Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Üretkensin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün sinirli hissetmenize neden olabilecek yavaş, uyuşuk bir tempo söz konusu. İşler istediğiniz kadar hızlı ilerlemiyor gibi görünebilir. Her şeyin daha hızlı yapılması gerektiğini düşünmeyin. Daha hızlı olmak kesinlikle iyi bir şey değil. Bugün, kaliteye ve verimliliğe odaklanmak için harika bir gün. Hayatınızdaki savurgan davrandığınız kısımlarını inceleyin. Günlük rutininizin belirli alanlarını kolaylaştırmanız gerekebilir.

Bugünyerinde yönetilmesi gereken önemsiz meseleleri takıntı haline getirmemeye çalışın. Büyük resme odaklanmayı deneyin. Bu küçük projelerin bugün ya da diğer hafta tamamlanmasının bir önemi olmadığını fark edeceksiniz. Daha büyük meselelere odaklanabilmek için bu ufak tefek sorunları aklınızdan çıkarın. Yukarıdan sizi izleyen gözler, bu meseleyi nasıl idare ettiğinize dikkat ediyor. Bunu mahvetmeyin!

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Zihnini ilhama açmak için harika bir gün. Adeta spiritüel bir his sana ulaşacak. Tıpkı meleklere özgü bir enerji seni güçlendirmek istiyor olabilir. Yüce ve pozitif bir güçle kuvvetli bir bağlantı hissedebilirsin. Bu enerjinin seni çevrelemesine izin ver. Modun da kısa süre içinde hafifleyecektir. Zihnin ise engellerden arınacağa benziyor. Çözümler ayağına geliyor olacak.Nasıl hissettiğini ifade etmek için harika bir gün. Düşüncelerin keskin ve berrak. Bir kez ağzını açtın mı hiç durmayacağını göreceksin. İnsanlar da dediklerine daha da dikkat ediyor olacak. Çevrendekiler üzerinde büyük etkin var. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Böylece birçok şey başarabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç patavatsızlık hastalığını duydunuz mu? Bugün ona yakalanma riskiniz var. Genelde esprili, sözlerini iyi seçen, hoşsohbet bir kişisiniz ancak bugün gafları ardı ardına sıralayabilirsiniz. Dikkatli olmazsanız, kendinizi elinizde sözlü nitrogliserin şişeleriyle oynarken, bir anda patlamaya hazır halde bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız muhtemelen nefeslerini tutup heyecanla bekleyecek: Acaba devireceğiniz bir sonraki çam ne olacak? Bu yüzden attığınız adıma çok dikkat edin; aksi takdirde bugün bir biraz zor geçecek.

17 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde ilişkilerinizde empati ve anlayış gereklilikleri doğabilir. Karşınızdaki insanlarla beklentilerde uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Yüksek beklentiler, idealize etme ve aşırı yüceltme-yerme durumlarından kaçının.

17 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı fikirlerinin ön plana çıkmaya başladığı bir gündesin. Kendine olan güvenin sayesinde yeni yetenekleri geliştirebilir, yeni hobiler edinebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin özensiz davranışları seni rahatsız edebilir. Ev dekorasyonunda yeni fikirleri araştırıp farklı tarzları deneyimlemek isteyebilirsin. Alışveriş yapmak rahatlamana neden olurken hesabı kaçırabilirsin.

17 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle zaman geçirme isteği bugün ağır basabilir. Uzakta ve yalnız yaşıyorsanız bu özlem sizi duygusallaştırabilir. Ama teknoloji çağında yaşadığımıza göre uzağı yakın eyleyip yapacağınız görüntülü görüşmelerle bu duyguyu biraz olsun hafifletebilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da yakın arkadaşlarla ilgili konular sizi daha kararlı davranmaya itebilir. Olaylara daha geniş bir açıdan bakmaya gayret edin.

17 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize şans vermek isteyebilirsiniz. Kendinizi iyi hissettiğiniz, sevildiğinizi fark ettiğiniz bir gündesiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerçekler he zaman sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli olmayabilir. Fakat bu sizin gerçekliği tek bir biçimde yorumlamanızdan kaynaklanmıyor mu sizce de? Neredeyse hiçbir şeyin detayına inmiyorsunuz çünkü genel olarak detaylar ilginizi çekmiyor. Fakat etrafınıza biraz dikkatli bakarsanız, muhteşem olayların detaylarının gözlerinizin önünde gün yüzüne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Aklınızdan geçenlerden bahsetmeye gerek bile yok! At gözlüklerinizi çıkarın.

17 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aile ve arkadaş hayatınızda oldukça sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Siz daha verimli ve yaratıcı biri oldukça aşk hayatınızın da daha romantik bir hal aldığını fark edebilirsiniz. Küçük kötü haberler üst üste gelerek daha büyük bir etki yaratsa da bu başarısızlıkların geçici olduğunu bilmeli ve yolunuza devam etmelisiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizle olan iletişiminiz dikkat çekici olmaya başlıyor. Detaylar üzerindeki etkinliğinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Kuşku ve kuruntuların her açıdan size zarar verebileceğini de unutmamanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz şartlara uygun adımlar atmalısınız.

17 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle çok romantik bir gün sizi bekliyor. Biraz daha paylaşımcı olursanız, partneriniz hem ona değer verdiğinize inanacak hem de üzerine düşeni yapmakta tereddüt etmeyecektir. İş hayatında şanslı olduğunuza inanıyorsunuz. Fakat bu günlerdeki girişkenliğinizden yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızı zorlamayın. Para durumuzdaki eksilmeye ayak uydurmanız gerekiyor. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

17 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 51' 49" R
Ay
Aslan
21° 43' 39" R
Merkür
Koç
29° 22' 49"
Venüs
Boğa
19° 22' 03"
Mars
Koç
11° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 48"
Satürn
Balık
17° 45' 41"
Uranüs
Boğa
23° 12' 34"
Neptün
Balık
29° 19' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 58"
Lilith
Başak
24° 59' 32"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>