Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Şaşıracağın haberler alabilirsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün bir şekilde sinir bozucu bir gün olacak. İş arkadaşlarınız, daha çok işbirliği yapmanız ve daha az bireysel olmanız konusunda ısrarcı olabilir. Ekiple birlikte çalışmayı reddettiğiniz için size kırgınlar. Aslında, isyankarlığınız bir noktada sizi disiplinli olmaya itebilir. Kariyerinizde hızlı bir şekilde ilerlemenize zemin hazırlayan otoriter duygu ile bu zorlukların üstesinden geleceksiniz.

Bugün geçmişten birinden haber alabilirsiniz. Belki eski bir okul arkadaşınız sizi arayabilir veya arkadaşça bir e-posta gönderebilir. Bu kişi sizinle yeniden bağlantı kurmakla ilgilenebilir. Zamanınız varsa, onlara ulaşmaya çalışmalısınız. Değer verdiğiniz insanlarla teması kesmek çok kolaydır. İş ve diğer kaygılar, belirli arkadaşlıkları ihmal etmeyi kolaylaştırır. Şimdi bunun ekstra çaba gösterin.

Evinizin yapısıyla ilgili bazı problemler dikkatinizi çekebilir. Belki boru tesisatı veya elektrik kabloları maksimum düzeyde çalışmıyor olabilir. Bunu tek başına düzeltmeye çalışmanız iyi bir fikir değil ama bugün bir ustaya ulaşamayabilirsiniz. Biraz deneyin, bu konuyu şimdilik bir kenara koymak isteyebilirsiniz, ancak vazgeçmeyin.

Bazen gereğinden fazla endişeleniyorsun. O pratik 'signName' doğan normalde birçok konuda işe yarıyor. Seni planlı ve disiplinli bir hale getiriyor. Ama bazı zamanlar ilham ve hayallerin konusunda çok karamsar olabiliyorsun. Karşına güzel bir fikir çıkabilir ve bunu elinden kaçırmamalısın. Biraz araştırma ve dikkatlice yapılmış değerlendirmelerle bu konsept sana maddi açıdan da kullanışlı gelecektir.Bugün kutlama günü! Hayatınızdaki ufak zaferler sizi günlük rutininden uzaklaştıracak ve etrafınızdaki insanlarla birlikte Güneş'inizin sıcaklığını hissedeceksiniz. İnsanlar size güvenecek ve otorite kazanacaksınız. Bu ufak zaferin tadını çıkarın ancak çok da fazla dikkatinizin dağılmamasına özen gösterin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biyoritmin biraz düşük olabilir bugün. O yüzden çok havanda olamayabilirsin. Bu da seni bitkin ve depresif yapabilir. Hemen panikleme, rahatsızlığın büyük ihtimalle stres kaynaklı. Yumuşak, hafif vokalli müzikler dinle; gitar ya da harp enstrümanlarını seçebilirsin. Çevrende çiçekler veya başka renkli objeler bulundur. Mümkünse masaja git. Bütün bunlar rahatlamana ve tekrar eskisi gibi hissetmene olanak sağlayacaktır.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Sabah Ay'ın Uranüs ile kavuşmasıyla yüzünüzü güldürecek sürprizler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda beklentinizin üstünde şeylerle karşılaşabilirsiniz. Bugün Satürn 4,5 aylık retrosunu bitiriyor. Aşk hayatınızda kararsız kaldığınız konularda artık net olarak kendinizi belli edeceksiniz. Kalıcı mı olmasını istiyorsunuz bu ilişkinin yoksa artık bitme vaktimi geldi bunun kararını verebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili netleşmeyen bir konu açıklığa kavuşabilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşıracağın haberler alabilirsin! İlişkisi olan bir Başak burcuysan, haksızlığa gelemediğin konular isyan etmene neden olabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, ayrıldığın sevgilini merak ederek, kendini sosyal medya üzerinden uzun süren araştırmalar içinde bulabilirsin. Akşam saatlerinde telefonla yapacağın görüşmeyle, başka şehirde yaşayan kişilerle ilgili şaşıracağın haberler alabilirsin. Yaşam alanın ile ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsin.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size verilen sözlerin tutulmaması bugün kafanızı karıştırmış olabilir. Bunlara odaklanmayın. Sadece ileriye dönük verilen vaatlerin yerine yedek planlar içinde olun.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. İşyerinizde eğitimler düzenleyerek, fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak teknik bilginizi geliştirmek size iyi gelecektir. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmaya başlayabilir, arkadaşlarınızı da dahil etmek isteyebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda ayakları yere basan bir ilişkiyi kendinize çekebilirsiniz. Kalıcı mutluluk getirebilecek adımlar atmaya bugünlerde başlıyor olabileceksiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planladığınız yeni aktiviteler düşündüğünüzden çok daha kafa karıştırıcı olabilir. Detaylarla ilgilenmenizi gerektiren bir gündesiniz. Olumlu davranın, kolayca çözeceksiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yurt dışından beklediğiniz olumlu haberler gelebilir. Seyahate çıkmak, pasaport işlerini tamamlamak, vize başvurusunda bulunmak, ya da tatil planı organize etmek için uygun bir gün.İkili ilişkilerinizde kalıcı çözümler elde edersiniz. Kardeşlerle ilgili konular ya da eğitimle ilgili kararlar için önünüze çıkan fırsatları değerlendirin.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi öne çıkaracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi dinleme, anlama ve daha sonra çevrenize ifade etme fırsatı yakalayacaksınız. Maddi anlamda şans sizinle beraber. Hala günlük hayatınızı değiştirebilecek sürpriz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğle saatlerinde Ay burç değiştirirken, uzak yol ve yolculuklar gündeminize gelebilir ve seyahat planları yapabilirsiniz. Farklı yerler görmek ve yabancılarla tanışmak isteyebilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 33' 34" R
Ay
Başak
06° 24' 29"
Merkür
Koç
17° 39' 52"
Venüs
Koç
17° 14' 36"
Mars
Balık
21° 05' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 46"
Satürn
Balık
15° 31' 44"
Uranüs
Boğa
21° 43' 19"
Neptün
Balık
28° 33' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 59"
Lilith
Başak
22° 05' 60"
True Node
Koç
15° 36' 16"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>