Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Daha Rahat İfade Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün kalbinizin sesine kulak verin ve fantezilerinizi ortaya çıkarmaktan çekinmeyin. Tıpkı kalbinizin istediği her şeyi yapmanız ve akışına bırakmanız gibi, bu haftanın enerjisini de ortaya salın. Sevgilinizle bir akşam yemeğine çıkın ve duygularınızı onunla açıkça paylaşın. Bugün, enerjinizi dışarıya doğru atmak ve yönlendirmek için iyi bir gün. Yeni ve farklı şeyleri keşfetmekten çekinmeyin.

Bugün çok fazla hayallere dalabilirsiniz ve bu tam da size göre bir davranış! Değişim için çok çalışmayı bırakmak ve zihninizde başı boş bir şekilde dolaşmak için harika hissettiriyor. Bu, sizi ilginç yerlere götürebilir. Kendi işinizi kurma fikrini düşünüp duruyorsanız, günün sonuna doğru gerçek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Elbette, bu fikirleri bir yere yazın! Gelecekte kullanışlı olacaklar!

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

Duygularının bastırıldığını hissedebilirsin. Söylemek istediğin çok şey var ama tam ağzından çıkacağı sırada bir miktar tereddütte kalabilirsin. İnsanlarla iletişimi zorlaştıracak derecede bir kaygıya kapıldığını fark edersen hiç şaşırma. Bugün iletişime geçme konuları yüzümüze gözümüze bulaşabilir, yine de çok büyütmemeye çalış.Başkalarını düşünme ve onları dinleme yetin bugününü oldukça etkileyecek. Sana yakın olan birisi zor zamanlardan geçiyor ve problemlerini nasıl açıklayacağını bilemiyoru. Bu insanın sana ihtiyacı var ve senin ona yardım edebilecek tek kişi olduğunu da biliyor. Onu sabırla dinle ve beraber problemlere karşı çözüm bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi zaman kısıtları sebebiyle biraz baskı altında hissedebilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz ve teslim tarihi gelen bir projeniz varsa, teslim tarihini ötelemek isteyebilirsiniz. Yahut bugün için planlanmış çok fazla etkinliğiniz varsa, bazı toplantıları başka bir güne almak isteyebilirsiniz. Gezegensel enerjiler zaman su misali akıyormuş gibi hissetmenize yol açabilir. Acele içinde ve yorgun hissedebilirsiniz bu yüzden kendinize müsamaha gösterin!

11 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde eski bir form son bulabilir, kesilip atılabilir. Bazı arkadaşlarınızla veya partnerinizle geçmişe bir sünger çekip yeni bir sayfa açabilirsiniz. İleri tarihli bir işiniz, planınız ile ilgili mecburi değişiklikler olabilir.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerine güvendiğin takdirde gerekgerekse de özel hayatında kendini daha rahat bir şekilde ifade ediyorsun. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, gün içerisinde aklına eski sevgilin gelebilir ve özlediğini hissedebilirsin. Evde göreceğin eşyalar da özleminin artmasına neden olabilir. Kısa süreliğine de olsa tatil yapmak isteyebilir, hazırlıklarına hız verebilirsin. Artan diş hassasiyetin seni rahatsız edebilir.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal karışıklık içerisindesiniz. Hissettikleriniz kalbinizi yorsa da kendinize bu kadar yüklenmemelisiniz. Her şey olacağına varır. Bazı şeyleri akışa bırakabilmeyi öğrenmelisiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan’a geçti. Bugün ailevi nedenler daha bağlayıcı olabilir. Akılcı olmaya gayret etmelisiniz. Kimi zaman kabullenmeniz gereken koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz ve sosyalleştiğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Bilhassa yeni arkadaşlıklar, yeni çevrelere girmek için uygun bir dönemdesiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

11 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızın sizden saklamaya çalıştığı bir sırrı keşfedebilirsiniz, eğer bilmemenizin bir faydası varsa ilişkinizden şüphe etmeniz gereksiz olabilir. Aileniz sizi sandığınızdan daha iyi anlıyor fakat bunu tam olarak hissettiremiyor olabilir.

11 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sistemi sevdiğiniz halde, bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bugün yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma platformu sergileyeceksiniz; çevrenizde sizi etkileyecek kişileri sınayacağınız bir gün.

11 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki tüm problemleri çok yakında çözeceksiniz. İş yerinizde istikrarlı ve başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Aile bireyleriniz ile birlikte eğlenceli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ailevi sorunlarınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyor ve çevrenizde farklı bir tablo ile tanınıyorsunuz. Sevdikleriniz sizi anlamalarını beklediğiniz bir gün içindesiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>