Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Organizasyon düzenleyebilirsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Bu sizin için mükemmel bir gün. Kendinizi ve duygularınızı ne kadar ifade ederseniz, o kadar başarılı olursunuz. Size yeni olan şeylerden korkmayın. Büyük olasılıkla, şu anda hayatınıza giren bu yeni şeyler, uzun vadede mantıklı şeyler olacak. Hangi yola gideceğiniz konusunda kalbinize güvenin. Bugün zamanınız ve enerjinizi bolca kullanmaktan çekinmeyin.

Terazinin bir tarafı sizi aşağıya çekmeye çalışıyor olabilir ve bu beklenmedik enerjide değişim sizi şaşırtmaya hazırdır. Bütün gün, kendinizi işlerin tekrar dengelenmesi için çalışırken bulabilirsiniz. Bazı şeyleri aşırı derecede telafi etmeye çalışma konusunda dikkatli olun. Ölçekleri yeniden düzenlemek için göstereceğiniz çılgınca bir çaba, diğer tarafa çok fazla ağırlık atmanıza sebep olabilir. Parçaları tepsiye dikkatlice ve birer birer yerleştirin.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Enerjinin aniden bambaşka bir yöne çekildiğini fark edeceksin. Bir yola girmişsin ve bazen bu yolla ilgili çokça inatçı davranabiliyorsun. Bugün ise kendini yeni bakış açılarına açman gerekiyor. Bir ilişkinin üzerinden ya da başka zorlu bir durumun değerlendirmek üzere üzerinden geçmek isteyebilirsin. Eğer eski alışkanlıklarını bırakırsan, taze çözümler sana daha hoş gelecektir.Bugün, evinizde aniden sosyal bir etkinliğe ev sahipliği yapmanız gerekebilir ve bu yaklaşık 1 saat kadar sürebilir. Yani etrafı temizlemek için acele etmeniz ya da misafirlerle iletişim kurmaya çalışmanız anlamına geliyor, ki bu da göründüğü kadar kolay birdeğil. Özellikle tüm yükü sizin taşımanız bekleniyorsa bu sinir bozucu olabilir. Bunu yapmayın, yardım isteyin. Superwoman gelse, o bile bunları tek başına halledemez!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjiniz çok yüksek olmalı. Son zamanlarda olayları bizzat kendiniz ele almaya karar verdiniz. İlişkileriniz de bu kararınızdan faydalanıyor doğrusu. Uğraşmak durumunda kaldığınız anlaşmazlıklar büyük çoğunlukla anlayışsızlığa dayanıyor. Siz de bazen uzlaşmalısınız! Fazla talepkar olmamaya çalışın.

22 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

05:40-07:49 arası Ay, bugün boşlukta kalıyor. 07:49'da hareketini Yengeç burcuna geçerek sürdürüyor. Şansınızın açık, keyifli bir gün sizleri bekliyor olacak. Bugün eve kapanmanın değil aksine dışarıda vakit geçirerek dostlarınızla eğlenmenin zamanıdır. Ay-Uranüs arasındaki pozitif kontak sayesinde bugün beklentinizin çok üstünde mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam ise Merkür ve Satürn arasındaki sert açıyla maddi durumunuzdaki gerçeklerle yüzleşebilirsiniz.

22 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Organizasyon düzenleyebilirsin! Çocukları olan Başak burçları eğitimleriyle ilgili problemlere çözümler bulabilirler. Evli olan Başak burçları evlerinde ufak tefek çok masraf yapmadan değişiklikler yapmanın yollarını arayacaklar. Arkadaşlarının soysal medya paylaşımlarıyla, kendini pasif hissedebilirsin. Hemen telefona sarılıp, akşama organizasyon düzenleyebilirsin.

22 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgilenmeye takıntılarınızdan kurtulmakla başlamanız gereken bir gündesiniz. Önlem almanız ve doktorunuzla işbirliği halinde olmanız kendinizi daha iyi hissettirecektir.

22 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

22 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda beklentileriniz fazla olabilir. Partnerinize karşı açık olun ve onun da size karşı açık olmasını bekleyin ancak sınırlarınızı bilerek kararlar alın.

22 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda aşk, mutluluk, güzellik ve uyumu daha fazla elde edeceğiniz, gittiğiniz her ortama sevgi ve bolluk götüreceğiniz, yaşamınızın her alanında sizi destekleyen etkiler sunan, şanslı ve öne çıkarak bir zaman dilimindesiniz.

22 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah çok enerjik uyanacaksınız ve sosyal bir gün geçireceksiniz. Evren, size daha büyük bir topluluğun parçası olduğunuzu ve fark ettiğinizden daha fazla insanla uyumlu olduğunuzu hatırlatmak için çalışacak.

22 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son gününe bardağın boş tarafından bakarak başlamayın. Negatif enerjiniz yüzünden beklediğiniz haberler de olumsuz olur.Evdeki ortamda kurallar ve kısıtlamalar sizi yorar. Zihniniz hem dış dünyayla hem özel hayatla meşgul olduğu için, her şeyin çözümsüz yarım kaldığını düşünebilirsiniz. Toplantılar sıkıcı geçebilir. Hayatın güzelliklerine odaklanın.

22 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

22 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşlerinize yoluna koymak isterken hata yapmamaya ve duygusal konuşmaları işlerinize karıştırmamaya çalışmalısınız. Analitik bir konuşmanın içinde kindar konuşmalar sırıtacaktır. Eleştirmek yerine öğreten bir tutum ilişkilerinizi daha da güçlendirecektir. Maddi anlamdaki şansınız devam ediyor. Değerlendirmeli, dengeleri oturtmaya çalışmalısınız.

22 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz rahat yerler aramaktasınız. Siz hoş ve duygusal olduğunuz için satış sahasını ya da sevgi ifadesini tercih ediyorsunuz.Siz başkalarının size sempati beslediği gibi başkalarına karşı sempatiksiniz.

22 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 10" R
Ay
Yay
04° 19' 36"
Merkür
Koç
16° 00' 46"
Venüs
Koç
26° 12' 59"
Mars
Balık
26° 43' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 16"
Satürn
Balık
16° 13' 31"
Uranüs
Boğa
22° 07' 36"
Neptün
Balık
28° 47' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 17"
Lilith
Başak
22° 54' 26"
True Node
Koç
15° 32' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>