Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendinle Baş Başa Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 10%

Bugünün gerçekten size özel bir gün olduğunu hissedebilirsiniz. Duygusal olarak güçlüsünüz. Tek bir bağda yüksek binalara sıçrayabildiğinizi hissediyorsunuz. Katılmayı istediğiniz, ancak çekindiğiniz tüm projeleri ele alın. Çalışmak için çok fazla enerji ve güvene sahipsiniz. Neredeyse yaptığınız her şeyi başarabilecek kapasiteniz var, bu yüzden sadece evde kalarak ve televizyon izleyerek bu elverişli zamanı boşa harcamayın.

Bir arkadaşınız ya da romantik partneriniz sizi ziyarete mi geliyor? Bu konuda o kadar heyecanlısınız ki, şu anda hangi görevle uğraşıyorsanız kendinizi heyecanınıza yönlendiriyorsunuz. Çok çılgınca çalışmayın aksi takdirde misafirinizin tadını çıkarmak için ihtiyaç duyacağınız tüm enerjiyi tüketeceksiniz. Kendinizi hızlandırın, böylece arkadaşınız geldiğinde en iyi şekilde görüneceksiniz ve bu ziyaret için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Ağır düşünceler, sürpriz olarak kapını çalabilir. Belki bunlar, yüzleştiğin ve çözmek zorunda olduğun bir meselenin sonucu olarak ortaya çıkacaktır. Eğer mesele bu ise, günün enerjisi yapılan seçimleri idrak etmek konusunda destek sunuyor. Düşünce ve fikirlerini yazmaktan çekinme. Yazmak, eylem planı oluşturmana destek olabilir. Karşı koyma - durumu avantaja çevir.Kendinizi şarj etme ihtiyacı duyduğunuzda otomatik olarak verdiğiniz tepki yalnız bir şekilde meditasyon yapmak ve dünyadan uzaklaşmak oluyor. Zaman zaman yalnız vakit geçirme ihtiyacı hissediyorsunuz. Ama bugün dış dünyaya karşı açık olacaksınız, bu sizin için büyük bir sürpriz olacak. Eğer kendi düşüncelerinizde kaybolmazsanız, muhtemelen birisi ile tanışacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler ve grup etkinlikleri bugün sizi çok meşgul edecek. Birden fazla etkinliğe katılabilirsiniz ve bunlardan birinde yardım etmekten bile sorumlu olabilirsiniz. Birçok insan sizinle konuşmak isteyecek ancak her biri için istediğiniz kadar zamanınız olmayabilir. Fakat bugün sizin için çok hareketli ve ilginç bir gün olacak. Tadını çıkarın!

12 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artıyor. Kazanç elde etme isteği, maddi konfor isteği artabilir. İhtiyaç odaklı ve keyfi harcamalar yapabilirsiniz. İlişkilerde yaşadığınız sorunlar için içe dönme, kendi payınıza düşeni sorgulama, hatalarınızı keşfetmeye çabalama daha faydalı olabilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal açıdan şu sıralar net kararlar alamıyorsun. Mantığını biraz daha ön planda tutmalısın. Yalnız yaşayan bir Başak burcuysan akşam misafir kabul etmek istemeyebilirsin. Kendine sevdiğin yemekleri yaparak diyetini biraz ihmal edebilirsin. Aldığın kilolardan kaygı duymayabilirsin.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınızı dengede tutmakta zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Keyfi harcamalar yerine zorunlu ihtiyaçlarınızı karşılamak için alışveriş yapmanız maddi giderlerinizi dengeleyici etkide bulunacaktır.

12 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha başarılı olabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Kıvrak zekânızla gün içindeki yoğunluğu idare edebileceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde yolculuklar gündeme gelebilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle aile ilişkilerinde oluşabilecek gerginliklerden ötürü sonradan üzülmemeniz için baştan davranmanız gerektiği gibi hareket etmenizde fayda var.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları öne çıkarken bazı alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir. Konfor ve rahatlığa düşkün olabileceğiniz bir günde bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

12 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi yaşınızda değil de daha küçükmüşsünüz gibi davranmak istiyorsunuz. Bunun aslında bir sakıncası olmasa da bulunduğunuz ortamda tepki çekmeniz olası.

12 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Bugün odağınızda gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili konular olacaktır. Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Akrep burcunda seyahat edeceği önümüzdeki günlerde iletişim trafiğiniz hızlanacaktır. Elektronik alet satın almak, kısa süreli seyahatler planlamak ve kişisel gelişiminize yardımcı olacak eğitimlere katılmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önemsiz problemler yüzünden partneriniz ile tartışmamaya çalışın. Yeni birarayışındaysanız, şanslı gününüzde olabilirsiniz. Bugün öz güveniniz yerinde olacak ve harika işler başaracaksınız.

12 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz yaşadığınız ilişki konusunda çok ketum. Oysa siz yaşadığınız beraberliği başkalarıyla paylaşarak hata yapıyorsunuz. Bu durum can sıkıcı sonuçlara neden olabilir. Kariyerinizde bir düelloyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmanızda fayda var

12 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>