Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rutine ayak uydurmakta zorlanabilirsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, özellikle ailenizle ilgilenmek söz konusu olduğunda, kendinizi biraz diken üstünde hissedebilirsiniz. Akrabalarınızla bir sevgi/nefret ilişkinizin olması muhtemel. Onları seviyorsunuz fakat çok yakın olduğunuzda bazen boğuluyorsunuz. Bugün sabırlı olmaya çalışın. Aileniz sinirlerinizi bozuyorsa, bunun nedeni şu anda biraz duygusal alana ihtiyacınızın olması.

Bugün hoş bir gün olacak. Yıldızlar, geçen haftadan daha az yoğun olsa da, oldukça parlak olacağı tahmin ediliyor. Muhtemelen profesyonel yaşamınız için yeni bakış açılarına ihtiyacınız var ve şimdi bu hedeflerin üzerinde çalışmak zorunda kalacaksınız! Bu anın gelmesini bekliyor muydunuz? Bu çok daha iyi!

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Etrafında sosyal olarak kaynıyor. Günün enerjisi iletişimi arttırıyor olacak. Yemek davetleri alacaksın. Arkadaşların bir anda sözleşmiş gibi seni arayıp soracak. Bu sırada aile üyeleri de iletişim kuracak. Kardeşlerden, kuzenlerden, halalardan telefonlar alacaksın. Eğer programın yoğunsa her biriyle sohbet edemeyebilirsin. Fakat önümüzdeki günlerde bu insanlara vakit ayırabilirsin.Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde duramayan bir köpek yavrusunu gezdirmeye çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bu meraklı yavru araba çarpması, tasma dolanması gibi tehlikelerin bilincinde olmadığı için bir o kadar da pervasız. Bu köpeğe dışarı çıkıp tek başına keşiflerde bulunması için biraz özgürlük tanırken aynı zamanda da ona bazı şeyler öğretmek gibi büyük bir sorumluluğunuz var. Disiplini ve eğlenceyi dengeleyerek insanların saygısını kazanın.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 06:57-13:02 arası Ay bugün boşlukta kalıyor. Sonrasında 13:02'de Terazi burcuna geçiş yapıyor. Akşam itibariyle saat 21:26'da 5 derece Terazi burcunda çok olumlu bir yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir gelir kaynağı, hayatınızda beklemediğiniz derecede rahatlayacağınız fırsatları beraberinde getirebilir. Gelirinizde artışlara hazır olun. Yeniay hakkındaki detaylı yazıya erişmek için tıklayınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin bazı konularda kısıtlayıcı davranması ondan uzaklaşmana neden olabilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa çalıştığınız kişilerle finansal anlamda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Hakkınız aramak için hukuki mücadele içinde olabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, kişisel işler ve değişiklikler içindesiniz. Akşam saatlerinde ise harcamalar ortaklı işler gündeme gelebilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi özgüvenli ve başarılı hissedeceğiniz şartlar oluşacak. Kendiniz ve başarınızın devamlılığı için zekanız ile bir çok problemin üstesinden gelebileceksiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Saygı duyduğunuz kişiler arasında olmak, şu anda aradığınız olumlu pekiştirmeyi sağlayacak. Hayatınız kesinlikle doğru yolda ve bu gerçeği tam anlamıyla fark etmeniz gerekiyor. Bu yüzden bir aile toplantısına katılmak, kar amacı gütmeyen bir organizasyon için gönüllü olmak gibi aktiviteler size iyi gelebilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık kendinize verdiğiniz değeri ortaya koyup herkese gösterme zamanı. Ticari faaliyetlerde yüzünüz gülecek.Ortaklarınızla kurduğunuz sağlam ilişkiler rakiplerinize karşı kendinizi daha güçlü hissetmenize neden olur. Piyasalarda estirdiğiniz rüzgar herkes tarafından konuşulur. Ortaklıklar mercek altına alınır.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu kendi içinizdeki diyaloglarınız, kendinize yaptığınız eleştiriler sonucu aşk hayatınızda daha kararlı bir hale gelmiş olabilirsiniz. İlişkinizi bir sonraki aşamaya taşımak için adımlar atmak isteyebilirsiniz. Rüyalarınızda bilinçaltınızdaki bazı problemleri çözmeye çalıştığınızı görebilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken hareketli bir gün ancak yeni ay öncesinde belirsizlikler ve karmaşık durumlar var. Yine de büyüleyici cazibenizle dikkat çekici bir gün geçirebilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 08' 34" R
Ay
İkizler
18° 54' 12" R
Merkür
Koç
23° 57' 31"
Venüs
Boğa
13° 21' 03"
Mars
Koç
07° 25' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 37"
Satürn
Balık
17° 24' 09"
Uranüs
Boğa
22° 55' 32"
Neptün
Balık
29° 11' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 36"
Lilith
Başak
24° 26' 60"
True Node
Koç
15° 10' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>