Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Vefasızlık konusunda duyacağın sitemlere hazır olmalısın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2019, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, aşk hayatınızın gelişimi yönünde bazı fikir ayrılıkları ortaya çıkacak. Örneğin, sevgilinizin sizin kendinize tanıdığınız özgürlükten daha fazlasını yaşadığını görebilirsiniz. Ona kırılmak yerine, örnek alın. Bu, duygusal konularda daha fazla yeniliğe ihtiyacınız olduğunun farkına varmak için iyi bir fırsat olabilir. Olasılıkları gözden geçiriken geniş düşünün. Yarın, aradığınız şeyi bulabilirsiniz.

Bugün liderlik rolü üstlenebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların rehberlik ve cesaretlendirmeye ihtiyacı olabilir. Bu evde ya da işte olabilir. Doğuştan patron olan bir parçanız var. Bu yüzden, bugün adım atıp ne olduğunu görmekten korkmayın. Yetkili olmak nasıl bir duygu? Güzel değil mi Canavarların Kralı için ne doğal bir rol!

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Kendini kullanışlı bir hale getir; öylece oturup hiçbir şey yapmamaya kendini teslim etme. Şu aralar, parmağını bile kıpırdatma zahmetine girmene gerek olmayan harika dönemlerden bir tanesi. İyi ve pozitif hissediyorsun. Yapmak istediğin şeyler için gerekli özgürlüğe de sahipsin. Öyleyse işleri batırma. Bu enerjiden faydalanmak için kalk ve bir şeyler yap.Biyoritmin biraz düşük olabilir bugün. O yüzden çok havanda olamayabilirsin. Bu da seni bitkin ve depresif yapabilir. Hemen panikleme, rahatsızlığın büyük ihtimalle stres kaynaklı. Yumuşak, hafif vokalli müzikler dinle; gitar ya da harp enstrümanlarını seçebilirsin. Çevrende çiçekler veya başka renkli objeler bulundur. Mümkünse masaja git. Bütün bunlar rahatlamana ve tekrar eskisi gibi hissetmene olanak sağlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde çok pratik bir adamsınız. Bütün olası sonuçları iyice düşünüp taşınmadan önce bir hamle yapmazsınız. Ancak an itibariyla fazla düşünmeden aklınıza eseni yapmak isteyebilirsiniz. Biraz çekişme yaratmak hoşunuza gidebilir. Belki de bir yönetim kurulu toplantısında şok edici bir açıklama yapacaksınız. Ya da belki özellikle çekici bulduğunuz birisine biraz ölçüsüz bir söz söylecek olabilirsiniz. Biraz yaramazlık yapmaktan keyif alacaksınız!

17 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saatler 13:30 olunca Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu andan itibaren sizler de pozitif bir güne devam ediyorsunuz. Akademik işlerinizde, yurt dışı konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Spor yapmak için ideal gündesiniz, hızlı form tutabilirsiniz. Gece ise Venüs ve Kiron arasındaki karşıtlık sebebiyle yaptığınız yatırımlarda istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Sabrederek her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vefasızlık konusunda duyacağın sitemlere hazır olmalısın! Evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiye mutlu olacağı bir sürpriz hazırlayabilirsin. Yakın bir akrabanla ilgili sağlık sorunu canını sıkabilir. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşınla, farklı bir mekâna gidebilir, hoş sohbet edebilirsin. Gün içinde alacağın telefon unuttuğun bir dostunu aklına getirebilir. Vefasızlık konusunda duyacağın sitemlere hazır olmanı tavsiye ederim. Her ne kadar kendine göre gerekçelerin olsa da pek kabul edilebilir olmayacağını da bilmelisin.

17 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlham perileri bugün etrafınızda geziyor. İyi değerlendirmeniz halinde sevindirici ve uzun vadeli kazanımlar elde edebilirsiniz. Bu noktada kendinizi iyi hissettirecek ilk aşama, iletişim gücünüzü faydanıza kullanmak olacaktır.

17 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden mücadele etmeniz gereken koşullar olabilir. Ortaklı para konularında acele etmemekte fayda var. Bugün finansal konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde kararlılık göstereceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla inatlaşmamaya özen göstermelisiniz. Olaylara sakin yaklaşmalısınız.

17 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda planlama yapmak ve plana sadık kalmak için çalışacağınız günler içerisindesiniz. Kontrolcü bir tutum sergilememek için mümkün olduğunca çok yönlü düşünmeniz gerekebilir.

17 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarken özellikle ilişki ve ortaklıklarda hırslı ve mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Ancak öngörülemeyecek durumlar olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

17 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda hayatınızda devam eden çatışmalar veya zorluklar, gün boyu gülümsemenizi zorlaştırıyor olabilir, ama gerçekten hepsi bu kadar kötü mü? İşlerin bir nedenden dolayı yola gireceğine dair açık fikirli olun.

17 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel sorgulamayı kesip olayları daha pratik açıdan değerlendirebilirsiniz. Çok daha rahat ve sakin bir açıdan durum değerlendirmesi yapabilir, yeni atılımlarda bulunmak üzere harekete geçebilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda eşinizden, partnerinizden destek görebilirsiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Bir şeyleri hem duygusal anlamda hem de mantığınızla düzenleyebileceğinizin farkındasınız. Genel anlamda ruh haliniz değişkenlik gösteriyor. İnsanlara mesafe koymak isteyebilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün eğitim, yurtdışı ve medyayı içine alan işlerinde yeni fırsatlar karşına çıkabilir. İşbirliği içinde olduğun takdirde geçmişte kaçırdığın olanakları geri alabilirsin. Verdiğin sözleri tutmak isteyebilir ya da sana verilen sözlerin tutulması için talepte bulunabilirsin.

17 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 20" R
Ay
Yay
03° 42' 39"
Merkür
Koç
16° 00' 34"
Venüs
Koç
26° 09' 23"
Mars
Balık
26° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 35"
Satürn
Balık
16° 13' 15"
Uranüs
Boğa
22° 07' 26"
Neptün
Balık
28° 47' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 07"
Lilith
Başak
22° 54' 06"
True Node
Koç
15° 32' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>