Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önemli adımlar atıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacınız her zamankinden daha güçlü olacak. Günü yalnız geçirmeyin. Dışarı çıkın ve yeni insanlarla tanışın. İlginç insanların toplandığı sosyal bir ortama girin. Kendinizi tanıtmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız. Bir partiye gidin ya da müzikal bir konsere katılın. İnsanlarla kaynaşın ve Başak cazibesinden yararlanın! Romantik anlamda da birinin ilgisini çekebilirsiniz.

Bugün bir kerede iki tarafa birden çekildiğinizi, kişisel işlerinizi halletmek isteyip aynı zamanda da kariyer hedeflerinize odaklanmak istediğinizi hissedebilirsiniz. İlişkileriniz ve kariyer alannınız; her ikisi de önemlidir, ancak bazen ikisini nasıl daha iyi ayıracağınızı öğrenmeniz gerekir. Bugün profesyonel kaygılarınızdan bazılarını bırakmaya çalışın ve arkadaşlarınız veya ailenizle geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın. "Kapama" düğmesine nasıl erişeceğinizi ve rahatlamayı öğrenmeniz gerekiyor.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Enerjin ve cesaretin, birkaç günlük durgunluğun ardından kendine geliyor. Gün boyu kendini iyi hissedeceksin. Ayrıca ikna kabiliyetin de kuvvetli olacak. Hislerin konusunda da bir enerji patlaması yaşayabilir; bu enerjinin seni çeşitli dönüşümlere götürdüğünü görebilirsin. Ne yaparsan yap, tutkuyla yap. Bırak yürekli yapın parlasın!Günlük rutininize bir mola verip farklı bir yola sapın. Dünya siz olmadan da döner bu yüzden bir günlüğüne kulaklarınızı tıkayın. Hangi yoldan gitmeye karar verirseniz verin o yol doğru olandır, unutmayın. Pişmanlık faydasız bir duygudur, hissetmeye tenezzül etmeyin. İçinde bulunduğunuz günün ve vaat ettiği ufak mutlulukların tadını çıkarın. Hayallerinizle bağ kurup her şeyi dengeleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kutlama günü! Hayatınızdaki ufak zaferler sizi günlük rutininden uzaklaştıracak ve etrafınızdaki insanlarla birlikte Güneş?inizin sıcaklığını hissedeceksiniz. İnsanlar size güvenecek ve otorite kazanacaksınız. Bu ufak zaferin tadını çıkarın ancak çok da fazla dikkatinizin dağılmamasına özen gösterin!

19 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Boğa burcunda seyrine devam ediyor. Bugün Ay'ın oluşturduğu pozitif etkileşimler sayesinde hiç olmadığınız kadar mutlu uyanıyorsunuz. İçinizdeki sevincin nedeni gün içinde alacağınız güzel haberlerden dolayı olabilir. 16:56-23:57 arası Ay, hareketine boşlukta devam edecek. Mars ve Plüton arasındaki uyumlu açıyla da bugün etrafınızdaki bakışlar üstünüzde olabilir. Çekiciliğinize karşı taraf kayıtsız kalamayabilir. Tutkulu bir gündesiniz. 23:57'de ise Ay, İkizler burcuna geçiyor.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli adımlar atıyorsun! İletişim, toplantılar, organizasyonların bol olduğu günlere adım atıyorsun. Bugün elindeki işleri bitirmek için çok nedenin olacak. Yeni oluşumlarda bulunmak için önemli adımlar atıyorsun. Güne hareketli ve olumlu duygularla başlaman, seni özelliklekonusunda daha da istekli bir hale getirecek. Ancak yaratıcı fikirlerini paylaşma konusunda temkinli davranabilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınıza yön verecek yeni kararlar alabilirsiniz. Ne istediğinizden eminseniz, kaygılarınız mutluluğunuza gölge olmayacaktır.

19 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve keşfetmek isteği içinde olabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz imkânlar olabilir. Yolculuklarınızı planlayabilirsiniz fakat karar vermek için uygun bir gün olmayabilir. Ruhsal olarak sakin bir geçirebilirsiniz. İşleriniz de yavaşlama söz konusu olabilir, akışta kalmakta fayda var.

19 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, daha affedici ve yumuşak tavırlı bir döneme giriyorsunuz. Bu da karşı cinsin dikkatini oldukça çekecek.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte sevdikleriniz ve aşka dair konularda varsa çocuklarınızla ilgili konularda daha yapıcı, kalıcı, sağlam adımlar atmanız mümkün. Sevdiğiniz uğraşları işe dönüştürebilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni insanlar hayatınıza büyük bir hızla geliyorlar ve bu seli yavaşlatamazsınız! Bu, yaşamınızın çok sosyal bir aşamasının başlangıcıdır, bu yüzden partiye hazır olun. Bu biraz başınızı ağrıtabilir, ancak hangi tarafa gideceğinizi sezgilerinizle bulacaksınız.

19 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında özel hayatınızı düzene sokmak için bir çaba ve gayret içine girebilirsiniz.Karşınızdaki insanın davranış ve size karşı yaklaşımındaki kökten değişikliğine hiç şaşırmayın. Ektiğiniz tohumların hasadını topluyorsunuz. Daha önce nerede yanlış yaptığınızı bulursanız bundan sonra ilişkinin daha sağlıklı ilerlemesini sağlayabilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güne duygusal başlıyorsunuz. Kendinize özel konulara kafanızı biraz fazla takıyorsunuz. Kendinize daha iyi davranın. Daha yumuşak olun. Hatalarınızı kabul edin. Önemli olan telafi etmek için atacağınız adımlar. Bir günde dünyaların değişmesini istemeyin. Adım adım ilerlemeyi deneyin.

19 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; zihinsel gücünün yüksek olduğu bugün, çevrendekileri ikna etme sürecinde başarıyla çıkabilirsin. Hırslı ve akılcı düşüncelerle, yaratıcılık gerektiren çalışmalar yapabilir, uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsin. Görüş ve inançlarını paylaşarak, ilişkilerde daha verimli ve üretken olabilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 47' 35" R
Ay
Terazi
27° 59' 01" R
Merkür
Koç
16° 09' 33"
Venüs
Koç
22° 35' 44"
Mars
Balık
24° 27' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 31"
Satürn
Balık
15° 57' 01"
Uranüs
Boğa
21° 57' 42"
Neptün
Balık
28° 41' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 08"
Lilith
Başak
22° 34' 52"
True Node
Koç
15° 38' 54"
Son Güncelleme : 23/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>