Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Küllerinden doğuyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Yeni bir arkadaşlık başlatabilirsin. Rahat ve içinden geldiği gibi sohbet edebilirsin. Tren veya uçak seyahati gerçekleştiriyorsan, yanında oturan kişiyle bir konuşma başlatabilirsin. Çok fazla ortak şeyiniz olduğunu fark edebilirsin. Bu kişiye telefon numaranı ya da kartvizitini vermekten çekinme. Çevre edinmek güzeldir!Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

üyesi olduğunuz grupta duygusal seviye yükseklerde seyredebilir bu sebeple sizin de katıldığınız anlaşmazlıklar kavgaya dönüşebilir. Bunların dışında kalın, aksi sizin için hiç iyi olmaz. İzlenimlerinizi yazın ve diğerleriyle sinirlerin yatıştığı bir başka zaman diliminde paylaşın. Kendinize ait bir kişisel hedefe ulaşmak için son bir adım atmak isteyebilirsiniz, ancak kontrolünüzün ötesindeki güçler tarafından engellenebilirsiniz. Sabırlı kalmaya çalışın!

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki seyrine devam eden Ay, 02:04 olduğunda Oğlak burcuna geçiyor. Günün genelinde aşk hayatınız ve çocuğunuz öne plana çıkabilir. Saatler öğlene yaklaştığında ortaya çıkan Ay-Uranüs uyumlu açısı sayesinde aşk hayatınızda hiç ummadığınız güzellikte gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi sizi şaşırtabilir. Şansa ihtiyacınız varsa öğlen harekete geçebilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küllerinden doğuyorsun!Ayın tam ortasından geçerken yarın Türkiye saati ile 23:22'de toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, çalışma koşullarını iyileştirmeye yönelik kararın, çalışanlarının sevgisini kazanmana neden olacak. Özel sektörde çalışıyorsan, işlerin konusunda bugün bildiğini okumaya niyetlisin. Kuralları artık kendin koymak isteyebilirsin. İşle alakalı bağlantıların ve yılmaman seni yeniden küllerimden doğuyorum psikolojisine çekecektir. Evli bir Başak burcuysan, eşinin işiyle ilgili sıkıntılarına çözüm arayabilirsin. Bugün aynı zamanda ortak toprak sahibi olduğun miras olarak kalan arazi ya da bir mülkün satış işlemleri gerçekleşebilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizde yavaşlama ya da bir gecikme söz konusu olabilir. Bunlara kafanızı çok fazla takmamalı hemen diğer planlarınızdan birini uygulamaya geçmelisiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde bir hareketlilik ve değişiklik gündeme gelebilir. Ailevi bir konu yüzünden hareket halinde de olabilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin sanatta ölümsüzlüğe ulaşa bilme ihtimaliniz var. Lütfen yazınız.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konusunda sorumluluklarınızın farkında olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Heyecan, tutku ve coşkunuzu kontrol etmeniz gereken durumlar sizi daha ciddi ve gerçekçi kılabilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz bu dakikada hayatınızda bir şey istiyor, ama aklınız bunun bir süre olmayabileceğini biliyor. Sabırsız tarafınızla pragmatik tarafınız arasındaki savaş, bugün biraz öfkeli olacak.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz gergin olabilirsiniz. Düşüncelerinizi karıştıran durumlar hakkında değişen fikirler içine girebilirsiniz. Katılacağınız davet ve toplantılardan beklemediğiniz bir keyif alacaksınız. Gittiğiniz toplantılarda karşılaşacağınız kişileri etkileyecek kadar çekici görünebilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızdan çok fazla destek görüyorsunuz. Bu sizi her zaman olduğunuzdan daha güçlü yapmıyor elbette ki. Ancak her zaman olduğundan daha az yalnız olduğunuzu hissettiriyor. Çevrenizden gelen destek ailevi sorunlarınıza da iyi geliyor. Fikir alışverişleriniz çok kıymetli.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başak Burcu; bugün geleceğin hakkında karamsar bir ruh hali içinde olabilir ve bu ruh halini sevdiğin kişiye yansıtabilirsin. Fazla sivri dilli olmaktan kaçınmalı, sana destek vermek isteyen sevdiklerinin kalbini kırmamalısın. Çocuğun varsa, onlarla ilgili bir gelişme seni endişelendirebilir. Ancak yine de yaratıcı ve çalışkan bir günündesin.

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 35" R
Ay
Boğa
29° 47' 59" R
Merkür
Koç
22° 39' 19"
Venüs
Boğa
11° 40' 30"
Mars
Koç
06° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 22"
Satürn
Balık
17° 17' 50"
Uranüs
Boğa
22° 50' 48"
Neptün
Balık
29° 09' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 13"
Lilith
Başak
24° 17' 56"
True Node
Koç
15° 17' 46"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>