Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Meselelerin Üzerine Gideceksin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün aşkta güzel sürprizler yaşayabilirsin. Hoşlandığın kişi ile aranda güzel gelişmeler ve konuşmalar yaşanabilir. Kendini güzel etkilere açacağın ve kalbinin daha hızlı çarpacağı bir gündesin bugün.

Güvendiğiniz bir arkadaşınızın sekteye uğrayan işlerine, gücünüz oranında destek vermeniz gerekecek. İşinizde titizsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla uyumlu olma çabalarınız, bugünlerde sonuç verecek.

Bugün sorumluluklarına ve halletmen gereken önemli maddi meselelere odaklanman daha iyi olacak. Gün içerisinde dikkatin kolaylıkla dağılabilir. O yüzden günün erken saatlerinde önemli işlerini halletmen daha iyi olabilir senin için.

Yoga, meditasyon ve bol bol su tüketmen zihnini boşaltmada ve daha güzel konulara odaklanmanda sana destek olacak. Kaslarındaki gerginliği atmak için bu tür egzersizlere ve bol bol su tüketmeye dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı işleri ertelemek ve daha sonra halletmek için planlamak sana daha iyi gelecek. Bu işleri erteleyip sevdiğin insanlarla vakit geçirmek daha iyi bir enerji toplamanı sağlayabilir. Sosyal aktiviteler keyfini yerine getirecek bugün.

19 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı baskıları yoğun şekilde üzerinizde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Belki de yoğunlaşmanız gereken bazı meselelerin aciliyeti aklınıza düşmüştür. Yaşamanızda daha disiplinli bir yaklaşım izlemeniz en iyisi olabilir. Yeniden organize olmanın zamanı gelmedi mi? Değişimden korkmayın ve sorumluluk duygusunun sizi boğmasına izin vermeyin. Büyük balığı yakalamak için güzel bir zaman dilimindesiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönlerini değil mantık tarafını ön plana çıkartıyorsun. İlişkilerine karşı bakış açın bu günlerde değişiyor. Kendin için yapmak istediklerin var. Bu bir hobi edinmek olabilir, kursa dahil olmak da olabilir. Eşinle ise karşılıklı konuşarak çocuklar ile ilgili kararlar alabilirsin. Üzeri kapatılmak istenen bir konunun açılmasını sağlayacaksın.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız ve bedensel görünüş konusunda doğru yöntemler izlediğinizden emin olmalısınız. Herkesin ihtiyacı ve çözümü farklı olacağı için bazı yöntemlerin sizde işe yaramamasına karşı tepki göstermekten vazgeçin. Bugün ev, çalışma ortamınızı düzenlerken alışkanlıklarınızı da gözden geçirerek ilerleyebilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ani başlayan işler sizi etkisi altına alabilir. İlişkilerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizden gelen kısmetler olabilir. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özel isteklerinizi gerçekleştirecek istikrar ve cesarete sahip olsanız da kendinizi yorgun ve bir şeyler yapmak istemezken bulabilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailen ile arandaki iletişimi iyi tutmak tamamen sana bağlı bir şey olabilir. Karşındaki insanla arandaki iletişimde yapıcı kalmak uzun vadede iyi olacak. Günü gereksiz bir yere sıkıntılı geçirecek şekle sokmamalısın.

19 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cenneti de cehennemi de içinizde taşıyorsunuz. Ne kadar çok geçmişte yaşarsanız yolunda gitmeyen şeyler için o kadar çok ıstırap çekersiniz. Şimdi kendinize bir iyilik yapın ve şu ana geri dönün. Kendinize anlattığınız ve kötü sonla biten hikâyelerin farkına varın. Hayat size ilişki kurmanın ihtişamını ve aşkın büyüsünü deneyimleme şansı sunuyor. Bu yüzden kalbinizin açılmasına izin verirken başka türlü asla sahip olamayacağınız türden riskler alın. Cazibeniz ve sosyal becerileriniz üst düzeyde, neşeliliğiniz ve sohbet yeteneğiniz sizi herhangi bir sosyal etkinlikte hoş bir misafir yapmalıdır.

19 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Gireceğiniz ortamlara dikkat etmelisiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Şahane bir gün dilerim.

19 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularla yaşayan bir kişisiniz. Bulunacağınız ortamlarda sosyal yönlerinizi ve girişimciliğinizi ortaya koyacaksınız. Eklem ağrılarınızın arttığı bir gün içindesiniz. Hareketsizlik size çok şey kaybettiriyor. Spora ağırlık vermelisiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 32' 11" R
Ay
Akrep
14° 44' 42" R
Merkür
Boğa
08° 50' 05"
Venüs
Boğa
27° 53' 28"
Mars
Koç
16° 26' 26"
Jüpiter
Boğa
29° 05' 54"
Satürn
Balık
18° 12' 58"
Uranüs
Boğa
23° 36' 39"
Neptün
Balık
29° 28' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 02"
Chiron
Koç
21° 48' 41"
Lilith
Başak
25° 45' 37"
True Node
Koç
14° 51' 21"
Son Güncelleme : 22/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>