Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Hobiler Araştırıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gerekmekte. Doğru ifadeler, ilişkinizin gidişatı açısından belirleyici olabilir.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. Olumsuzluklar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir süreçten geçiyorsunz.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan biraz olsun uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık gösterebilir. Her türlü gelişmeye hazırlıklı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuz bir haber aldığınızda, egonuza ya da hedeflerinize zarar veren bir durumla karşılaştığınızda bunu dışa yansıtmak yerine kendi içinizde ve kendinizle çözmelisiniz. Başkalarından beklentileriniz size hizmet edilmesi yönünde oldukça başarıya ulaşmanızı zorlaşacaktır. Bugün fark ettiğiniz ve düzeltilmesi için şans olarak verilen her şeye sıkı sıkı tutunun. Hal böyle olunca çevrenizle olan etkileşiminiz de ve paylaşımlarınızın da yönü değişecektir.

13 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Detayların sizi fazlasıyla zorlama ihtimali var. Zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi en kısa zaman içerisinde toparlamaya çalışmalısınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atabilirseniz, her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Olumsuzlukların son bulmasını sağlamanız gerekiyor. Her şeyin istediğiniz gibi şekillenmesi için genel olarak biraz daha zamana ihtiyacınız var.

13 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızın koşuşturmalı geçmesi sizi yormuş olabilir. Kendinizi rahatlatmak için farklı hobilere yönelmek isteyebilirsiniz. Yeni hobiler araştırırken bir arkadaşınızdan yardım isteyeceksiniz. Çocuğu olan Başak burcuysanız, çocuğunuz arkadaşlarıyla plan yapmak isteyebilir. Çocuğunuzun yalnız başına dışarı çıkması sizi endişelendirebilir.

13 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi karşılığında bazı olumsuz duygulara kapılabilirsiniz. Haklı olduğunuzu, her şeyi haklı olarak yaptığınızı düşünüyorsanız burada kendinize bir yanılma payı bırakmalısınız. Bu sayede yeniden ve daha sağlıklı bir şekilde düşünebilir, eksiğin ya da hatanın nereden kaynaklandığını daha iyi görebilirsiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinde grupların ya da arkadaşların olabileceği bir konuda çaba gösterebilirsiniz. Ancak bu konuları tamamlamak ve bitirmek de olası.

13 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizle etkinlik içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Birlikte bir yerlere gitmek ya da fikir alış verişinde bulunmak size iyi gelebilir.

13 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bol bol müzik dinleyip keyifli filmler izlemek için güzel bir gün olabilir. Sana ilham verecek ve ruhunu doyuracak şeylere odaklanabilirsin. Zihnini güzel şeylere vermek bu vesileyle rahat olabilir. Sanata daha fazla yer açmalısın hayatında.

13 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizin için pratik ve verimli bir gün olabilir. Detaylara odaklanma yeteneğiniz sayesinde, işlerinizi düzenlemek ve sorunlarla başa çıkmak konusunda başarılı olabilirsiniz. Projelerinizi tamamlamak ve hedeflerinize ilerlemek için iyi bir zaman olabilir. Planlarınızı gözden geçirin, önceliklerinizi belirleyin ve adımlarınızı kararlılıkla atın. İşbirliği yapmak ve diğerleriyle iletişim kurmak da başarınıza katkıda bulunabilir. Kişisel ilişkilerde, duygusal denge ve anlayışa odaklanmanız önemlidir. Sevdiklerinizle iletişim kurarak duygularınızı ifade edin ve karşılıklı anlayışı artırın. Aynı zamanda, kendinize zaman ayırmayı ve dinlenmeyi unutmayın.

13 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olayların açığa çıkmasını istemediğiniz için, çevrenizde geleneksel bir tutum sergileyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda birçok alternatif söz konusu. Tepki almak istemediğiniz birçok konu var. İlişkileriniz canlanacak.

13 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

13 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak, arkadaşlarınızla seyahat etmeye ne dersiniz? Partner, evlilik veya ortaklık konularında kalıcı gelişmeler olabilir. Gününüz şahane geçsin!

13 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin beklediği yardımlaşmayı onların istedikleri şekilde sağlayacaksınız.

13 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 59" R
Ay
Terazi
20° 08' 46" R
Merkür
Boğa
05° 53' 13"
Venüs
Boğa
25° 24' 54"
Mars
Koç
14° 54' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 24"
Satürn
Balık
18° 05' 26"
Uranüs
Boğa
23° 29' 40"
Neptün
Balık
29° 25' 60"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 48"
Lilith
Başak
25° 32' 14"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>