Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gerekli motivasyonu sağlayamıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bazı şeyleri daha fazla dikkate almanız muhtemel. Çevrenizdeki ve tavırlarınızdaki ani değişimlerle hazır hissedecek ve gün geçtikçe olayların etrafında dönmeye başlayabilirsiniz. Bunun avatajlarından biri, etrafınızdaki insanlardan çok fazla fikir ve anlayış kazanmanızdır. Daha mantıklı kararlar almanıza yardımcı olacak insanların hisleri ve bakış açılarına daha açık olacaksınız.

Bugün, gerçekten yapmak istediğiniz tek şeyin gevşemek ve temel olarak hiçbir şey yapmamak olduğu bir gün olsa da, yapabilecek gibi hissetmeyebilirsiniz. İçinizden bir ses çalışmanızı söylüyor. Dolabınızı temizleme, evinizin etrafındaki peyzajı yeniden yapma veya pencerelerinizi silme isteği duyabilirsiniz. Bu görevleri bir kenara koyun. Kendinizi el emeğine zorlamak, bugün gibi bir günde devam etmenin yolu değildir. Eğer bu enerjiyi bir şeye aktaracaksanız, eğlenceye aktarın. Bunu hakediyorsunuz.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Klasik inatçı modunda olabilirsin. Bütün gerçekleri ve verileri topladın. Araştırmanı tamamladın. Aklını bir kez başına aldın mı, kimse seni sözünden döndüremiyor! 'Haklı' olmak konusuna çok da yoğunlaşma. Şu an içinde bulunduğun mesele sadece siyah ya da beyaz olanı içermiyor. Kendini başkalarının da bakış açılarına açık tutarsan, önemli tahminleri resmine ekleyebilirsin.Geçmişte fiziksel becerileriniz olduğunuz inanmayı reddetmiş olabilirsiniz, ama bugün onları reddetmek imkansız. Başkalarından hakkınızda gelen görüler, öngörüler ve bir takım telepatik mesajlar gün boyu aklınıza düşüp durabilir. Bunu garip bir şey olarak addetmemelisiniz, aksine bunu ruhsal gücünüzün bir kaynağı olarak düşünmelisiniz. Bu tarz yetenekler kendinizi düşünerek arttığı gibi başkalarını düşünerek de gelişir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi göstermek için ideal bir gün, dolayısıyla elinizden geleni yapın. Yaptıklarınız için layık olduğunuz takdiri gördüğünüzden emin olun ve kendinize acıma tuzağına düşmeyin. Kendiniz olursanız insanlar zaten peşinizden gelecektir. Geleceğe dair planlar yapmak için bundan iyi bir zaman olamaz. Sağlam durun ve hedeflerinize odaklanın. Başkalarının motivasyon ve heveslerinin sizi yolunuzdan ayırmasına izin vermeyin.

26 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, boşlukta ilerlerken saat 13:36 itibariyle sizlerin burcuna giriş yapıyor. Günün ikinci kısmında bambaşka güzel bir zaman dilimine giriyorsunuz. Düne oranla bugün yaşadıklarınız sizi mutlu edecektir. Akşam itibariyle Ay'ın Uranüs ile yaptığı uyumlu açı sayesinde dış görünüşünüzde radikal değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz kişi bir anda sürpriz yaparak gönlünüzü kazanabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknoloji ile zorlu bir sınavın olacak! Sınırlarını daha da geniş tutacağın, farklı düşünceleri kucaklayacağın bir gün seni bekliyor. Fakat teknolojik aletlerle zorlu bir sınav da verebilirsin. Başarılarınla kendine yeni bir sayfa açarken, takdir edileceksin. Kendin için yapmak istediklerin var. Bu bir hobi edinmek olabilir, kursa dâhil olmak istemekte… Eşinle ise karşılıklı konuşarak çocuklar ile ilgili kararlar alabilirsin.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni sorumluluklarınız sizi biraz düşündürebilir. Endişeye kapılmayın, detayları ustalıkla yönetebilir ve planlama yaparak ilerleyebilirsiniz. Daha önce yaptınız, yine yapabilirsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bilemediğiniz konular nedeniyle kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan durumlardan dolayı kontrol kaybı yaşamayın. İçinize döneceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla kabullenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalardan kaçının. Akışta kalmaya çalışın.

26 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile hayatınızdaki çözümler için bazen kontrollü olmak yerine ailenizdeki diğer kişilere de karar vermeyi bırakmak sizlere rahat hissettirecektir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

26 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konuşmadan önce hareket etmemeye dikkat edin ve düşünmeden önce konuşmayın. Duygularınızın bugün sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Pişman olacağınız ani çıkışlarda bulunabilirsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın burcunuzdaki yolculuğu, her şeyin mükemmel olması için çok fazla çaba harcayacağınıza işaret eder. Unutmayın ki mükemmellik görecelidir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız yeterli olacaktır.Partnerinizden ekstra ilgi bekler, birbirinize hangi konularda yararlı olacağınızı saptarsınız. Hayat paylaştıkça güzeldir. Bu sizin yaşam felsefeniz haline gelebilir. Pragmatik tarafınızın ağır bastığı bir gün.

26 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle ilgili konuları üst üste koyup değerlendirme fırsatı yakalayacaksınız. Emek vermeden yemek olmadığını en iyi siz biliyorsunuz. Konu aileniz bile olsa vermeden istediklerinizi almanız mümkün değil. Siz beklenti içerisinde olduğunuz insanlara ne kadar özen gösteriyorsunuz? Maddi anlamda hala çok şanslısınız.

26 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; içten içe etkilendiğin duygusal konuları geride bırakıp söylemlerinle dikkatleri üzerine çekebilirsin.  Diğer taraftan hayatını daha konforlu kılmaya yönelik maddi ve manevi planlar, analiz ve araştırma yapmaya da başlamış olabilirsin. Günün ilerleyen zamanlarında sürpriz haberler ve finansal destekler oluşabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 44' 22" R
Ay
Yengeç
24° 30' 20" R
Merkür
Koç
26° 48' 06"
Venüs
Boğa
16° 39' 31"
Mars
Koç
09° 29' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 56' 38"
Satürn
Balık
17° 36' 13"
Uranüs
Boğa
23° 04' 55"
Neptün
Balık
29° 15' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 46"
Chiron
Koç
21° 21' 07"
Lilith
Başak
24° 44' 53"
True Node
Koç
14° 57' 06"
Son Güncelleme : 13/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>