Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hafta Hızlı Başlıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişinin senin gözünün içine baktığını hissedebilirsin. İlişkiniz çok daha iyiye gidebilir. Sevip sevilmek seni çok memnun edebilir. Bu durumun kıymetini bilmek seni daha mutlu edecek.

Birtakım engellenmeleriniz var. Bunların üzerine gitmeniz için, önümüzdeki günler doğru zamanlama olabilir. Ortaklık türü ilişkilere karşı bu sıralar uyanık olmanız gerekiyor.

Bugün şükretmek iyi olabilir. Var olanın kıymetini bilmeden yeni şeyleri göremeyebilirsin. Sahip olduğun şeyleri anlamak ve onlarla yetinmek sana daha iyi kapılar açabilir, bunu unutmaman iyi olacak.

Sağlığın iyiye gidebilir. Eğer bir iyileşme dönemindeysen bu durum iyiye işaret. Eğer zaten sağlıklıysan, kendini çok daha iyi hissetmeye başlayabilirsin. Enerjinin genel olarak arttığını görmen olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceliklere özen göstererek haftaya bu şekilde başlamak sana daha fazla şey katabilir. Bugün bu hafta genel olarak nelere odaklanacağına karar verebilir, bir öncelikler sırası oluşturabilirsin.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün tamamen sosyal anlamda aktif olduğunuz bir gün olacak. Sevdiklerinizle zaman geçirecek ve sosyalleşeceksiniz. İletişim becerilerinizdeki yetenek sayesindeyerinizde daha fazla sorumluluk alarak başarılı yeni girişimlere adım atabilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Para harcama duygunun yoğun olması nedeniyle harcamalarını bütçelendirmen gerekebilir. Çevrenin bu konuda sana destek olmasını bekleyeceksin. Haftaya hızlı bir başlangıç yapacaksın. Çalışan bir Başak burcuysan, tempon ileyerinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaracaksın. Uzun zamandır devam eden bir ilişkin varsa, evlilik fikri aklında yer etmeye başlayabilir.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açığa çıkan gizli konuşmalar sizleri de oldukça şaşırtabilir. Sosyal ilişkilerinizde sorunları geride bırakacağınız olumlu açılar altındasınız. Sosyal çevrenizde desteklemesi ile eski sevilen günlerinize geri döneceksinizdir. Dolunay çalışma alanlarınızda beklenmedik etkiler bırakabilir. Geçmiş disiplinli çalışmalarınızın karşılığını sizlere altın tepside sunmaya hazırlanırken ruhunuzun da aynı derecede ani değişime katılmasını istemektedir. Geçmişi kenara bırakırsanız yarınınıza umutla yolculuk yapabilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde hayallere kapılabilir, karşınızdaki kişiyi idealize edebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. Günün ilerleyen saatlerinde iç uyumunuzu yakalamak çok daha kolay olacaktır.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sadece partner açısından değil, küslüklerin biteceği güzelliklerin geleceği ve anlayışın hep daim olduğu zamanların temelinin atılacağı uygun bir gün.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bütün o toplumsal değerlere verdiğiniz önemi yeniden gözden geçirmenin vakti. Bir çoğumuz gibi siz de genç yaşta onlardan çok şey öğrendiniz ve onları çok sorgulamadan kabul ettiniz. Yerleşmiş mülkiyet kavramları yeniden değerlendirilmeyi özellikle hak ediyor. Yıllar boyunca alıştığınız, bazı şeylerin yapılmaması gerektiği algısının, aslında belki de yapılabilir düşüncesine dönüşmesi sizce de yenilikçi değil mi?

20 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz yavaşlar ve rahatlarsanız çevrenizdeki insanlar bunu gerçekten takdir edeceklerdir. Her zaman etrafta koşuşturuyor gibisiniz, o kadar ki, aslında size yakın insanları, özellikle de ailenizi ihmal ediyor olabilirsiniz. Bu zamanlarda size gerçekten ihtiyaçları, sizinle tartışacakları sorunları var. Sizin için gerçekten önemli insanlara şefkat sunmak için gereksiz işlerinizi erteleyebilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili sorunlar gündeme gelecek. Güneş, düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacaktır. Mantıklısınız.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Partner ya da ortakla ilgili pozitif anlamda ani gelişmeler gündeminize gelebilir. Ani seyahat edebilir, eğitim, hukuk, yurt dışı konularında ani gelişmeler gündeminize gelebilir.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olumsuz etkilenmeye açık bir gününüzdesiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakabilir, dikkatli olun.

20 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 21' 17" R
Ay
Aslan
15° 19' 34" R
Merkür
Koç
28° 44' 33"
Venüs
Boğa
18° 43' 05"
Mars
Koç
10° 46' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 20"
Satürn
Balık
17° 43' 27"
Uranüs
Boğa
23° 10' 44"
Neptün
Balık
29° 18' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 20"
Lilith
Başak
24° 56' 01"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>