Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ailenle daha fazla zaman geçirebilirsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün geçmişe doğru bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Gün boyunca bu enerji sizi biraz nostaljik bir moda sokabilir. Belki de yaşadıklarınızı şimdiki hayatınızla kıyaslayarak son tatilinizde olanlar hakkında kafa yorabilirsiniz. Ya da yıllar öncesinde kalmış ama sizin için romantik açıdan önemli birini hatırlıyorsunuzdur. Eski sevgilinizin ne yaptığını merak edebilirsiniz. Belki de bu kişiye yazmalı veya onu aramalısınız.

Bugün birçok insanla temasa geçmeniz gerekebilir, ancak süreci sinir bozucu bulabilirsiniz. Evde olmayabilirler, iletiler teslim edilemeyebilir veya iletişim ekipmanınız düzgün çalışmayabilir. Kesinlikle işler acil değilse, onlara ulaşmak için yarına kadar beklemek daha uygun olabilir. Aksi halde, kelimeler için fazla stresli bir durumda çalışabilirsiniz.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Koruyucu meleklerinle bağlantı kurmak için iyi bir gün. Dindar bir insan olmasan bile, spiritüel bir yardımın seni çevrelediğini hissedebilirsin. Hayatını ve ilişkilerini farklı bir açıdan görmek üzere ilhamla donatılmış olabilirsin. Şifalı ve huzurlu bir ruh havada dolanıyor. Bu enerjiyi hayatına kabul etmeyi denemelisin. Belki böylece birisiyle bir ateşkes imzalayabilirsin.Bugün çok sabırsız olmamaya çalışsan iyi olur. Şu an bir düzine işi aynı anda yapmaya çalışarak biraz aceleci davranabilirsin. Her bir şeyi çözmeye çalışmanın imkansız olduğunu görebilirsin. Bu yüzden sadece tek bir şeye odaklanmaya bak. Çevrendekilerden seni biraz yalnız bırakmalarını iste. Araya giren olmasın, gelen o telefonlara da bakma. Sessiz sakin şekilde odaklanırsan, daha verimli olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

29 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Terazi burcunda ilerlemesine devam ediyor. Sizler enerjinizi para konularınıza ayırabilirsiniz. Özellikle Ay'ın Venüs ile kavuşacağı akşam saatlerinde maddi fırsatla bir anda karşınıza gelebilir. Ailecek de sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili eyleme geçmek istiyorsanız bugün şansınız açık olacaktır.

29 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle daha fazla zaman geçirebilirsin! Bir süredir sorguladığın her şeyde ne kadar haklı olduğun bugün yaşadıklarının ispatı olacak. Bu durum çevrenle kuracağın diyaloglarda yanlış algılanmana sebep olabilir. Arkadaş ortamında ayrılıklar söz konusu olabilir. Yakın çevrene, özellikle de ailene karşı duyduğun sorumluluk , onlarla daha fazla zaman geçirmeye itiyor seni.

29 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve duygusal hayatınız bazı iniş çıkışlarla sınanabilirsiniz. Hissettiğiniz gerilimi karşınızdakilere yansıtmamanız hem konuyu büyütmeyecek hem de yaşayacağınız diğer önemli gelişmelerin etkisini kaybettirmeyecektir.

29 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdekileri ve paranızı daha iyi değerlendirebilecek olanaklar aramalısınız. Maddi konular üzerinde daha çok durabilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir zamandasınız. Tatil değil size menfaat sağlama odaklı planlarınızı gerçekleştirmeye yönelin.

29 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ayın ardındanve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İmkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerinde durabilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile toplanması, bazı bilinmeyen duyguları harekete geçirebilir, ancak bu tamamen deneyimlemeniz gereken bir şeydir. Duygularını uzaklaştırmaya çalışmayın. Onların düşündüğünüz kadar korkutucu olmadığını anlayın.

29 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize değer verdiğinizi hissedeceğiniz bir hafta geçirin.Çocuğunuzla ilgili konularda eşinizle şiddetli fikir ayrılığı ortaya çıkabilir. Fikirlerinizi birbirinize kabul ettirmek yerine çocuk açısından neyin fayda getireceğini masaya yatırın. Aşırı kıskanma teması da canınızı sıkabilir.

29 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

29 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızla ilgili beklemediğiniz, enteresan gelişmeler söz konusu olabilir. Bir tarafınız özgürleşmek, tek bir insan sürekli bağlı olmak istemezken, diğer tarafınız bir şeye aşk duymanın eksikliğini hissedebilir. Maddi anlamda çok şanslısınız fakat bu şansı değerlendirebilecek hareket enerjiniz ve motivasyonunuz eksik.

29 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; finansal konular gündemi kurcalarken; aklında olmayan büyük bir yatırım projesine imza atmayı düşünebilirsin. Şüphelerinden ve korkularından sıyrıldığın; parasal anlamda yükselişe geçebileceğin enerjiler içinde olabilirsin. Yeni gelebilecek birteklifini düşünüyor veya var olan işinden alacağın bir prim olabilir.

29 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 48' 50" R
Ay
İkizler
14° 11' 24" R
Merkür
Koç
23° 37' 26"
Venüs
Boğa
12° 55' 54"
Mars
Koç
07° 10' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 48"
Satürn
Balık
17° 22' 35"
Uranüs
Boğa
22° 54' 21"
Neptün
Balık
29° 11' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 31"
Lilith
Başak
24° 24' 44"
True Node
Koç
15° 12' 37"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>