Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sevgilinle uyumsuzluk yaşayabilirsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Etrafınızdaki insanlar için bir yaşam rehberisiniz. Bugün, bu konumda olmayı ne kadar sevdiğinizi fark etmenizi sağlayan günlerden biri. Sıkı çalışmalarınızın meyvelerini alabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizdeki toplulukta isminden söz ettiren biri olabilirsiniz. Kendinizle gurur duymaktan çekinmeyin!

Bu sizin için çok verimli bir dönem olabilir. Hayatınızı inşaa etmeye başlayacaksınız. Her yöne doğru çekiliyormuş gibi hissediyorsanız, bu çok normal, şu anda aynı anda birkaç şey yapmanız gerekiyor. Yapacaksınız! Başka bir proje üzerine daha fazla çalışmak için diğer projeyi sonlandırmayı düşünmeyin. Her ikisini de aynı anda, özellikle bu zaman aralığında yapacak enerjiniz var.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Bağımsız davranışlarını göstermekte kendini rahat hisset. Yapmak istediklerini yapmana engel olan kısıtlamalardan kurtul. Ayrıca başkalarının ihtiyaçları için kendinden fedakarlıklar yapmadığına emin ol. Her şeyin kendiliğinden yolunu bulacağı bir gün ve sen de kendini uykudan ilk uyandığın vakitler iyi hissedeceksin. Çevrendeki insanlara gülümse.Bugün biraz eğlence isteyeceksin. Havaya mizah kokusu hakim...ki mizahı nerede araman gerektiğini de biliyorsun. İçinde bulunduğun stresli periyodda, duraksamak ve nefes almaya çalışmak kolay olmayacak. Ama bunun yanı sıra gülmek seni her şeyden daha fazla rahatlatacak. Yap ve gör!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birileri senden bir sır saklıyor. Hepimizin başkalarıyla paylaşmak istemediği özel konuları vardır ancak bu durum seni etkiliyor. İç güdülerin muhtemelen bu kişinin kim olduğunu sana söylüyor. Çok baskı uygulamadan onun açılmasını dene. Bitmemiş işler seni çılgına çevirebilir. Büyük bir silindirden kaçar gibi onlardan kaçmaya çalışabilirsin, bu seni aşırı derecede strese sokabilir. Hayati önem taşıyanları yap, gerisini salla. Bu akşam bir film izleyerek rahatla.

1 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketini Akrep burcunda sürdürüyor. Gün içinde Ay'ın meydana getirdiği açılar sayesinde güzel haberler alabilirsiniz. Ay'ın Neptün ile oluşturduğu uyumlu etki sayesinde ilişki hayatınızda da romantik anlar geçirebilirsiniz. Venüs ve Plüton arasında oluşan gergin açıyla maddi konularda sabrınız zorlanabilir. Beklediğiniz yönde gelişmeyen ekonomik koşullara öfkelenebilirsiniz.

1 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinle uyumsuzluk yaşayabilirsin! Ekim ayının ilk gününde Ay, su burcunda hareket ediyor. Sorumlulukların daha çok sahiplendiğin, çalışkanlık günü… Etrafındaki insanları daha çok sahiplenebilir, korumacı olmak adına abartılı davranışlarda bulunabilirsin. Hislerin ve düşündüklerin arasındaki uçurum büyürken, aşk yaşamında sevgilinle uyumsuzluk yaşayabilirsin. Bugün onunla belli konularda fikir birliği etmek etmeye çalışmaktansa, onu olduğu gibi kabul etmelisin.

1 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün derine inmeyen bir bakış açısı size daha önce görmediklerinizi gösterebilir. “Hiç bu açıdan düşünmemiştim” diyeceğiniz türden farkındalıklar hoşunuza gidecektir.

1 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun ve hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi etkileyebilir. Gün içinde hazırlayacağınız sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatleri daha hülyalı geçebilir.

1 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak isteyebilir ve partnerinizden zaman isteyebilirsiniz. Kararlarınızı incitmeden dile getirmek istiyorsunuz ancak bunu niyete çevirmeye çalışın.

1 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimde güven verebilir, kendiniz de bu güvenin peşinde ve arayışında olabilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler gündeminize gelebilir. Duygusallığınızı ifade etmekte zorlanmayabilirsiniz.

1 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi bir şey yaptığınızı düşünüyorsanız, o zaman sizi önemseyen insanlarla paylaşın! Yaptıklarınızı açıklarsanız ve kendinizle gurur duyduğunuzu itiraf ederseniz, herkes sevinir. En iyi arkadaşınızın hedeflerinden birine ulaştığını hayal edin. Gurur duymaz mısınız?

1 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, kardeş, yakın akraba ve komşularla ilişkilerinize ışık tutar. Bu dönemde ani bir seyahat gündeme gelebilir. Arabanızı servise götürmek, ofise yatırım yapmak, şirket kurmak ya da ofisteki işleri planlamak için iyi bir dönem. Zihniniz adeta bir dedektif gibi çalışır. Eğitimlere yatırım yapmak için de uygun bir gün.

1 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

1 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle ilgili derin değişim ve dönüşüm sürecindesiniz. Birçok konuyu ve hayatınıza dair temayı tamamen değiştirme düşüncesinde olabilirsiniz. Her adımınız çok değerli. Maddi anlamda sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. İş yerinizde zorlanmalar, sağlığınızla ilgili ufak tefek geçici problemler söz konusu olabilir. 

1 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; edindiğin becerilerini ortaya koyma niyetinde olduğun bir gündesin. Bugün yeteneklerini sezgilerinle birleştirerek farklı bir tarz oluşturabilirsin. Olayları analitik zekânla değerlendirmek her zaman olumlu sonuç vermeyebilir, kimi zaman duygularına da kulak vermeli, hoşuna giden konuları sorumluluk olarak görmemelisin.

1 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 14' 00" R
Ay
Boğa
05° 59' 02" R
Merkür
Koç
21° 12' 39"
Venüs
Boğa
09° 38' 54"
Mars
Koç
05° 07' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 08"
Satürn
Balık
17° 10' 00"
Uranüs
Boğa
22° 45' 04"
Neptün
Balık
29° 06' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 53"
Lilith
Başak
24° 06' 59"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>