Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sessizliğini Koruyabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Hayatın anlamını düşünüyor olabilirsiniz. Son yaşadığınız olayları anlamaya çalışırken, düşünceli bir ruh hali içinde olacaksınız. Zorlu bir kişisel ilişkiyi çözmeye çalışıyorsunuz. Sizin sık sık bamtelinize basan sevdiğiniz biriyle nasıl başa çıkabileceğinizin yolunu bulabilir ya da yeni bir kariyer düşünebilirsiniz. Kendinize gerçekten ne yapmak istediğinizi soruyor olabilirsiniz. Bunlar sorulacak iyi sorular, bu yüzden biraz iç değerlendirmesi yapmaktan korkmayın.

Bugün, nasıl paylaşım yapılacağını öğrenmek için iyi bir gün olabilir. Gerçek Başak olduğunuz için, emeğinizin meyvelerini diğer insanlarla paylaşmak yerine, genellikle kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğeryerinde sorumlu olduğunuz insanlar varsa, paylaşım çok gerekli bir beceridir, çünkü onsuz ekip çalışması diye bir şey olamaz. Çalışmanızı ilgili diğer kişilerle birlikte düzenlemek daha zor olabilir, ancak genellikle daha iyi sonuçlar alacaksınız. Bugün bunu düşünün.

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Müzik dinlemekten keyif alabileceğin bir gün. Sinir sistemin yumuşak seslere olumlu tepki verecek. Belki iyileştirici tonlarda bir CD takıp dinleyebilirsin. Tibet melodileri mesela... Müziğin titreşimleri seni rahatlatacaktır. Evinde kişisel bir sığınak yarat. Uyum da içinde olsun.Aniden ve beklenmeyen bir olay bugün partnerinizle geçici olarak ayrılmanıza neden olabilir. Olaydaki karmaşıklık ve karşı tarafın bundaki rolü sizi gün boyu rahatsız edebilir. Bunun nedenleriyle ilgili bazı şüpheleriniz var. Bu durumda, onunla konuşmak ve bu şüphelerinizi kafanızdan atmanız iyi olacak. Bu düşüncelerin (kısa bir süre için bile olsa) aklınızda durmasına izin vermek, ilişkiniz için ciddi zorluklar yaratabilir. Bu durumu hemen çözün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi pisliğini temizlemekten yine sen sorumlusun. Eğer kirli çamaşırları yerlerde ve bulaşıkları tezgahın üstünde bırakırsan, bunların sonuçlarına katlanırsın. Eylemlerinin sorumluluğunu almalısın. Bugün ise bu kirliliği temizlemek için uygun bir gün. Görevlerini başarıyla tamamladıktan sonra iyi hissedeceksin.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün estetik konularla, görüntünüzle, sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların fikirleri ve enerjilerinden gün içinde etkilenebilirsiniz. Sorun yerine çözüm odaklı olmalısınız.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son gelişmeler ile bazı projelerinden cayma kararı alabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başka burcuysan ilişkin ile alakalı konularda sessiz kalmak istiyorsun. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelme planların olabilir. Sosyal medya paylaşımlarında daha fazla dikkatli olmalısın.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin desteğini kaybetmiş gibi hissediyorsunuz. Yanınızda olmadıklarını düşünmeniz duygusal bir etki olabilir. Düşüncelerinizi açıkça anlatmalısınız ancak öncesinde size bunu hissettiren konunun ne olduğunu bulmalı, bunun üzerinden hareket etmelisiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendi isteklerinize odaklanabilirsiniz. Çevresel açıdan duygularınızı daha fazla paylaşma fırsatı da ortaya çıkabilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hata yapmamak için sevdiklerinizin ve sevenlerinizin tavsiyelerini dikkate alın, dik başlı olmamaya çalışın. Uyumlu olmak kazançlı olacaktır.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi size karşılıksız sadakat, yardım ve destek sunuyor. Bugün, iyiliğin bir kısmına karşılık vermeniz ve minnettarlığınızı ifade etmeniz için fırsatlar doğacak. Bunu yaparken sorumluluk üstlenmeniz gerekebilir, ancak bu sonuçta ilişkinizi güçlendirecektir. Nezaket ve minnettarlık gösterirken cesur ve iddialı olmalısınız.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda. Duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Çevrenizde gelişen olaylara çok fazla kafanızı taktığınız için içinize kapanıyor ve gizemli olarak algılanıyorsunuz. Olayları değerlendirirken çok yönlü düşünmelisiniz. 

24 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aileniz ile ilgili bazı konular ön plana çıkmaya başlayabilirler. Aile üyelerinin veya yakın arkadaş çevrenizden bazı kişilerin sürprizleriyle de karşılaşmanız ihtimal dahilindedir. Gerçekçi yaklaşım benimserseniz, ilişkileriniz derinleşebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar veya evli olmanız fark etmeksizin gün boyunca çok enerjik olacaksınız. Bazenyerinizde kendinizi çok stresli ve baskı altında hissediyorsunuz. Bugün daha fazla sebze ve meyve yemeye özen gösterin.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde sizi sürekli izleyen biri var. Sizi çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil. İşinizle ilgili olarak birçok kişiden olumlu destek alıyorsunuz. Bu kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlıyor. Para konusunda tutumlu olduğunuz kadar savruksunuz da. Bu durum cömert olmanızdan kaynaklanıyor. Harcama konusunda biraz makul olma dönemi. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 51' 44" R
Ay
Akrep
06° 04' 38" R
Merkür
Boğa
07° 47' 23"
Venüs
Boğa
27° 01' 44"
Mars
Koç
15° 54' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 55' 58"
Satürn
Balık
18° 10' 23"
Uranüs
Boğa
23° 34' 13"
Neptün
Balık
29° 27' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 24"
Chiron
Koç
21° 46' 39"
Lilith
Başak
25° 40' 57"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 21/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>