Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ile ilgili konulara bugünmeseleleri yüzünden istediğin kadar eğilemeyebilirsin. Partnerini ihmal etmemek için eline geçen her fırsatta onunla konuşmak iyi olabilir. İlişkiyi bir süre bu şekilde idare etmek ikiniz için de iyi olacak.

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

Ortakyapmaktan çekinmemelisin. Gerektiğinde insanlara önderlik etmek, kurulacak ortaklıkların ister istemez senin lehine ilerlemesini sağlayacak. İş bölümünü düzgün yapmak işlerin istediğin gibi ilerlemesi için önemli olabilir.

Yoğuntemposunun seni tüketmesine izin vermemelisin. Fırsat buldukça dinlenmeye çalışmak, enerjini yeniden toplamak için önemli olacak. Hafif yiyecekler tercih etmek gün boyu daha hareketli ve üretken olmanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini ifade etmek için farklı şeyler denemek isteyebilirsin. Resim, yazı ya da yetenekli olduğunu düşündüğün başka bir şey kendini ifade etmekte sana yardımcı olacak. Başkalarının seni anlaması yerine kendini anlatmaya çalışmakta yarar var.

21 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir arkadaşınızın özel işlerine karışmak sizi cezbedebilir, ancak gezegenler bunun bir hata olabileceği konusunda uyarıyor. Sadece onlara yardım etmekle kalmayacak, aynı zamanda girdileriniz durumlarını daha da kötüleştirebilir. Şu an için mesafenizi koruyun.

21 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni oldukça yoğun bir gün bekliyor. Bir arkadaşına içini dökebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi seninle tekrar görüşmek isteyebilir. Günün yorgunluğunu atmak ve yeni bir haftaya dinç başlamak için akşamı evde dinlenerek geçirebilirsin.

21 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizi kendiniz halledebilirsiniz. Ama can sıkıcı konuşmalar karşısında hem kendinize hem de karşı tarafa zaman tanımalısınız. İş birliği ve müdahale arasındaki farkı doğru bulduğunuzda bunu uygulamak da anlatmak da kolay olacaktır.

21 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan sağlam durmanız ve güçlü olmanız gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Kişisel konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Karar almakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkilerinizdeki konular sizi meşgul edebilir. Farklı fikirlerle ilgilenebilirsiniz. Yabancılar ve yurt dışı ile ilgili konuları gündeme gelebilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal hayatınızda ve ailenizle olan ilişkilerinizde cümlelerinize dikkat etmeniz çok önemli. İletişim kopukluğu kaynaklı bazı konular gündeme gelebilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu projenin başarıyla sonuçlandırılmasında sizi överken abartıldığını düşünüyorsunuz. Bu sebeple egonuz tatmin olabilir fakat durumun utanç veren yanı şu ki siz kendinizi rahatsız hissediyorsunuz. Buna izin vermeyin. Size verileni olduğu gibi kabul edin. Herkese teşekkür edin ve spot ışıklarının altında elinizden gelen en hızlı biçimde uzaklaşın.

21 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenlik duygunuz şu anda aşırı kolay gelişebilir. İstediğiniz her şeye sahip biri karşınıza çıkabilir ve doğru kişi olduğunu bile düşünebilirsiniz, ancak emin olmak için kontrol etmeden her şeyin yolunda olduğuna inanmak büyük bir sorun haline gelebilir. Yapmanız gereken her şeyin bir yapılacaklar listesi yapmak ekstra faydalı olacaktır, çünkü şu anda bir başkasını incitebilecek bir şeyi unutmanız daha olasıdır. Doğru dozda şüphe, hayat kurtarabilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Henüz hayata geçiremediğiniz projenizin alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olacaksınız; onlardan destek konusunda olumlu yansımalar alabilirsiniz. Çevrenizdekilerden destek bekliyorsunuz.

21 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

21 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz ve çevrenize karşı daha duyarlı olabilirsiniz. Herkese yardım etmek isteyebilirsiniz. Para konuları, ticaret de gündeminize gelebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle konuşmak istediğiniz fakat konuşamadığınız konular sıkıntınızı artırıyor. Aranızdaki gerginlik bir süre daha devam edebilir. İş yerinde gün içinde sinirlenmenize yol açacak bazı olaylarla karşılaşabilir ve bu olaylara karşı vermeniz gereken tepkileri veremeyebilirsiniz. İşinizden memnun olmasanız da düzeninizi değiştirmek için henüz erken. Paranızı nasıl kullanacağınızı bilememenin sıkıntısını her geçen gün hissediyorsunuz. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırın.

21 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 25' 42" R
Ay
Aslan
16° 15' 24" R
Merkür
Koç
28° 50' 03"
Venüs
Boğa
18° 48' 44"
Mars
Koç
10° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 25"
Satürn
Balık
17° 43' 46"
Uranüs
Boğa
23° 11' 00"
Neptün
Balık
29° 18' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 35"
Lilith
Başak
24° 56' 31"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>