Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konusunda kalbin yeniden hızla atabilir bugün. Seni mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir genel olarak aşkta. Bu mutlulukların daha da büyümesi için açık fikirli olmaktan kaçınmayacaksın.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

İlerisi için yapılması gerekebilecek bazı masraflar bugünden gündeme gelebilir. Bu sebeple bugün birikim yapmayı düşünebilirsin. Bu konu en başta gözünü korkutsa da ileriyi daha net görmene vesile olabilir.

Polen alerjin varsa eğer bugün bu konuda daha özenli davranman gerekebilir. Eğer biten alerji ilaçların varsa bunları yeniletmen bu dönemde daha iyi olabilir. Kendini polenlerden korumak için çaba göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları anlamaya yoğunlaşabilirsin bugün. İnsanlarla empati kurman ve onların davranışlarının sebebini anlamaya çalışman sana farklı bakış açıları kazandırabilir. Dünyayı sadece kendi gözlerinle görmek için ısrar etmemelisin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda söylenenler veya yapılanlar hakkında devam eden kötü hisler varsa, o zaman hafta sonunuzu mahvetmemesi için bugün bunları aşmanız gerekir. Başkalarının kin beslemediğinizi ve onlarla tekrar çalışmaktan çok mutlu olduklarını bildiklerinden emin olun.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir aile dostunuzun sağlık problemi hem seni hem de aileni etkileyebilir. Gün içerisinde sıkça dikkat dağınıklığı yaşayabilirsin. Sosyalleşmeye ihtiyacın olduğu bu süreçte, arkadaşlarının yaptığı organizasyonları es geçmek istemeyeceksin. Evli bir Başak burcuysan, evdeki değişim için eşinle aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize odaklısınız. İdeallerinizi hayat geçirmek için kendinize yeni yollar açacaksınız. Belki şu an çok yıprandığınızı düşünüyor olabilirsiniz ama hayallerinizi eriştiğiniz de bunların lafı bile olmayacaktır. Şikayet etmeden çalışmaya devam edin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Belirsizlikler ve gizli konular nedeniyle işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Gün içinde içsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Sabah saatlerindeki akıcı koşullar söz konusu. İlerleyen zamanlarda kendinizi daha özgürlük hissi içinde bulabilirsiniz. Ani kararlar almayın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sonradan üzülmemek için bu günü egzersiz ve ev işlerinizle geçirin, iyi gelecektir. Yanlış anlaşılabilir ya da maddi olsun manevi olsun zarara uğrayabilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç ayda başarmaya çalıştığınız her ne idiyse, bugün tam da istediğiniz biçimde sonuçlanabilir. Bu durum sizi oldukça şaşırtabilir ve nihayet açılan bir tıkanıklık gibi ferahlatabilir. Una rağmen, bu sizin şansınız, sizinle birlikte emek veren diğer herkes ve siz övgüyü hak ediyorsunuz. Her şey yerli yerine oturduğunda, gidip bunu kutlayın. Bunu kesinlikle hak ettiniz!

13 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki önemli biri şu anda gerçekliğe karşı çıktığı için hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bunu ne kadar zor bulsanız da, yollarından çekilmeye çalışın ve planlarının kendi başına başarılı veya başarısız olmasına izin verin. Kendinizi onların dramasına dâhil etmek, muhtemelen yanlış giden her şey için suçlanmanıza neden olabilir. Odağınızı kişisel işinize odakladığınızda, muhtemelen kendi heyecan verici fikirlerinizi üretme yeteneğine sahipsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda bir çekimserlik söz konusu olabilir. Bugün karşılaşacağınız kişilerin fikirlerini kabul etme konusunda bocalayabilirsiniz. Sizi ikna etmeleri çok zor olacak. Düşüncelerinizi değiştirme konusunda sabit fikirlisiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularla ilgili bir gündeminiz oluşabilir. Bütçenizi dengelemek için yeniden gözden geçirmeniz gereken konular olabilir. Zorlandığınız konularda bir finans uzmanından destek almayı düşünebilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınızda ısrarcı davranacak ve kendi isteklerinize her şeyden daha fazla önem vereceksiniz. Bazı konularda karar vermek zorunda kalabilir ve değer yargılarınızda zorlanabilirsiniz. Yeni kaynakların arayışı içindesiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>