Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı güzel sürprizler yaşayacaksınız ve duygusal olarak kendinizi güçlü ve cesur hissedeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçirmeniz söz konusu olabilir.

Amirinizle olan yakın ilişkileriniz yüzünden işyerinizde bazı arkadaşlarınız tarafından kıskanılacaksınız. Amirinizle olan yakın ilişkilerinizi çevrenizden gizlemek zorundasınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranıyorsunuz ve harcamalarınızı kontrollü bir biçimde yapıyorsunuz. Bu sayede yakında çok istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

İç dünyanızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınızın oldukça yüksek olacağı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktaki bir dostunuzun da etkisiyle bazı önemli kararlar alma aşamasındasınız. Bu kararlar hayatınızı oldukça fazla etkileyecektir. Bu etki önceleri olumsuz gibi görünebilir fakat zamanla olumlu olacaktır. Fakat sizi asıl endişelendiren alacağınız bu kararlara aile büyüklerinizin tepkisi.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 07:06 Ay-Venüs kavuşumu, hayallerinizi gerçekleştirme arzunuzu, önünüzdeki engelleri başarılı bir şekilde atlatabilme gücünüzü yükselticidir. Saat 18:17-20:55 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında temkinli olmak yapılacak en doğru harekettir. Sosyal hayatınız başta olmak üzere duygu dünyanızla ilgili konularda kendi temelinizi güçlendirmek ve güvenliğinizi sağlamak olgusu ön plandadır. Kafanızın içindekileri uygulamak yerine, üzerinde düşünmek yararlıdır. Fakat tam tersine, ani bir karar vermeye kalkışmanız sakınca doğurabilir. Benim tavsiyem Ay-boşluk süresince, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan rutin işlerinizi yapmanızdır. Saat 20:55 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinin, egonuzu yükseltici etkisiyle, kendi bildiğiniz şekilde düşünmekten ve kabul edilmekten yana davranabilirsiniz. Öyle kafasını fazla kurcalayacak veya yoracak meselelerle uğraşmaktan yana değildir. Sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle iletişimde bulunurken olgun ve ılımlı bir şekilde davranmanız yararlı olabilir. Kaldı ki bugün siz ne düşünürseniz düşünün karşınızdaki insanın yanlış anlama ihtimali fazladır. Mantıklı bir insan oluşunuz kimlerle nasıl konuşmanız gerektiği yönünde yine en doğru yolu bulmanızı sağlayıcıdır.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığını körükleyen gökyüzü, bugün yanında olacak. Arkadaşın için hazırladığın davetiye övgü toplayacak.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelirlerinizi güvence altına almak amacıyla sözleşmeler yapabilirsiniz. Bazı ödenmeyen borçlara ekstra dikkat etmelisiniz.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenizle ilgili değişikliklere daha çok zaman ayırmanız mümkün. Kendi duygusal durumunuzu da anlamaya gayret etmelisiniz.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak bugün iletişim kopukluklarına, aksaklıklarına, paylaşımlarınıza her zamankinden çok dikkat etmelisiniz. Daha yavaş ve temkinli hareket edebilirsiniz.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda günü birlik gezilere katılarak sosyal hayattan kopmamaya çalışın. Zira bu günlerde birden çok çözüm bekleyen konu sizi depresyona sokabilir. İlişkiler üzerinde son dört aydır yaşadığınız süreci tekrar gözden geçirip, içsel enerjinizle ne istediğinizin altını çizin. Ayağınızı yere sıkı bastıran zaman içinde size derin dönüşümler yaşatacak olan ilişkileri sevgiyle kabul edin.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 47" R
Ay
Akrep
18° 34' 14" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 40' 02"
Mars
Balık
25° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 48"
Satürn
Balık
16° 06' 31"
Uranüs
Boğa
22° 03' 21"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 57"
Lilith
Başak
22° 46' 04"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>