Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yorulmuşsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

İş stresi veya aile sorunları, sizin ya da hayatınızdaki önemli bir kişinin bugün biraz yorgun olmasına neden olabilir. Sinirler oldukça gergin durumda, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Durumun dışına çıkın ve bunu geçici bir şey olarak görün. Sevdiğiniz kişiyle herhangi bir kavgaya girmeyin. Pişman olabileceğiniz ve geri döndürmeyeceğiniz bir şey söylemek istemezsiniz.

Bugün uzlaşma ve müzakere alanında çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ofisinizde bazı politik hareketler olabilir. İnsanlar belirli bir konu üzerinde taraf seçiyor olabilirler. İşler çığrından çıkmadan önce bir grup tartışması yaratmak isteyebilirsiniz! Doğal bir lidersiniz, bu yüzden bununla kolayca ilgilenebilirsiniz. Her iki tarafla da oturup endişeleri dile getirin, sonra birlikte çalışmak için bir anlaşma yapın.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Eğer günün yoğun enerjisiyle başa çıkabilecek birisi varsa; o sensin. Diğerleri küplere binip, çılgına dönüyor; derin, hassas meselelerle başa çıkmakta başarı sağlayamıyorlar. Yine de dikkat et. Planlarını toptan bozabilecek büyük çaplı bir muhalefetle karşılaşabilirsin. Operasyon metotlarını uzun uzun sorgulayacak bir güçle karşılaşacak ve yüzleşeceksin. Bu yaşadıklarından dersler çıkarmalısın.Bugün seyahat etme tutkusuyla dolup taşabilirsin. Gökyüzünün enerjisini göz önünde bulundurduğumuzda böyle hissetmen şaşırtıcı değil. Çoktandır gecikmiştin zaten böyle bir şey için. Neden ilgini yönlendirebileceğin bir Kutsal Topraklara seyahat planlamıyorsun? İsrail'e gidebilir ve Masada'nın üzerinden gün doğumunu izleyebilirsin ya da İrlanda'ya gidip zengin kültürlerini ve tarihlerini içine çekebilirsin. Ruhunu doyurmak için gerekli olan şey neyse onu yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir şeyler olmasını bekleyip duruyorsan, bir sabah uyandığında bütün hayatının geçip gittiğini ve hayal ettiğin şeylerin yarısını bile gerçekleştiremediğini görebilirsin. Harekete geçmenin zamanı tam da şu an ve öyleyse planlarını gerçekleştirmek için çabalamaya başla. Bazı ödünler vermek zorunda kalabilirsin ama genel olarak insanların senin liderliğini isteyerek kabul ettiğini göreceksin.

2 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ev alışverişi için dışarı atabilirsiniz. Uzun vadede evinizi neyin gerçekten geliştireceğini dikkatlice düşünün. Moda, gelir ve geçer modayı takip etmek pahalı bir girişim olabilir. Sadece gerçek tarzınıza uyan eşyaları satın almak daha iyi olur.

2 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, özel bir eğitim,seyahati ya da seri toplantı gibi birçok alanda yetişmen gereken konulara öncelik vermen gerekebilir. İhmal ettiğin sağlığın bugün yeniden aynı problem ile karşılaşmana neden olabilir. Akşamüstünü detaylara boğularak geçirmek yerine, erkenden mesaiye son vermeyi düşünebilirsin. Üzerindeki yorgunluğu ailen de hissedebilir. Kafa dinlemek sana iyi gelecek.

2 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ertelenen planlarınız olabilir. Bunu hedeflerinize ulaşma noktasında moral bozukluğu haline getirmemelisiniz. Sorumluluklarınızı tamamlayamadığınızda kendinize kızgın olmamalısınız. Bazen yavaşlamanız gerekebilir.

2 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda acele karar vermemeye çalışın. İlişkileriniz sizin için kendinizi görmeniz açısından bir fark yaratabilir. Uğraştığınız işlerinizde farkındalık yaratabilecek sonuçlar çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha yorucu olabilir. Düşüncelerinizi rahat bırakın.

2 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan olumlu bir süreçten geçerkenalanında beklediğinizi bulmanız uzun sürebilir. Sabırlı ve stresinizi kontrol altında tutarak ilerlemenizde fayda var.

2 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınıza, partnerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Çok daha merhametli ve affedici bir ruh halindesiniz. Ancak iletişim biraz kontrolsüz olabilir, yakınlarınızla biraz gerilebilirsiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda bir şeyler tahmin ettiğinizden de yavaş ilerliyor olabilir. Endişeye kapılıp acele etmeye çalışmayın. Sakin ve emin adımlarla ilerleyin.

2 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahatine başladığı sabah saatlerinde finansal konularda can sıkıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Borçlar, krediler, faizler gibi konularda dikkatli hareket etmelisiniz.Merkür ve Jüpiter'in hobiler evinizde gerçekleşen kavuşumu ile hobilerinizden para kazanmakla alakalı konuları ciddi bir şekilde düşünmeye başlayabilirsiniz. Borsa, kripto para, şans oyunları gibi spekülatif yatırım araçlarıyla ilgileniyorsanız bugün temkinli hareket etmelisiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstekleriniz, hevesleriniz doğrultusunda ciddiyet ve kararlılıkla ilerlediğiniz bir gün ancak kendinizi bazı koşullarla engellenmiş de hissedebilirsiniz. Öğle sonrasında ev ve aileye dair keyifli gelişmelerle kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

2020 yılına oldukça pozitif ve umutlu başladınız diyebiliriz. Evren de bu pozitif enerjilerinin karşılığını verecektir. Günlük hayatınızın temposu sizi biraz zorlayacak olsa da genel anlamda hizmet etmekten, üretmekten ve çalışmaktan hoşlanıyorsunuz. Kısa mesafeli yolculuklar, belki planlanan bir taşınma söz konusu olabilir.

2 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkiler açısından daha rahat olabilecek bir gün sizi bekliyor. Eşinizin, sevgilinizin ve ortağınızın konuları gündeminizi kaplarken ilişkinizin uyumlu, dengeli yönleri size memnuniyet verebilir. Karşınıza çıkan kişilerden destek görebilirsiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>