Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Haksızlıklara aşırı tepki gösterebilirsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Muhtemelen bugün çalışma modunuzda olmayacaksınız! Kişisel yaşamınızdaki konulara daha fazla odaklanıp dikkatinizi daha az dağıtabilirsiniz. Çocuklarınızı veya eşinizle ilgili bir konu hakkında düşünebilirsiniz. Bu, geçen hafta boyunca yaptığınız bir konuşma olabilir. Yalnızsanız, özel biriyle daha fazla zaman geçirmenin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışın. Bu size iyi gelecek!

Bugün kariyeriniz hakkında iyi haberler alabilirsiniz. Sonunda bir zam ya da terfi alabilirsiniz. Ya da birlikte çalıştığınız birinin kendinizle ilgilenme şeklinden etkilendiğini öğrenebilirsiniz. Övgü sözlerini duyacaksınız ve bu yüzden cesaretlendirilmiş hissetmelisiniz. Bazen başkalarına yardım etmek için çok çalışıyorsunuz ve birilerinin katkılarınızı gerçekten takdir edip etmediğini merak ediyorsunuz!

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Birisiyle yoğun ve derin bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi tutkularını ve adalet anlayışını hareketlendirecek. Eğer birisinin acı çekmesi seni etkiliyorsa; bu konuda konuşmaya karar verebilirsin. Gazetede ilgini çeken bir şeyle karşılaşmış olabilirsin. Ya da haberlerde duyduğun bir şey seni derinden etkilemiş olabilir. İnsanları biraz çalkalayacak fikirlerini açıklamak için güzel bir zaman.Bugün kendinizi endişeli hissetme ihtimaliniz var. İstediğini koparan tiplerdensiniz ve hiçbir şey sizi durduramaz ama bugün ilerlemek için sarf ettiğiniz cesur çabalarına rağmen akıntıya karşı kürek çekeceksiniz. Genelde yalnızca kendinize güvenmeye meyilli olsanız da, bugün manevi olduğu sürece bir yardım elini kabul etmeye de açıksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hava beklenmedik bir şekilde kötüleşecek. Şiddetli yağmur veya boğucu nem için hazırlıklı olun. Kendinizin gerekli olduğunu düşündüğünüzden daha fazla nemlendirin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, hareketini Yay burcunda sürdürüyor. Bugün içerisinde iki farklı gündemimiz var. Birincisi Plüton retrosu artık bitiyor. Aşk hayatınızda ilişkiyi yönetmek yerine karşı taraf üstündeki baskıyı azalttıkça mutlu olacaksınızdır. Merkür bugün itibariyle Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık'a kadar yeni eğitimlere merak duyabilirsiniz. Kültürel yönünüz ön planda olacak. Bilgiye, öğrenmeye hevesli olacağınız bir süreçte olacaksınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlıklara aşırı tepki gösterebilirsin! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye su burcunda hareket etmeye başlıyor. Damlayı taşıran son damla niteliğindeki olaylar ön planda! Olasılıkları göz ardı etmek, hayal kırıklığı yaratabilir. Yeni bir ortaklık, yeni birkurma ya da çalıştığın yerden başka bir sektöre geçiş yapma fikrin varsa bugün ilk adımını atabilirsin, gökyüzü seni destekliyor. Aynı zamanda bugün çevrendeki haksızlıkların son bulmaması aşırı tepki göstermene neden olacak.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir projeniz için tekrardan yeni bir başlangıç yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ufkunuzu genişletin ve yeni bir bakış açısı kazanarak devam edin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz, kendinizi fazla yormamaya çalışın. İlerleyen zamanlarda keyif aldığınız yerlerde olmak için fırsat yaratabileceksiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemhem de aşk hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. İnsanların iyi yönlerine odaklanın ve bugünlerde fazlaca eleştirel olmaktan kaçının. Aşk hayatınızda sorumluluk

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim ve etkileşimin güçlü olduğu bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda hiçbir sorun yaşamayacağınız gibi başkalarını daha kolay ikna edebilir, sözlerinizle, konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tam olarak nasıl hissettiğinizi söylemek için mükemmel bir gün. Düşünceleriniz keskin ve net. Kendinize güvenin ve geri adım atmayın; görüşlerinizi savunmaya hazır olun.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür bugünden itibaren Akrep burcunda hareket edecek.Zihninizin dedektif gibi çalıştığı son derece yaratıcı fikirlerle donandığınız bir gündesiniz. Kardeş ve yakın akrabalar hayatınızda önemli bir gündem oluştururlar. Bir bilinmezi keşfetmek ve ortaya çıkarmak sizi şaşırtabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize, sevgilinize,ortaklarınıza ve her türlü partnerlik ilişkisindeki partnerinize karşı daha ılımlı olmalısınız. Tabii başarabilirseniz. Çünkü gün boyu gergin ve ne yöne gideceğini bilemeyen bir fişek gibi olabilirsiniz. Maddi anlamda çok çok şanslısınız. Hala bu konuda problemler yaşıyorsanız, dönüp kendi harcama dengenizi sorgulamanız gerekiyor. 

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizle iletişim ve etkileşimin güçlü olduğu bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda hiçbir sorun yaşamayacağınız gibi başkalarını daha kolay ikna edebilir, sözlerinizle, konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 32" R
Ay
Yay
20° 52' 35"
Merkür
Koç
16° 10' 26"
Venüs
Koç
27° 48' 30"
Mars
Balık
27° 43' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 15"
Satürn
Balık
16° 20' 37"
Uranüs
Boğa
22° 11' 59"
Neptün
Balık
28° 49' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 43"
Lilith
Başak
23° 03' 01"
True Node
Koç
15° 28' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>