Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gerekli motivasyonu sağlayamıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün konuşkan bir modda olabilirsiniz. O kadar neşeli ve uçarı bir ruh halinde olacaksınız ki, diğer insanlar bundan biraz rahatsız olabilir! Bu çekici veya zeki olmadığınız anlamına gelmez. Sadece insanlar bugün kendi endişeleriyle meşgul olabilirler. Herkesi eğleceli sözlerinizle neşelendirmek isteseniz de, bazen insanları yalnız bırakmak en iyisidir. Kendi işinize odaklanmayı deneyin ve içinizdeki bu sevgi kelebeği enerjisini biraz azaltın!

Duygusal olarak, herkesin bugün size karşı olduğunu fark edebilirsiniz. İş ortaklığınızı geliştirmeye teşvik eden bir alandayken, diğerleri agresif bir şekilde "Ben! Ben! Ben!' diye bağırıp çağırıyor olacaklar. Bu düşünce şekilleri arasında bir uzlaşmaya varılmalıdır. İletişim, bugün gibi bir günde üstünüze yapışacak şeylerden kurtulmanızı sağlayacak şey olacaktır. Zihninizle konuşun ve neden böyle düşündüğünüze dair kanıtlar bulun. Bu gerçekler arkadaşlarınız için!

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Eski arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin. Günün enerjisi nostaljik hissettirebilir. Lisedeki dostlarının şimdilerde ne yaptığını merak edebilirsin. Üniversiteden tanıdığın insanlarla bir araya gelme modunda da olabilirsin. Onları aramaktan çekinme. Ya da samimi e-postalar yollayarak arkadaşlarını bir yokla.Bugün kendinizi göstermek için ideal bir gün, dolayısıyla elinizden geleni yapın. Yaptıklarınız için layık olduğunuz takdiri gördüğünüzden emin olun ve kendinize acıma tuzağına düşmeyin. Kendiniz olursanız insanlar zaten peşinizden gelecektir. Geleceğe dair planlar yapmak için bundan iyi bir zaman olamaz. Sağlam durun ve hedeflerinize odaklanın. Başkalarının motivasyon ve heveslerinin sizi yolunuzdan ayırmasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeyler bugünlerde sizi her zaman olduğundan daha çok bir dünya vatandaşı olmaya zorluyor. Bu durumu bir parça rahatsız edici bulmanız muhtemel. Aile geçmişiniz ve sosyal duruşunuz gibi kimlik köklerinizin yavaş yavaş yok olduğu hissine kapılabilirsiniz. Ailenizin sadece bir değişim geçirmekte olduğu gerçeğiyle rahatlayın; zira o genişliyor ve daha yüksek başka bir düzlemde istikrara kavuşacak...

25 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Aslan burcunda ilerliyor. Ay'ın yaptığı pozitif etkilerle bu sabahtan itibaren savaşçı ruhunuzla enerjinizi düşüren her şeye karşı üstünlük sağlayabilirsiniz. Tek uzak durmanız gereken düşünce ise kendinizi yetersiz olarak düşünmeniz olmalıdır. Saat 19:13 itibariyle Ay, boşluğa giriyor. Venüs-Satürn gergin açısının aktif olduğu akşam saatlerinde ise paranıza ve maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat edin.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerekli motivasyonu sağlayamıyorsun! Dağınıklığın aslında sana göre olmadığını biliyorsun, fakat işlerini düzene sokmak konusunda bir türlü gerekli motivasyonu sağlayamıyorsun. Silkelenip bir an önce günü yakalaman gereken acil işler ortaya çıkabilir. İşinden memnun olmayan bir Başak burcuysan, iyileştirmeye gidilmesi konusunda üstlerinle ciddi konuşmalar yapabilirsin.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size verilen sözlerin tutulmaması bugün kafanızı karıştırmış olabilir. Bunlara odaklanmayın. Sadece ileriye dönük verilen vaatlerin yerine yedek planlar içinde olun.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her gün hedefinize küçük bir adım atmak sizi kısa süre sonra beklediğiniz başarıya götürecektir. Kutsal gördüğünüz şeylerin etrafınızdaki varlığı size oldukça iyi gelecek

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sonbahar ekinoksunun ardından yaşamınızda maddiyat ve güven duygusunun önemi artıyor. Sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek, kullanmak için harekete geçebilirsiniz. Öğle sonrasında iletişim ve görüşmeleri hızlandırabilirsiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir partiye gidin ve arkadaşlarınızla kafanızı dağıtın. En güzel kıyafetinizi dolaptan çıkarmanın vakti geldi. Özgürce iletişim kurabiliyorsunuz ve muhtemelen tanıştığınız kişilerle iyi anlaşacaksınız.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda koşmak isterken evdeki neşesiz ortam motivasyonunuzu çok düşürüyor.Aile içi meseleleri çözmek ve gerekli düzenlemeleri sağlamak epey daha vaktinizi alır. Bu nedenlehayatınızdaki hızlı akışı ve değişken koşullarla önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Yurt dışından gelecek habere sevineceksiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizde yeterince zaman geçirememek sizi mutsuz ediyor. Kendinize zaman ayırmaya, huzura ihtiyaç duyuyorsunuz. Genel anlamda oldukça hareketli bir gün olacaktır. Aşk hayatınızda zorunlu değişim ve dönüşümler yaşayacaksınız. Bazı Başak burçlarının uzun süreli ilişkileri sonlanırken diğer bir kısım yeniden aşık olabilirler.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; kendini beklenmedik olayların içinde bulacağın bugün, her şeyi akışa bırakmak daha doğru olacaktır. Tam olarak öngöremediğin durumlar söz konusu olabileceğinden belirsizlik yaşaman olası. Bunun dışında kendi iç dünyana dönmenin tam zamanı demek yanlış olmaz. Biraz geri çekilip, olanları dışarıdan seyretmek sana iyi gelecektir.

25 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 10' 19" R
Ay
Terazi
14° 49' 21"
Merkür
Boğa
05° 15' 29"
Venüs
Boğa
24° 52' 06"
Mars
Koç
14° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 07"
Satürn
Balık
18° 03' 44"
Uranüs
Boğa
23° 28' 08"
Neptün
Balık
29° 25' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 29"
Lilith
Başak
25° 29' 16"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>