Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Üzerine örtmek istediğiniz bir mesele, bugün yine aranızda tartışma konusu olabilir. Haklı olan sizsiniz, o da bunu biliyor ama kendisini size karşı savunmak zorunda hissediyor.

Bütün parlaklığınız üzerinizde. Çok beğenildiğinizi fark etmenize rağmen farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak.

Kendi kendinizi idare etme çabanız, bazı harcamalarınıza dikkat etmenize neden oluyor. Bu davranışınız, yakınlarınızın takdirine neden oluyor ama onlar yine de size desteklerini sürdürmek istiyorlar.

Ailenize düşkün olmanız iyi bir duygu ama bu duyguyu zaman zaman abarttığınızın siz de farkındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde yaşayacağınız durgunluk öğle saatlerinden itibaren yerini yoğun bir enerjiye bırakabilir. Oldukça yaratıcı bir gününüzde olduğunuz için, hem özel yaşamınızla, hem de işinizle ilgili birikmiş pek çok sorunu çözmeniz mümkün olabilir. Sizden bir konuda akıl isteyen bir dostunuza pratik çözümler önermeniz, size minnet duymasına neden olacak.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuzun yoğunluğunu işaret eder. İnandığınız yolda yürümek istersiniz. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu, Merkür geri hareket dönemine rastladığı için, aile içi meselelerin çözüm odaklı ele alınması gerekir. Önyargılar düzeni bozar, abartılı verilen kararlar sonradan pişmanlık yaratır. Bir yere taşınmak, kiralamak, satın almak pek doğru olmaz. Çünkü sonrasında çıkan problemler sıkıntı yaratır. Verilmiş kararlar mercek altına alınmalı, incelenmelidir. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü de geri hareket dönemine denk geldiği için, ailemiz-ilişkimiz,ortaklığımızla ilgili konuların mutlaka gözden geçirilmesi önemlidir. İletişimde abartılı ve gereksiz sözler polemikler yaratır. Çözüme yatkın, yapıcı ve mantıklı konuşmak vaktidir. Daha önce verilmiş kararlar şimdi tekrar ele alınır. Artı ve eksileriyle ölçülür, tartılır. Aceleye getirilmemelidir. İlişkide bazen fedakarlıklar, problemlerin üstünü kapatmaya neden olur. Oysaki bu yanıltıcı olabilir. Duygularımızı anlamak istiyorsak, meselelere gerçekçi bakmamız gerekiyor. Evlilik, boşanma gibi hayati kararlar derinlemesine gözden geçirilmelidir. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, gücünüzü tecrübeli olduğunuz alanlarda göstermenizi sağlıyor. Kendinizi net olarak ortaya koyabilir, kararlı olduğunuzda geri adım atmazsınız. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Destek alacaksın! İletişim kurmak, uzlaşmak için pek ideal bir günde olmadığını vurguluyor gökyüzü. Yeni başlangıçlar yapman için enerjini toparlamak istiyorsun. Artık pilim azalıyor derken ailen ve yakın çevrenden destek alıyorsun. Yarım kalmış işler ve projeler yeniden hareketleniyor. Sektöründe isim yapmış kişiler ile bir araya gelmen ve iletişim kurman söz konusu olabilir. Bugün bireysel vakit geçirip, yalnız kalmak istesen de yakın arkadaşlarının ısrarı üzerine bir davete katılmak zorunda kalabilirsin. Eğer bekâr bir Başak isen sosyal çevrenden birisi ile yakınlık kurmak birilerinin kıskaçlıklarına vesile olabilir. Kilo problemi olan bir Başak burcuysan, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var. Beslenme kontrolünü sağlaman ve spora yazılman seni daha zinde hissettirecektir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni bir kariyer planı çizebilirsiniz. Sabrınızı sınayan olaylardan başarıyla çıktığınızı düşünüyoruz. Bu yüzden artık ödül zamanı diyebiliriz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler söz konusu. Geleceğinizle ilgili beklentiler gününüzü etkileyebilir. Zihinsel açıdan heyecanlı ve yararlı bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Dağınık enerjiler içinde duygusal karışıklık yaşayabilirsiniz. Dernekte yarım kalan işlerinizi tamamlamak için uygun zamanlar var.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal etkileşiminizin arttığı bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik sizi de canlandırırken yeni fikirlerinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Çok hızlı düşünüp, karar alabileceğiniz, yargıda bulunabileceğiniz bir gün olabilir, doğru yönde kontrol ettiğinizden emin olmalısınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı konularda merak ve arıştırma kapasitesiniz yüksek. Olaylara daha geniş açıdan bakıp değerlendirirken özümsemek için kendinize zaman tanıyın. Gün boyu yüksek moral ve yatırım imkanları söz konusu.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal sorunları gereğinden fazla büyütmeyin. Çalışmalarınızı sürdürürken rahat ve sakin davranmayı başarabilirsiniz. Bu arada karamsar duygular uzak durmalı ve duygusal geriliminizi yansıtmaktan kaçınmalısınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 08' 42" R
Ay
Aslan
25° 14' 20"
Merkür
Koç
29° 44' 17"
Venüs
Boğa
19° 43' 35"
Mars
Koç
11° 23' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 56"
Satürn
Balık
17° 46' 55"
Uranüs
Boğa
23° 13' 35"
Neptün
Balık
29° 19' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 52"
Lilith
Başak
25° 01' 28"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>