Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Temkinlisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyi anlamak, onun ne yapmak istediğini kavramaya çalışmak senin için zor olabilir bugün. Birbiriniz ile uyum içerisinde bir gün geçirmek zorlaşabilir. Sakince, kafanı dinleyerek günü geçirmeye bak.

İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek. Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var.

Daha önceden yaşadığın maddi bir konu ile alakalı kendini kötü hissedebilirsin bugün. Sadece gününe odaklanman ve bugün neler yapabileceğini düşünmen daha önemli olacak. Geçmişi hatırlayıp düzeltemeyeceğin şeylere dalıp gitmemelisin bugün.

Bugün sağlığın için bir adım atmak sana zor gelebilir. Egzersiz için vakit veya alan bulamayabilir, yediklerini kontrol edemeyebilirsin. Bu durumların seni germesine ve gereksiz yere stres oluşturmasına izin vermemeye çalış bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şeyleri bitirmek için acele etmemelisin. Bazı şeyleri oluruna bırakmak senin için önemli olacak. İşleri kovalamak yerine bu durumlar karşısında nasıl hissettiğine odaklanmak ve memnun olmadığın şeyleri düzeltmek sana daha iyi gelecek.

15 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, son zamanlarda maddi ve finansal konularla alakalı olarak iyi haberler alacaksınız. Bu durumve kariyer anlamında olumlu gelişmeleri beraberinde getirecek. Maddi anlamda yeni planlamalar yapma arzusu içinde olabilirsiniz. Aldığınız kararların sonuçlarını uzun vadede alacaksınız.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara imza atıyorsun. Olayları bir bütün olarak değil, detay detay ele alacak olman sorunları önüne geçecek. Bugün ne zamandır görmediğin bir yakınınla karşılaşabilirsin. Bu kişi arayıp sormamandan dert yanabilir. İşle ilgili atacağın adımlarda daha temkinli davranmak isteyebilirsin. Yakın bir arkadaşınla tatil turları hakkında konuşabilirsin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı kendinize, sevdiklerinize ayırmak isteyebilirsiniz. Her zaman çalışmanın değil, mola vermenin ve zihninizi rahatlatacak konularla ilgilenmenin önemini kabullenmelisiniz. Sizin iyi olmanız yaşamanızda, bedeninizde de birçok iyiliği beraberinde getirebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Toprak ve emlak işleri gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularıarkadaşlarınızla devretmek durumunda kalabilirsiniz. Akşama doğru kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizi ciddiye götürebileceğiniz gibi yeni bir ilişkide ciddiyet de görebilirsiniz. Aşk hayatınızda, kalıcı mutluluk getirebilecek adımlar atmaya başlıyor olabileceksiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal meselelerin çevrendeki insanlarla sana bir yük olmasına izin vermemen gerekecek. Eğer hep parasal mevzulardan kavgalar çıkıyorsa bunu kontrol altına almak için dikkat etmen gerekebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli biri bugün sizin için çok önemli bir görevi üstlenebilir. Muhtemelen aklınızda çok şey var ancak düşündüğünüz her şey hakkında biriyle konuşmak akıllıca olacaktır. Yardımsever bir arkadaş, size önemli bir konuda fikrinizi değiştiren yararlı bakış açıları sağlayabilir, bu nedenle neyin en iyi olduğunu tamamen bildiğinizi varsaymayın.

15 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalıştığınız yerdekiakışında, dikkatli ve titiz bir yaklaşım içindesiniz. Hatasız birortaya çıkarmak için uygun bir tarz fakat, günün hızla değişen şartlarında biraz daha çabuk davranmak da kaçınılmaz olur.

15 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi biraz keyifsiz ve halsiz hissederseniz şaşırmayın. Vücudunuzu zorlamayıp dinlenmeye bakın. Kendinizi daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz zamanlar da gelecek. Hırsınızı karşınıza çıkabilecek kamu görevlilerinden veya amirlerinizden çıkarmaya da çalışmayın, çatışmalara girmek için iyi bir zamanda değilsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok sevdiğiniz ve fikirlerine değer verdiğiniz birisi, size bazı şeyleri değiştirmeniz gerektiğini söylediği için sizde de bir değişim isteği oluşmuş olabilir. Oysa belki de bu değişime gerçekten hazır olmayabilirsiniz. Kendinize biraz daha uzaktan bakmaya ne dersiniz?

15 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün telaş, acele ve ısrar işte, parada veya sevgide hep aleyhinize sonuçlar verebilir! Bugün olayların gelişmesine seyirci kalırsanız daha iyi yapmış olursunuz. Mesleğinizle ilgili uzun vadeli kararlar alma fırsatınız doğacak. Sonradan üzülmemek için kararlarını verirken aceleye getirmeyin ve çevrenizdekilere danışın. Ödemeyi unuttuğunuz bir fatura veya borç gündeme gelecek. Gelirinizi artırmanın yollarını bulun. Farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

15 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>