Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tempolu Bir Gün Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün harika görünecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz, ayrıca yanınızdan geçenleri kendinize hayran bırakacaksınız. Seks ve romantizm aklınızda olabilir ve günü özel biriyle geçirmek isteyebilirsiniz. Bu duyguları bir çeşit yaratıcı aktiviteye dökebilirsiniz. Zihninizdekileri akmasını sağlayan bilgiler karşınıza çıkabilir. Bundan en iyi şekilde yararlanın!

Stres, gerginlik ve fazla çalışma bugün biraz rahatsız hissetmenize neden olabilir. Bir yerlere kaçmaya karar verebilirsiniz - ve bu tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bunu yapamazsanız, yalnız gideceğiniz etkinliklere konsantre olmaya çalışın, çünkü başkalarıyla birlikte olmak şu anda iyi bir fikir olmayabilir. Sabrınız oldukça zayıf olabilir. Akşam: Dışarı çıkın ve eğlenin. Buna ihtiyacınız var!

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Bugün kendinde fazlasıyla fiziksel enerji hissedeceksin ve bu enerjiyi aktaracak bir yer arayacaksın. Partnerini, çocuklarını ya da bir dostunu kap ve eğlenceli bir şeyler yapın!Yatak odasında, hayvanat bahçesinde ya da stadyumda; enerji fazlanı atabileceğin yaratıcı ve zevkli bir yol bulacaksındır! Enerjini nasıl harcarsan harca, yanındaki kişi de en az senin kadar eğlenecek!Bugün sosyal ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir araya gelmek söz konusu olursa ya da bir partiye davet edilirseniz, mutlaka gitmelisiniz. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin eşliğinde huzurlu bir şekilde keyifleceksiniz. Evinizde öyle tek başınıza oturmayın! Hali hazırda uğraştığınız bir takım stresli işler olsa bile, onların uzaklaşmasına izin verin. biraz eğlenceyi hakediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık kuralları bilgelikle uygulayıp mesleki alanda ipi göğüslediğine göre kendine bir süre farklılıklar yapmak için izin verebilirsin. Bilinmeyen seni çağırıyor, keşfe başlama zamanı. Yaratıcı olduğun sürece sadece tek başına bir şeyler başarmakla kalmaz; aynı zamanda yaratıcı sürecin devamı için malzeme toplarsın.

28 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizde dekorasyonla ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilir yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Değişiklikler küçük de olsa mutlu olacağınız bir gün. Tadını çıkarın.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinde hafta içinden biriken işler varsa onları bugün halletmek isteyebilirsin. Güne yoğun birtemposuyla başlamak seni çok hareketli biri haline getiriyor. Bakış açın değişiyor. Kardeşinle yapacağın telefon konuşmasında yapıcı tavırlar sergilemen aranızdaki ilişkiyi olumlu anlamda etkiliyor. Spor yapmaktan hoşlanan bir Başak burcuysan bazı sağlık sorunların spora ara vermene sebep olabilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugün yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısıyla bakarak yeni bazı fikirler edinmek isteyebilirsiniz. Özellikle finansal anlamda harcamalarınızı iyi kontrol etmelisiniz. Online alışverişlerde çok zaman kaybetmeyin. Evde biraz kendi kişisel bakımlarınızla ilgilenin.

28 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirmek adına çok şey yapabilirsiniz. Eğitsel işler ve uzaklarla görüşmeler dikkat çekebilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizler de birilerini özleyebilir, ya da af dileyebilir, fakat bir türlü cesaret edemeyebilirsiniz. Aşk hayatınızda günün en şanslı burçlarından bir tanesisisiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün ortak maddi konuların gölgesinde karmaşık ve belirsiz geçebilir. Akşam saatleri yaklaşırken kendinizi biraz daha rahat, özgür hissetme imkânı bulabilirsiniz. Yabancılarla ilgili ve uluslararası konular gündeminize gelebilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek günler hakkında yaptığınız planlara sevdiklerinizin de dahil olması sizi çok mutlu ediyor. Birlikte olacağınızı bilmek bugünkü zorluklara da katlanmanıza yardımcı oluyor.

28 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat etmeye devam edecek. İnançlarınız ve hayata bakışınız üzerine düşüneceğiniz bir gün.Ay ile Venüs kavuşumu hukuk ve eğitim konularında destekleyici etkiler sunuyor. Flörtlerinizdeki problemleri çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanlar, sürekli olarak size izlemeniz gereken programı, yapmanızı bekleyen işleri hatırlatabilirler. Yine de siz, onları dinlemeyebilir ve sadece canınızın yapmak istediğiveya uğraşlara yönelebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu ortaklı işler için oldukça uygun bir zamandasınız. Size gelen teklifleri değerlendirebilir, başka yatırımcıların kaynakları üzerinden işler kurabilirsiniz. Bu Cumartesi bu anlamdaki ilişkileri yönetmek ve düzenlemek için oldukça uygun bir gün olacaktır.

28 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; yurt dışıyla bağlantılı konularda şansın yüksek olabilir. İthalat ihracat gibi ticari konulardan ya da sosyal medya, internet gibi mecralardan maddi gelir elde edebilirsin. Sanatsal beceri gerektiren işlerde başarılı gösterebilir; hatta bir hobini kariyere dönüştürmek için araştırmalar yapabilirsin.

28 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>