Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Umut vadeden bir gününüzdesiniz. Erteleyip durduğunuz bir sürü çözümsüzlük, bugün kendiliğinden çözülmeye başlayabilir. Aşk hayatınız bazı müdahaleler gerektiriyor. Ama kararsız görünüyorsunuz.

Zamanlama konularında daha titiz olmaya çalışmalısınız. Birkaç gün içinde, çok kalabalık bir ortamda enteresan görüşler ortaya atacaksınız. Bu konuda kabul görmeniz biraz zaman alacak.

Önümüzdeki günlerde önemli bazı görüşmeler, para konulu yolculukları gerektirebilir. Parayı değerlendirme konularında yanlış yönlendirilmeye, bugünlerde çok açıksınız.

Size baştan çok gerekli gelmeyebilir, ama önemli bir görüşme isteği alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen birkaç aydır kendinizi geçmişinizle ilgili her türlü bağdan ve yükümlülükten uzak tutmayı başardınız. Ayrıca farklı bir şeyler yaratma tecrübesi de kazandınız. Biraz daha cesarete ihtiyacınız var. Bu cesareti kimseden beklemeyin, ancak kendi kendinizi cesaretlendirebilirsiniz. Dişinizi sıkın, her şeyin yerli yerine oturması için az zaman kaldı. Aile çevrenizden bir bireyin desteği size iyi gelecek.

16 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 04:42 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, aşkı sorgulamanıza, koşulların istediğiniz gibi olmaması sebebiyle parasal ve duygusal konularda kimi zaman öfke duymanıza sebep olabilir. Aşkı çok fazla ciddiye alıyor olmanız, ancak çoğu zaman da bu huyunuz nedeniyle kendinize kızmanız mümkündür.Saat 05:45-14:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemsiz şeylerin üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Oysaki bu saat diliminde, olayları sakin ve mantıklı karşılamanız gayet önemlidir. Her şeyi kendi akışı içinde değerlendirmeli, sakin olunmalıdır.Saat 14:52 itibariyle, Kova burcunda ilerleyen  Ay etkisinde, birileriyle  anlaşabilmek zor olabilir. Sizin doğrularınızla diğerlerinin bakış açısı arasındaki fark kimi gerginliğe neden olabilir.  Böyle durumlarda sabırlı olmak tabii ki kolay değil. Ancak çatışarak günü keyifsiz geçirmektense, her zamanki gibi mantıklı düşünmekte fayda var.Saat 18:16 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, hem dışarıyla olan temasınızda hem ilişkilerinizde hem de gelecekle alakalı konular üzerinde kadersel anlamda geliştirici, şefkatle sarıp sarmalayıcı bir görünümdür. Sizin için yeni fırsat ve olanakların göstergesidir. Hayatınıza yeni bir düzen getirmek için kendinize güvenmektir. Saat 23:23 Güneş-Uranüs görünümü, önemli konular üzerinde düşünmenizi, planlar yapmanızı, kendinizi şöyle bir gözden geçirerek kimlerle ne gibi alışverişiniz olduğunu belirlemenizde rehberlik ediyor. Kimsenin bilmediği sıkıntı ve sorunlarınızı çözebilmeniz, olmadık insanlar yüzünden yaşadığınız problemlerden kurtulmanız için kendinizle baş başa kalarak düşünmek faydalı olacaktır mutlaka. Bazen insan öyle durumlar yaşar ki, sanki bir yol ayrımında, ne yana gideceğini bilmez hale gelir. Parlak bir fikir, bir destek, bir cana ihtiyaç duyar. İşte bu görünüm size bu anlamda kılavuz olabilir. Sizi baskı altına alan ne varsa, onları tespit etmek bile size iyi gelecektir. Arınmanızı, kendinizi toparlamanızı sağlayabilir.  Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

16 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar,veriminizi arttırıyor. Fikirlerinizi kabul etmeleri için, ikna kabiliyetinizi ortaya koymak zorundasınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereksiz veya gerçekçi olmayan talepleri olan kişilerin önemli hedeflerinize doğru ilerlerken sizi durdurmasına ya da zamanınızı almalarına izin vermemelisiniz. Farklı çözüm yolları bulmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için huzursuz geçmiş olabilir, ama sabah saatlerine doğru daha iyi hissediyoruz. Yine de 15.00' a kadar, bazı işlerde istediğimiz gibi ilerleyemeyebilir, aksilikler, belirsizlikler veya halsizlik nedeniyle ne yapacağımıza karar veremeyebiliriz. Seyahatler esnasında da olası aksiliklere karşı B planlarına sahip olmak faydalı olacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinden itibaren ise, hızlanıyoruz, aklımız ve bedenimiz daha hızlı çalışıyor. Birkaç gün için, yepyeni planlar, işler, fikirler veya bakış açıları yenilenmemizi sağlıyor. Bazı sıkıntılara rağmen olumlu anlamda şaşırtıcı olaylara açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda bugün yoğunluk olabilir. Sizden daha fazla sorumluluk almanız istenebilir. Beklentide olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte planlayacağınız işler daha kolay akabilir. Bugün çok daha rahat kendinizi ifade edebilirsiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat yapmak veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

16 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her koşulda farklı bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Arkadaş ortamlarında sezgilerinizi güzel bir şekilde kullanacaksınız. Geri plandan yürütülen işlerinizin karşılığını göreceksiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde üzerinizde bezginlik ve insanlarla temas etmeme isteği meydana gelebilir. Bu durum gece boyunca süren Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle mümkündür.Üstelik gündüz birkaç saat bu etki oluşacaktır. Öğle ortası ise kişisel hizmet alanınız, gündelik işleriniz ve sağlığınızla ilgili tutarlı ve planlı enerjilere sahip olacaksınız. Akşam saatlerine doğru bilhassa kendinizi bedenen zinde hissettirecek faaliyetlere yönelebilir, sıra dışı beslenme yöntemleri ve sağlıkla ilgili alternatif tıp bilgilerine ulaşabilir, bilgilerinizi yenileyebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

16 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

16 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 15' 08" R
Ay
Aslan
26° 34' 20"
Merkür
Koç
29° 52' 31"
Venüs
Boğa
19° 51' 47"
Mars
Koç
11° 28' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 31"
Satürn
Balık
17° 47' 22"
Uranüs
Boğa
23° 13' 59"
Neptün
Balık
29° 19' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 13"
Lilith
Başak
25° 02' 12"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>