Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ön Yargılısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Etrafınızda çılgınca bir hareketlilik olabilir, ama bunu güzelce halledebileceksiniz. Cazibeniz ve zarafetiniz size her yolu açacak. Aynı anda birçok şeyi dengede tutabileceksiniz ve insanlar sizi desteğinizi arayacak. Her şeyi diplomatik ve dürüst bir şekilde ele almak için soğukkanlı ve sakin davranmayı başaracaksınız. Gün geçtikçe işler çığrından çıkarsa şaşırmayın, ama bu sizi korkutmasın.

Bazı yeni beceriler veya yetenekler kazanabilirsiniz. Evde hayata geçirmek istediğiniz bir proje merakınızı artırabilir. Belki de bilgisayarınız aracılığı ile evde bir şeyler yapıyor olacaksınız. Konuyu internette araştırmaya ve daha fazlasını öğrenmeye karar verebilirsiniz. Veya bir hobinizi geliştirmek üzerine pratik şeyler yapıyor olabilirsiniz. Etrafta dolaşmaktan ve işleri kendi hızınıza göre ele almaktan zevk alacaksınız.

Bugün beklenmedik bir miktar para gelebilir. Çok büyük bir miktar olmasa da, işinize yarayacak gibi duruyor. Belki borç para verdiğiniz biri size sonunda paranızı ödeyebilir ya da uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir eşyanızı sonunda satabilirsiniz. Bu her ne olursa olsun, bu parayı bir arkadaşınızı akşam yemeğine çıkararak kullanmak isteyeceksiniz. O zaman, iyi eğleceler!

Yerinde duramamaktan yakınmak yerine bu hareketliliği fiziksel aktivite için kullan. Evden çıkıp temiz hava almak konsantrasyonun ve odaklanman adına harikalar yaratabilir. Eğer şehirde yaşıyorsan, neden öğle aranda küçük bir yürüyüş yapmıyorsun? Ya da arkadaşlarınla içeride ya da dışarıda; akşam için bir organizasyon yapabilirsin. Yaşam tarzın birçok insanınki gibi hareketsizse, asansör yerine merdiven kullanarak bir farklılık sağlayabilirsin. Oturmak dışındaki bütün aktiviteler enerjini güzelleştirecektir.Bugün birden evinizin görünümünü güzelleştirme isteği duyabilirsiniz. Redekorasyon,peyzaj, mobilya yenileme ya da çatıdan kilere bir temizlik planlasanız da planlamasanız da bu işe kafayı takıp bundan başka hiçbir şeyle ilgilenmeyeceksiniz. Sonuçlar kendini gösterecek. Fakat aile bireylerinin size yardım etmesini sağlayın. Başardıklarınızın keyfini süremeyecek kadar yorgun olmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karamsar ya da morali bozuk bir kişinin beklenmedik bir ziyareti biraz canınızın sıkılmasına neden olabilir. Fazla neşeli olmaya uğraşmayın. Şu anda iyi bir dinleyici olmanız daha önemli. Ayrıca bugün biraz fazla hassas olduğunuzu fark edebilir ve ani gürültülerde yerinizden sıçradığınızı görebilirsiniz. Bundan çok fazla anlam çıkarmamaya dikkat edin. Bu aşırı duyarlılık kalıcı değil ve birkaç gün içinde geçecek gibi görünüyor.

25 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işaretçi rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içerisindeki planlarınızda işleriniz hızlıca sonuca bağlanabilir. Spor ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki çalışma azmin, terfi haberlerini de beraberinde getirecek. Mutluluğunu ailenle paylaşmak isteyeceksin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelme planların olabilir. Yalnız olan bir Başak burcuysan, sosyal medya üzerinden seninle iletişim kurmak isteyen kişilere karşı ön yargılı davranacaksın.

25 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize attığınız her şey sizi patlama noktasına gelmiş olabilir. Nefes alamayacak dereceye gelmeden önce kendinize paylaşmanın önemini öğretmelisiniz. Siz yardımın faydaları en bilen kişisiniz, kendinize de bu faydayı sağlamalısınız.

25 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bilemediğiniz konular nedeniyle kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan durumlardan dolayı kontrol kaybı yaşamayın. İçinize döneceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla kabullenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalardan kaçının. Akışta kalmaya çalışın.

25 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda, düzenli ilişkinizde başarı getirecek yeni fikirler ve ilhamlar ile güne başlayabilirsiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi kesin görünen tek şey, değişikliklerin ufukta olduğudur. Bu nedenle geçmiş saplantılarınızdan bir an önce kurtulmaya bakın. İlerleyen günlerin size getirebileceği olası fırsatlar için heyecanlanıyor olmalısınız!

25 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir başlangıç ve yenilenme, gelecekte çok önemli kişileri karşınıza çıkaracak. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz. 

25 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız veya ev yaşamınızla ilgili olarak hareketli saatler geçirebilirsiniz. Yakın akrabalarınız veya yakın çevrenizden dostlarınız sürekli çevrenizde olabilir. Uzaktaki arkadaşlarla iletişime geçebilir, yeni haberler alabilirsiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile önemli bir konuşma gerçekleştireceksiniz ve ilişkiniz hakkında bazı kararlar alacaksınız. İş yerinizde yardıma ihtiyacınız olduğunda sormaktan çekinmeyin. Yaşam tarzınızda bazı değişiklikler yapmalısınız.

25 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda geçebilecek bazı önemsiz şeyler sorun yaşamanıza sebep olabilir. Aslında karşılaşacağınız durum çok önemsiz bir şey de olabilir fakat bazı birikimler yüzünden partnerinizi yeniden değerlendirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili sorunlar var. Endişelerinizde haklı olabilirsiniz fakat sorunlarınızı çözerken insanları kırmaktan kaçının. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Sağlığınızla alakalı endişeleriniz biraz yersiz gibi

25 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 56" R
Ay
Aslan
27° 09' 17"
Merkür
Koç
29° 56' 08"
Venüs
Boğa
19° 55' 22"
Mars
Koç
11° 30' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 12"
Satürn
Balık
17° 47' 35"
Uranüs
Boğa
23° 14' 09"
Neptün
Balık
29° 19' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 22"
Lilith
Başak
25° 02' 32"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>