Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Spora Başlayabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 40%

Arkadaş edinmeye ve insanları etkilemeye hazırsınız. Yeni insanlarla tanışırken kendinizi güvende hissedeceksiniz. Sevgilinizle birlikteyken veya arkadaşlarınızla takılırken güçlü bir çekicilik hissi yayıyor olacaksınız. Enerjiniz yüksek olacak ve insanlar için bir şeyler yapmaya hazır olacaksınız. Konuşma yapma fırsatınız varsa, anında izleyicilerin kalbini kazanacaksınız. Akşam yemeğinde komik hikayelerinizle bir grup arkadaşınızı veya sevdiklerinizi eğlendirebilirsiniz.

Bugün fiziksel benliğinizi mükemmelleştirmek için hazır olabilirsiniz. Sağlığınızı iyileştirmeyi umuyor olabilirsiniz. Enerjiniz son zamanlarda düşükse, daha fazla vitamin almaya başlamak isteyebilirsiniz. Beslenme seviyenizi arttırarak, daha fazla fiziksel olarak aktif olmak için gerekli enerjiye yakında sahip olacaksınız. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca spor salonunda yeni bir antrenman programına başlayabilirsiniz. Ya da bisiklete binmek veya koşu yapmaktan hoşlanabilirsiniz.

Bugün bir dönüm noktası yaşarsanız şaşırmayın. Buna ister kriz deyin ister farkına varma deyin, hayatınızda bir yön seçip diğerini devre dışı bırakmanız gereken zamanlardan biri. Tabii ki, sizin gibi insanlar belirsizlikten nefret ederler. Asla tereddüt etmezsiniz ve zorlukların üstesinden gelirsiniz. Bugün hedefinize tam gaz ulaşacaksınız ancak ayaklarınız yere basana kadar birkaç endişeli an yaşayabilirsiniz.

Güne hükmeden uyuma tam anlamıyla minnettar kalacaksın. Geçtiğimiz birkaç günün çatışmacı ve uyumsuz modundan sonra, artık biraz dinlenebileceksin. Yorgun bitap hissediyorsun, unutma ki iyi şeyler için yoruldun. Ayrıca bugün insanların üzerine yüklediği yüklerden tamamen kurtulmak için karşına güzel fırsatlar çıkacak.Bir arkadaşınız ya da bir aile üyesi ilişkinizi yavaş yavaş zehirliyor. İkiniz arasındaki bu anlaşmazlığın uzun vadede faydası olacak. Neden? Bu anlaşmazlık, belirsiz ve adı konmayan ilişkilerden ne denli rahatsız olduğunuzu fark etmenizi sağlayacak. Hakkında şüpheleriniz olan kişiye bir mektup yazmak için ideal bir gün. Sonuçlardan memnun kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir sosyal etkinliğe katılma fırsatı hayatınızda son dakikada gelişecek büyük bir değişime yol açabilir. Daima ileriye dönük plan yapan biri olduğunuz için ilk düşünceniz bunu geri çevirmek yönünde olabilir, ancak böyle yapmamalısınız. Uzun vadede büyük değişiklikler getirecek önemli bağlantılar kurabilirsiniz. İki dirhem bir çekirdek giyinip kendinizi gösterin. Muhtemelen çok iyi vakit geçireceksiniz!

10 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve dostluklarda zorunlu durumlar, mecburiyetler öne çıkabilir. Çocuklara karşı daha korumacı yaklaşırken, daha kaygılı ve panik olabilirsiniz. Arkadaşlık ve partnerlik ilişkilerinde dürüstlük ve samimiyet önem kazanmalı.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mesleğin konusunda bir aile büyüğünün yaptığı nasihat sana yol gösterici nitelikte olabilir. Öğlen öğününü hafif geçirmek istiyorsun. Şu sıralar aldığın kiloları vermek için hafif egzersiz hareketine başlayabilirsiniz. Evli bir Başak burcuysan eşinin sana ev hakkında verdiği yaratıcı fikirler hoşuna gidebilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde biriktirmiş olduğunuz duyguları bastırmak bir yerden sonra sizi yorabilir. Bugün kendinizi önemseyin. Düşündüklerinizi karşı taraf söyleyin. İşlevselliğini yetiren konuları artık çöpe atın. Unutmayın yaşam siz izin verdiğiniz müddetçe mutluluk getirecektir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde arkadaşlar ya da grup olarak ilgilendiğiniz bir konuya daha çok zaman ayırabilirsiniz. Aşkta ya da çocuklarla ilgili işlerde ise yükler var.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda şansınız devam edecek. Kendi sorumluluğunuzu tam anlamı ile alabilmeli, çevrenize karşı kuracağınız cümlelerinizi özenli seçmelisiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her şeyi dengede tutun. Duygusal davranışlar sizinle ilgilenen herkesin kafasını karıştırabilir ve hatta onları korkutabilir! Çığlık atmak isteyebilirsiniz, ancak sakin olun ve kendinize hakim olmaya çalışın.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati sosyal yönünüze dikkat çekiyor.Bugün arkadaşlarınızla duygularınızı paylaşmak iyi gelecektir. Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim uzun süredir görüşmediğiniz kişilerden alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor. Çevrenizi şaşırtacak ani kararlar alabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal, canlı ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, geleceğe dair fikir ve görüşlerinizi paylaşabilir ve tartışabilirsiniz. Yenilikçi ve sıra dışı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün aşk yaşamınızda şanslı etkiler var. Hissettikleriniz, karşınızdaki insan tarafından algılanabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz oldukça açık ve planlarınızı gerçekleştirmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Mesleğinizle ilgili ileriye yönelik olarak olumlu ve pratik kararlar almanız olası. Fakat bu kararlar için çok aceleci davranıyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz elinize geçirdiğiniz bu fırsatı da kaçırabilirsiniz, sabırlı olmaya çalışın.

10 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 28" R
Ay
Balık
08° 01' 51"
Merkür
Koç
18° 22' 38"
Venüs
Boğa
04° 45' 53"
Mars
Koç
02° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 50' 23"
Uranüs
Boğa
22° 31' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 48"
Lilith
Başak
23° 40' 36"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>