Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İhtiyaçlarını Karşılıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün aşk konusunda değişimler seni bekliyor olacak. Eğer ilişkinde gerginlikler varsa, bugün bu konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Değişim, kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün.

Bu sizin için çok verimli bir dönem olabilir. Hayatınızı inşaa etmeye başlayacaksınız. Her yöne doğru çekiliyormuş gibi hissediyorsanız, bu çok normal, şu anda aynı anda birkaç şey yapmanız gerekiyor. Yapacaksınız! Başka bir proje üzerine daha fazla çalışmak için diğer projeyi sonlandırmayı düşünmeyin. Her ikisini de aynı anda, özellikle bu zaman aralığında yapacak enerjiniz var.

Kazanç durumlarını sık sık düşüneceğin bir gün olacak. Eline geçen para hakkında daha fazla kafa yoracaksın. Bu parayı nasıl değerlendirmen gerektiğin ile alakalı yeni fikirler gelebilir bugün aklına.

Bugün uykuyu önceliğin yapman gerekecek. Vücudunun yeteri kadar dinlendiğinden emin olmalı ve düzenli bir uyku çekebilmelisin. Vücudunun düzene girdiğini anlamanın en kolay yolu uykunu takip etmek olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maceracı davranman gerekebilir. Planlı hareket etmek isterken ani değişiklikler seni daha mutlu edebilir. Günlük hayatına renk katacağın ve keyifli vakitler geçireceğin bir gündesin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin anda eline bir miktar para geçebilir. Bu parayı acil ihtiyaçların için kullanmayı tercih ediyorsun. İş hayatındaki sorumluluklarını ihmal etmen işlerin birikmesine yol açabilir. Bayram öncesiyoğunluğu seni biraz fazla yıpratabilir. Evlenmeyi düşünen bir Başak burcuysan evlilik için yaptığın planları organize etmeye başlayabilirsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurallar kendi lehinize olmadığında buna ayak uydurmak sizin için zor olabilir. Bu durum karşısında isteklerinizi ertelemek ya da vazgeçmek yerine kendinizi daha iyi bir disiplinin içine sokmanız gerektiğini hatırlayın. Partnerinizle ciddi konuşmalar yapmak olası sorunların ve ayrılıkların önüne geçebilir. 

20 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi felsefi konular oluşturabilir. Kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda yaralandığınızı hissettiğiniz zamanlar olabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar meydana gelebilir. Bazı konular nedeniyle kopmalar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz karşınızdaki kişiye bağlı olabilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi fedakarlık etmek zorunda hissedebilir ya da bir şeylerden feragat etmeniz gerektiğine inanabilirsiniz. Bu şekilde en sağlıklı kararı verebilirsiniz

20 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün mantığa sığınman en iyisi. Bazı şeyleri iç sesine göre yapmak doğru sonuçlar vermeyebilir. En iyisi mantıktan şaşmadan bir şeylere odaklanmak. Bazı konularda adım atmak yerine gözlem yapmak da iyi olabilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir insanlara tanıttığınız kişinin, aslında tam olarak olmak istediğiniz kişi olmayabileceğini fark edebilirsiniz. Kendinizi yeniden keşfetmek kolay değilse de neler kazanabileceğinizi bilmek size değerli bir yenilenme ve hayatınızın bir sonraki bölümüne hazır olma duygusu verebilir. Sizi yeni bir zihniyete taşımaya yardımcı olması için görünüşünüzü değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Siz özgüvenli görünün, bunun gerçek olup olmadığını kimse fark etmeyecek! Eğer bu kendinizi ikna etmekten daha kolaysa önce çevrenizdekileri değiştiğinize ikna edin. İnsanlar size daha farklı davranmaya başladıkça sizin de rolünüze girmeniz kolaylaşacak.

20 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından etkilenebilirsiniz. Temkinli davranın.

20 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün güneş tutulması gerçekleşiyor. Finans, ödemeler, vergilerinizle ilgili önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, hobi veya borsadan dolayı biraz para kaybı gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizde ise önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size haksızlık ettiğini düşünüp bir süredir ilişkiyi soğuttuğunuz sevgiliniz, olayın pek farkında değil gibi. Onu sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var. İşle ilgili konularda rehavete girdiğiniz bir dönem. Endişelenmeyin, bu durum çok çabuk geçecek. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir. Mümkün oldukça harcamalarınızı planlı yapın. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacaktır.

20 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>