Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fikir Alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşık durumlar gündeme gelebilir. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar attığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Maddi olarak biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız motivasyon eksikliğini hayatınız her alanına taşımamalısınız. Her konunun sırası ve yeri farklıdır; bunları birbirine karıştırmak yerine her alan için ayrıca bir düşünce oluşturmalısınız. Bir şeyleri olduğu yerde bırakabilmeyi alışkanlık etmenizde fayda var.

17 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel huzurunuzu ve dengeyi sağlamak için zaman ayırmanız gerekebilir. Duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve çevrenizden gelen stres ve olumsuz enerjiler sizi etkileyebilir. Ancak, olan biteni kabullenmeyi ve endişelerinizi rasyonel bir şekilde ele almaya çalışmayı unutmayın. İş ve kariyer konularında ayrıntılara odaklanarak daha verimli olabilirsiniz. İletişimde nazik ve anlayışlı olmak, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, bugünü keyifli ve verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi şans senden yana. Eğitim ya dahayatınla ilgili önüne yeni fırsatlar gelebilir. Düşünmeden adım atmayı tercih etmeyebilir, güvendiğin insanlardan fikir almak isteyebilirsin. Bugün hayati kararlar alabileceğin gibi, sosyal ilişkilerinde de kopmalar yaşayabilirsin. Yakın arkadaşının sana karşı takınacağı tavır ondan uzaklaşmana neden olabilir.

17 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Soğukkanlı ve mantıklı tutumlarınız hayatınızın kontrolünü elinizde tutmanıza yardımcı olabilir. Farklı bir enerji hissediyorsanız bugüne dek yaşadıklarınızdan farklı gelişmeler görebilirsiniz. Bunların iyi yönde olması için, iyi niyetinizi ve çabanızı korumaya devam etmelisiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında zaman alabilecek işler ve uğraşlar mümkün. Öğleden sonra kendinize ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinize çok fazla dışarıdan müdahale almamaya çalışın. Başkalarının söylediklerini yapma eğilimi size zarar getirebilir. Ayrıca fırsatlar da bugün size gelecekler.

17 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar, olayları senden daha farklı görebilir. Kendini başkalarına uydurmaya çalışmamalısın bugün. Ne hissettiğini, ne gördüğünü net bir şekilde ifade etmeli ve ayaklarını yere daha sağlam basmalısın. Böylece gün boyunca kendini çok daha iyi hissedeceksin.

17 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün liderlik veya yönetme konumunda olabilirsiniz. Yine de günün akışı zihinsel olmaktan çok biraz daha yaratıcıdır. Bir amaçla daha uyumlusunuz veya onu şimdi arıyor olabilirsiniz. Önceliklerinize veya uzun vadeli hedeflerinize odaklanmanın faydasını görüyorsunuz. İnsanlar çabalarınızı daha kolay fark eder ve yaşamınızın bazı alanlarını düzeltmek ruh halinizi iyileştirebilir. Gün ilerledikçe hayal gücünüz veya yaratıcı yanınız size hakim olma eğiliminde.

17 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Anılarda kaldığın sürece gelecek yaşantında blokajlar oluşur. Geçmişi şifalandır ve gelecek mutluluk fırsatlarını kaçırma. Yüzünü şimdiye dön ve andaki mutlulukları yaşa.

17 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

O kadar çok şey başardığınız halde, her zamankinden daha mutsuzsunuz. İnatçılıkla ve meseleleri zorlayarak ilerleyebileceğinizi düşünüyorsanız, ama sadece eski başarılarınızı tehlikeye atmakla kalmayıp, sağlığınızı da riske sokuyorsunuz. Bir adım geri çekilin ve rahatlamaya çalışın. Sakinleştiğinde, üstesinden gelinemez görünen bir sorunun, siz ortalığı kırıp geçirme niyetinde olmadığınızda kolayca çözümlenebileceğini anlayacaksınız.

17 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Partner veya ortağınızla uzlaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz yaşadığınız ilişki konusunda çok ketum. Oysa siz yaşadığınız beraberliği başkalarıyla paylaşarak hata yapıyorsunuz. Bu durum can sıkıcı sonuçlara neden olabilir. Kariyerinizde bir düelloyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmanızda fayda var

17 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 48' 04" R
Ay
Başak
03° 22' 24"
Merkür
Boğa
00° 35' 13"
Venüs
Boğa
20° 33' 49"
Mars
Koç
11° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 34"
Satürn
Balık
17° 49' 45"
Uranüs
Boğa
23° 15' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 57"
Lilith
Başak
25° 05' 60"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>