Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaycı Olmak İşine Yarıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 40%

Bu, sizin için özel birine ona ne kadar önem verdiğinizi göstermeniz için iyi bir gün. Tutku ve sevgi duygularınızı artıran güçlü bir gezegen enerjisi var. Sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Güzel bir şarap ve yemekle samimi bir sohbet edin. İçten bir şekilde cesurca konuştuğunuz zaman aranızda daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz. Utangaçlığınızın arkasına sığınmayın! Bugün romantik bir aptal olun.

Çabalarınızı başkalarıyla uyumlu hale getirmeniz gerekebilir. Kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak şu anda bir grupla işbirliği yapmanız gerekiyor. Belki de ekibinizin önemli bir projeyi tamamlamak için bir araya gelmesi gerekiyor. İhtiyaç duymaları halinde başkalarına yardım etmeniz gerekebilir. Zamanınız ve sabrınızla cömert olun. İş arkadaşlarınızla etkili bir şekilde iletişim kurarsanız, işinizi sorunsuz bir şekilde bitirebilmelisiniz.

Bugün çok uzak yerlerden ilginç insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir parti veya grup aktivitesine katılabilirsiniz. Sohbetinizi entelektüel anlamda oldukça hararetli bulabilirsiniz ve onlardan çok fazla şey öğreneceksiniz gibi. Bazı durumlarda kitaplar da bu sohbete dahil olabilir. Bu insanlarla yine görüşmek isteyebilirsiniz bu yüzden isimlerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini aldığınızdan emin olun. Bu sizin için yeni kapılar aralayabilir.

İnsanlardan fedakarlık yapıp senin duygularını fark etmesini ve önemsemesini bekleyemezsin. Muhtemelen, bu konuda sen onlardan daha saygılısın. Karşılaştıklarınla iyi ilişkiler yürüt. Evet bu onların istekleriyle karşılaşacağın için zor olabilir,kendilerine geldi mi istekleri konusunda geri adım da atmazlar. Haklı olduklarını düşünürler ve başka bakış açılarını reddedebilirler.Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla yoğun bir iletişim rüzgarı esebilir. Bir gün içinde onlarca e-posta alabilirsiniz. Ve bir sürü ziyaretçiniz olabilir! Sizi sekteye uğratacak hiçbir şeye elinizden geldiğince izin vermemeye çalışın. Bugün bitirmeniz gereken işlerin bir listesini oluşturun. Kendinize bir yol çizebilirseniz, gün içinde bazı bölünmeler dahi yaşasanız, kısa süre içinde her şeyi rayına oturtacaksınız.

14 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sağlık konuları gündeme gelebilir. Gergin bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize ve çevrenize dikkat!

14 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar verirken sonuca ulaşmak konusunda sıkıntı çektiğin konular bugün tekrardan karşına çıkabilir. Etrafında aniden gelişen olaylara kayıtsız kalamamak gününü daha ilgi çekici kılıyor. Yaşadığın zorlukların üzerinden detaycı tavırların sayesinde geliyorsun. Ailenle uyumun gözlerden kaçmıyor. Uzun süreli ilişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinle gelecek planları yaparken bazı konularda fikirleriniz farklılık gösterebilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle yaşadığınız finansal konular sizleri farklı kararlar vermeye yöneltebilir. Hayatınızda ne yönde ilerlemek istediğinize karar vermelisiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kısa ziyaretler ya da konuşmalar sizi uğraştırabilir. Akşam saatlerinde evinize daha çok yönelebilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarılı olacağınız ve kırgınlıkların bittiği bir zaman dilimidesiniz. Siz ve partneriniz ilişki konusunda fedakar olmayı tercih edeceksiniz

14 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte çalıştığınız insanlardan alacağınız yeni haberler sizi öyle mutlu edecek ki sevinçten zıplamak isteyeceksiniz. İyi haberleri hemen sevdiklerinizle paylaşmalısınız!

14 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde iletişim konuları ön plana çıkıyor. Sabah saatlerini kardeşlerinize, kuzenlerinize ve yakın çevrenize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Yay burcuna giriş yapacağı 14:10 itibariyle ailevi konularınız ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç gün yeni ev arayışına girebilir, gayrimenkul meseleleriyle meşgul olabilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünkü ana eğiliminiz, yalnız çalışmak yerine grup çalışmalarına ve işbirliğine yönelmek olacaktır. Bu, sosyal yönünüzü büyük ölçüde tatmin etmekle kalmayacak, aynı zamanda işlerinizin sizi çok yormadan bitmesini de mümkün kılacaktır.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün telaş, acele ve ısrar işte, parada veya sevgide hep aleyhinize sonuçlar verebilir! Bugün olayların gelişmesine seyirci kalırsanız daha iyi yapmış olursunuz. Mesleğinizle ilgili uzun vadeli kararlar alma fırsatınız doğacak. Sonradan üzülmemek için kararlarını verirken aceleye getirmeyin ve çevrenizdekilere danışın. Ödemeyi unuttuğunuz bir fatura veya borç gündeme gelecek. Gelirinizi artırmanın yollarını bulun. Farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

14 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; günün ilk bölümünde geçmişte aldığın kararların üstünden geçebilir, ideallerin doğrultusunda ve sezgilerinin gücüyle iradeni rahatlıkla ortaya koyup dönüştürücü olabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde değişen koşullar seni pozitif yaparken, partnerinle zaman geçirebilir veya yolculuk planları yapabilirsin.

14 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 13" R
Ay
Başak
11° 36' 40"
Merkür
Boğa
01° 28' 24"
Venüs
Boğa
21° 25' 04"
Mars
Koç
12° 26' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 24"
Satürn
Balık
17° 52' 36"
Uranüs
Boğa
23° 18' 23"
Neptün
Balık
29° 21' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 04"
Lilith
Başak
25° 10' 37"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>