Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önemli adımlar atıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Hayattaki diğer sorumluluklarınız sizi gün boyunca sevdiklerinizden uzak tutabilir. Bu gece için planlarınız varsa (veya yoksa bile) bunu oldukça iç karartıcı bulabilirsiniz. Sevgiliniz nerede? Siz deli gibi çalışırken o alemlere akıp eğleniyor mu? Böyle düşüncelerle kendinize işkence etmeyin.

Birarkadaşınız çok kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız çalışmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum ipleri elinize almanız gerektiğini hissetmenize sebep olabilir. Bunu yalnızca, yapılmas gereken ve onun yapmadığı acil işler söz konusuysa gerçekleştirin. Başkasının işini yapmak size haksızlık. Yapmazsanız da suçlu hissetmeyin.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Kendini yazı alanında deneyebilirsin. Böylece düşüncelerini ifade edebilir; yalnızlık veya üzgünlük gibi duygularını yapıcı sonuçlara kapı aralayacak şekilde dışarı akıtabilirsin. Şiir ve yaratıcı kurgu, yıllardır tam da bu sebeplerle kullanılıyor. Eğer yazmak seni bazı şeylerden kurtarıyorsa, bugün yine buna sarılabilirsin. Kendini bırak ve düşüncelerin kağıda dökülsün; gramer ya da imla hatalarına bile takılma. Bunları sonra düzeltirsin. Bu aktivitenin ne kadar keyifli olduğunu görünce şaşıracaksın.Çevrenizdeki muhtemel yenilenmeler haberler, yerel dergiler veya gazeteler aracılığıyla karşınıza çıkabilir ve gündeminiz olabilir. Bu değişiklikler oldukça tartışmalı olabilir, bu nedenle çok fazla dedikodu ve bir dizi görüş -artısıyla eksisiyle- duyarsanız şaşırmayın. Kendi düşüncelerinizi oluşturmadan önce gerçekleri daha derinden incelemek isteyebilirsiniz. Bu oldukça aydınlatıcı olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutininize bir mola verip farklı bir yola sapın. Dünya siz olmadan da döner bu yüzden bir günlüğüne kulaklarınızı tıkayın. Hangi yoldan gitmeye karar verirseniz verin o yol doğru olandır, unutmayın. Pişmanlık faydasız bir duygudur, hissetmeye tenezzül etmeyin. İçinde bulunduğunuz günün ve vaat ettiği ufak mutlulukların tadını çıkarın. Hayallerinizle bağ kurup her şeyi dengeleyin.

20 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca İkizler burcunda ilerliyor. Geleceğinizle ilgili planlarınızı artık eyleme dökmeye başlayabilirsiniz. Ay'ın Venüs ile kurduğu uyumlu kontak sayesinde güzel gelişmeler duygusal hayatınızda da karşınıza çıkabilir. Romantik bir gün geçirebilirsiniz. Ay'ın Merkür ile yaptığı açı ise gün içinde kariyerinize dair haberler alabilirsiniz. Yeni birteklifi karşınıza çıkabilir.

20 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal kararlar alabilirsin! Bugün kendi şartlarını oluşturman gerektiğini fark edeceksin. Özellikle evli ve çocuklu Başak burcuysan ailen ile ilgili radikal kararlar alabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, bazı teknik nedenlerden dolayı işlerinde aksamalar olabilir. Panik olmamalısın. Bugünün senin için bir diğer gündemi çocukların olabilir. Sorumluluk alma konusunda biraz daha hassas olman gerekebilir.

20 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın akışına yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz. Bugün karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz vereceğiniz kararları destekleyecektir. Gün sizin için yenilikleri fısıldıyor olabilir.

20 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için büyük bir dayanıklılık göstereceksiniz. İlişkilerinizde engellendiğinizi hissetseniz de günün büyük kısmında iyimserlik söz konusu. İş hayatınızda yeni haberler alabilir, yeni seyahatler yapabilirsiniz. Çift durumlu olaylar için karar vermekte acele etmeyin.

20 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve sosyal hayat odakları stresli durumlar geçirmiş olmanızdan ötürü su veya toprakla vakit geçirmek, yalnızlığa zaman ayırmak size iyi gelecektir.

20 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

20 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç dünyanız ve dış talepler aynı düzeyde olacak. İç dünyanızın sakin olması huzur ve sessizlik bulma arzularınızı ya da sosyal etkileşimin tatminini kolaylaştırır.

20 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal tepkiler gösterebileceğiniz durumlarla karşılaşmanız mümkün. Sevdiğinizden alacağınız bir haber heyecanlanmanıza neden olabilir. Duygularınızı denetlemeye çalışmalısınız. Bu durum geçici. Anlayışlı ve olumlu beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Fırsatları değerlendireceksiniz.

20 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi.

20 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda oldukça şanslısınız. Güzellik, moda ve sanatla uğraşan Başak burçlarının çok daha fazla kazanç sağlayacağı bir dönem olacak. Kendinizi ortaya koymaktan, başarılı olduğunuz taraflarınızı anlatmaktan çekinmemelisiniz. Hatta aksine kendi değerinizin altını çizmeniz gerekiyor.

20 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak;ve sosyal hayatında hareketlik yaşamaya başlamışken maddi konularda da olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Anlaşmalar vebirliklerinden kazanç sağlayabilir, aracılık hizmetleri verebilirsin. Yapacağın görüşmelerde kıvrak zekanı gösterebilir, etkili sunumlar yapabilirsin.

20 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 42" R
Ay
Yay
09° 53' 24"
Merkür
Koç
16° 03' 08"
Venüs
Koç
26° 45' 20"
Mars
Balık
27° 04' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 21"
Satürn
Balık
16° 15' 56"
Uranüs
Boğa
22° 09' 05"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 47"
Lilith
Başak
22° 57' 20"
True Node
Koç
15° 30' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>