Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevren Tarafından Seviliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 10%

Bugün sizin için harika bir gün. Modunuz yüksek, insanlarla yaşadığınız dostça ve olumlu deneyimlerden keyif alacaksınız. Hayatınızdaki yavaşça hareket eden dönüşüm enerjisinin şu anda duygularınızı etkiliyor olması muhtemel. Kalbinizi körükleyen büyük bir ateş ve tutku olduğunu göreceksiniz, bu nedenle cömert olun ve verdiğiniz sözleri yerine getirin.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Maceraperest ruhun heybetli; fakat içinde bulunduğumuz günler, yaptığın her eylemin gerekçesinin sana sorulduğu günler. İnsanlar seni ve yaşam biçimini kıskanıyor da olabilir; o yüzden yaptığın her şeyde hata aramaya çalışıyor olabilirler. Sakın aldığın tepkiler sebebiyle yaptıklarının yanlış ya da kötü olduğunu düşünme.Bugün kendiniz hakkında umduğunuzdan çok daha fazla şey öğreneceksiniz. Bu öğrendiğiniz şeyler çoğunlukla sahip olduğunuz şeylerle birlikte ne kadar mutlu olduğunuz ve daha da mutlu olacağınız ve çevrenizdekiler için yarattığınız mutluluğun ne kadar büyük olduğuyla ilgili olacak. Kendinizi ifade edeceğiniz yaratıcı planlar ve eylemler, derinlerinizde keşfedesiniz kişinin tam bir yansıması olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün manevi konular ve iç dünyanız öne çıkabilir. Yaşamda ve olaylarda "anlam arayışı" içinde olabilirsiniz. İçinizdeki çocuksu yanın umut ve inancını yeşertip ortaya çıkarma zamanı. İyimserliği kaybetmemeli. Saat 20.32'de Yeni Ay meydana geliyor.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmacık tavırlar gösteren bir insan değilsin. Çevren tarafından seviliyor ve saygı görüyorsun. Ancak anlık olarak sergilediğin hareketlerinde çevren tarafından tepkiler verebilirsin. Çocukları olan bir Başak burcuysan çocuklarının yaptığı haylazlıkları görmezden geliyor oluşun ileride problemler çıkarabilir.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularınızla ilgili bazı sorunlarla yüzleşebilir, geçmişte üstlenmediğiniz sorumluluklardan dolayı suçlanabilirsiniz. Kendinizi savunma noktasında bazı sözleri hiç düşünmeden söyleyecek olmanız aile bireyleri ile aranızın açılmasına neden olabilir. Sakin ve aynı zamanda da çok iyi dinleyici olmanız gereken bir gün.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız organizasyonlara sevdiklerinizi de davet edebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Öğleden saatlerinde uğraştığınız işlere daha sezgisel yaklaşabilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizle aranızdaki problemleri çözebileceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle eskiden gelen tartışmaların bittiği sağlıklı bir sürece geçebilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç burcunda bugün meydana gelen yeni ayla birlikte sosyal çevrenizde yeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz. Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Yeni bir sosyal gruba dahil olabilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni umutlar içinde olabilirsiniz. Ancak heyecan ve hevesleri kontrol etmek gerekebilir.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendine güven problemi yaşayan biriyle uğraşmak sizi bu aralar daraltıyor olabilir. Siz bir psikolog değilsiniz ve buna katlanmanıza gerek yok. Kendinize bu kişiye yardım etmek zorunda hissetmemelisiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay, arkadaşlık ilişkilerinize dikkat çekiyor.Gruplar içinde aktif rol oynayacağınız bu dönemde yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Satürn'ün Yeni Ay ile etkileşimi romantik ilişkilerinizde stresli durumlara işaret ediyor. Çocuklarınızın sorumluluklarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanıştığınız bir insanla derin ve şehvetli bağlar kurmaya başlıyorsunuz. Finansal açıdan kendinizi çok rahat hissedeceğiniz bir döneme girdiniz. Pozitif enerjinizden dolayı çevrenizdekiler sizinle zaman geçirmekten keyif alıyor. 

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara yaklaşımınız tarzınız çok önemli. Maddi gücünüzü aşan konulara karşı temkinli hareket etmekle isabetli davrandığınızı göreceksiniz. Eski alışkanlıklarınızın size yüklediği sorumluluklarınızdan sıyrılmak zorundasınız.

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 18' 59" R
Ay
Başak
09° 43' 14"
Merkür
Boğa
01° 16' 04"
Venüs
Boğa
21° 13' 17"
Mars
Koç
12° 19' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 09"
Satürn
Balık
17° 51' 57"
Uranüs
Boğa
23° 17' 49"
Neptün
Balık
29° 21' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 35"
Lilith
Başak
25° 09' 33"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>