Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mide Ağrılarına Dikkat Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 80%

Kalbiniz ve kafanız bugün birlikte hareket ediyor, bu yüzden şu an içinize doğan hislere güvenin. Kendinize ve başkalarına karşı nazik olun. Duygularınız hakkında mantıklı değerlendirmeler yapabildiğinizi ve sözlerinizin ekstra hassas olduğunu göreceksiniz. Bu enerjilerin birleşimi son derece güçlü, bu nedenle bu zamanı en iyi şekilde değerlendirin.

Hayatınızı değerlendirmeye almak isteyebilirsiniz. Belki de kariyeriniz açısından işleriniz doğru yönde gitmiyormuş gibi hissediyorsunuzdur. Meditasyon yapmak ve gerçekte ne yapmak istediğinizi anlamak isteyebilirsiniz. Sadece başkalarını memnun etmek için bir şeyler yapmayın. Sizi mutlu edecek seçimler yaptığınızdan emin olun. Kariyer planlarınızı veya ilişki hedeflerinizi, gerçek size uyacak şekilde ayarlayın.

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Yapmayı planladıklarını listeye dök. Çünkü bugünün dikkat dağıtma etkisi çok yüksek. Liste yardımıyla daha kolay hareket eder; yapman gerekenleri düzenler ve unutkanlık yaşamazsın. Eğer bugün izinliysen ya da kendine izin veriyorsan, günü dinlenerek geçir. Ciddi konsantrasyon gerektiren işlerle uğraşacaksan, bu işlere gerekenden biraz daha fazla süre ayır.Bugün sosyal gruplarınızı değiştiriyor olabilirsiniz. Belki de an itibariyla bazı arkadaşlardan vazgeçiyorsunuzdur. Bu dostluklardan bazılarını bırakmak üzücü olabilir ancak yaşamınıza devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Farklı bir çevrede takılmaya çalışın. Eğer her zaman aynı bara, kitapçıya ya da kafeye gidiyorsanız, yeni bir yerler deneyin. Sizi birkaç ilginç insanla tanıştıracak bir çeşit maceraya atılmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi değişmez kalıplara uydurmaya çalışmayın. Belli bir biçimde düşünmeye ya da davranmaya teşvik ediliyor olabilirsiniz ve bu aralar bu duruma isyan edebilirsiniz. Hiç kimse size kendi fikirlerinize uymayan şeyler dayatamaz; bunun aksini aklınıza bile getirmeyin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son günlerdeki hareketlilik enerjinizi alıp götürmüş gibi. Bu aralar biraz dinlenmeniz, enerji depolamanız gerekebilir. Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden kolayca pişmanlık duymuyor ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızla bir kez daha yüzleşeceksiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesin gözünün sendeymiş düşüncesi seni strese sokabilir. Yoğun stres altında kalmak bir takım mide rahatsızlıklarını gündeme getirebilir. Kendine dikkat etmelisin. Yoğun, yağlı yiyecekler yerine daha hafif besinleri tercih ediyorsun. Bu davranışın kilonu dengelemene yardımcı oluyor. Aileden ayrı yaşıyorsan, onları özlediğini fark edebilirsin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne başlarken sorumluluklarınız sizi biraz baskılıyor gibi gelebilir. Bir düşünceden hemen diğerine geçiyor olmak zihninizi yorabilir. Biraz daha sakin ve esnek ilerlemeniz tüm sorunları çözecektir. Hayatı tecrübelerle yol alan bir yolculuk olarak görmeye başlıyorsunuz. Hayal kırıklıklarınız bugün tetiklenebilir. Bu noktada yeni planlar yapmaktan çekinmeyin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konulara ilgi duyacağınız günlerden birindesiniz. Hayatınızdaki olaylarda bütünü görmek için adımlar atabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi açıkça ifade etmek isteyeceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi aksatıp kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olmak size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar sizi bekliyor.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda özgürlükçü düşünceniz ile daha ön plana çıkabilir, tamamen partnerinizin kontrolünde kalmak istemeyebilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizin yoğun olduğu, gelecek planlarına odaklandığınız bir gün olacak. Daha mantıklı kararlar almak isteyeceksiniz, bazı fırsatları değerlendirmekte yavaş kalabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati din ve felsefe konularını ön plana taşıyor. Hukuk ve eğitim konuları bugün ön planda olacaktır.Partnerinizle duygusal paylaşımlarda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Akademik çalışmalar için destekleyici bir gün.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinde çok fazla mükemmeliyetçi davranmanız ilerlemenizi engelliyor. İnsanlarla sorunlarınız hakkında konuşun ve genel olarak bu konuda daha açık olun. Yardım istemekten korkmayın.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Bugün, yeniolanakları için bazı görüşmeler yapabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 47" R
Ay
Terazi
07° 17' 29"
Merkür
Boğa
04° 22' 36"
Venüs
Boğa
24° 05' 26"
Mars
Koç
14° 05' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 10"
Satürn
Balık
18° 01' 17"
Uranüs
Boğa
23° 25' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 37"
Lilith
Başak
25° 25' 04"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:09

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>