Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çabaların Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Çocuklarınız varsa, çektiği sıkıntılar size kendi sıkıntılarınızı anımsatıyor olabilir. Ya da, onların eğitimleri sizi kendi anılarınıza götürüyor olabilir. Bugün hala sizi rahatsız eden o dönemlerden kalma bir saplantıyı devam mı ettiriyorsunuz? Bugün bu soruyu sormak için iyi bir gün olabilir ve vereceğiniz cevap, sevdiklerinize önemli ölçüde fayda sağlayabilir.

Kişiliğinizin maskülen ve feminen tarafları bugün çok iyi çalışıyor olmalı. Önemli olan enerjinin hareket etmesini sağlamaktır. Herhangi bir sorun üzerinde durmaya çalışmayın. Başkalarının endişelerini yatıştırmak için kelimelerinizi ve içgüdüsel besleyici yeteneklerinizi kullanın. İçinizdeki enerjiyi ve hassasiyeti dışarıya doğru yönlendirin. İçsel gücünüz en değerli kaynaklarınızdan biridir.

Kazancınızı arttırma şansı ayağınıza gelebilir. Bu ekstradan çalışma ya da belki bir yatırım şansı olabilir. Özellikle de arsa veya gayrimenkulle ilgili yatırımlar bu dönemde kazançlı olabilir. Size para getirecek şeyler aynı zamanda sözleşmeler veya hukuki belgeler de olabilir, bu nedenle hazırlık olun. Bu yılın sonunda, finansal olarak başta olduğunuzdan çok daha güvenli olacaksınız.

Mükemmel bir duyarlılık ve hassaslık güne hakim ve kesinlikle bu enerjiye uyum sağlamalısın. Normalde usulün savaşmak, işgal etmek ve yok etmek olsa da, bugün taktiğini değiştirmeyi düşünebilirsin. İlham almak, ruhunu şenlendirmek ve iyileşmek için bu enerjiyle neler yapabileceğini düşün. İlk bakışta bu tavırları kendine yabancı bulsan da; hayatına denge, enerji, umut ve refah getirecekler.Bugün kendinizi bir şekilde topluluk önünde bulabilir, belki de bir tür sosyal etkinlikte ilgi odağı olabilirsiniz. Bu durum özgüveninizi tazeleyecek ve sizi ilerlemeye teşvik edecek. Ama yine de, bu durumu dengelemek için biraz yalnız kalmak isteyeceksiniz. Başınıza gelen her şeyi olması gereken dikkat düzeyine çekmek ve duygusal bir denge oluşturmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilişkileriniz inişli çıkışlı olursa hiç şaşırmayın. Başta bu doğal ve basit bir durum gibi görünürken bir an sonra yalnız ve rahatsız hissedebilirsiniz. Aynı anda birbiriyle çelişen hisler yaşamanın normal olduğunu anlamalısınız. İki ruh halinizi de benimseyin ve kişiliğinizin önemli parçaları olarak kabul edin.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı kişilerin güvenilirliğini, samimiyetini sorgulayabilirsiniz. Geçmiş anılar, hatıralar zihninizde tekrar canlanabilir. İletişimde daha kapalı, manipülatif olabilirsiniz.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kaldığında geçmiş konular karşına gelebilir. Yıllardır gerçekleştirmek istediğin fakat bir türlü cesareti bulamadığın konularda, çözüme ulaşıyorsun. Bugün ateş burcunda gerçekleşecek tutulma ile harekete geçeceksin. Kişisel gelişimine devam etmek için çabaların artıyor. Yalnız bir Başak burcuysan, beklemediğin aşk itirafı kapını çalabilir.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerinizde sorumluluk ve inisiyatif almanız gereken durumlar olabilir. Verimli ve planlı olmak size her zaman daha çokve kazanç getirecektir. Ama bunun kişisel alanlarınıza ve asıl işlerinize gölge düşürmesine mahal vermeyecek şekilde hareket etmeyi öğrenmelisiniz.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yeni fikirler öne sürebilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitim için yeni olanaklar peşinde koşacağınız zamanlar olabilir. Kendinizi geliştirmek için farklı yollar deneyebilirsiniz. Güven arayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nezaketinizi koruduğunuzda herhangi bir sakınca olmayacaktır. Kendinizi daha verimli hissedebilmek için göstereceğiniz çaba sizi daha iyi yerlere taşıyabilir.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, dostlarınız ve ortaklarınızla iletişim kurma konusunda mücadele, soğukluk ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilir, kendiniz de bizzat mesafe koyabilirsiniz. Keskin sınırlar çizmeden önemli paylaşımlarınızı bir diğer güne ertelemeniz gereken bugün, planlanan yolculuklar, eğitimler ve doktorlar, öğretmenlerle ilgili konularda geçici sorunlar yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi tutkularınıza adamak, bu zamanda sizin için harikalar yaratacaktır, çünkü şu anda uzun süredir devam eden bir rüyayı gerçekleştirmeye hazırsınız. Kendinizi hayal kırıklığına uğratmayın.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. 

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Ancak bunu olumsuz bir olay gibi görmeyin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni bir partner adayıyla tanışmak isteyeceksiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı başarılı bir şekilde tamamlıyorsunuz ve patronunuzu kendinize hayran bırakıyorsunuz. Stresli ortamlardan uzak durmaya çalışın.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz. Uykunuza özen gösterin.

26 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 50' 49" R
Ay
Terazi
23° 14' 18" R
Merkür
Boğa
06° 15' 15"
Venüs
Boğa
25° 43' 51"
Mars
Koç
15° 06' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 02"
Satürn
Balık
18° 06' 25"
Uranüs
Boğa
23° 30' 34"
Neptün
Balık
29° 26' 20"
Plüton
Kova
02° 01' 55"
Chiron
Koç
21° 43' 34"
Lilith
Başak
25° 33' 56"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 20/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>