' 51"
Mars
Balık
21° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 20"
Satürn
Balık
15° 35' 26"
Uranüs
Boğa
21° 45' 22"
Neptün
Balık
28° 34' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 11"
Lilith
Başak
22° 10' 09"
True Node
Koç
15° 37' 07"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>