Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Üretmek Seni Canlı Tutuyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 20%

Muhtemelen bugün çalışma modunuzda olmayacaksınız! Kişisel yaşamınızdaki konulara daha fazla odaklanıp dikkatinizi daha az dağıtabilirsiniz. Çocuklarınızı veya eşinizle ilgili bir konu hakkında düşünebilirsiniz. Bu, geçen hafta boyunca yaptığınız bir konuşma olabilir. Yalnızsanız, özel biriyle daha fazla zaman geçirmenin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışın. Bu size iyi gelecek!

Bazı zor zamanlardan geçen bir arkadaşınız bugün tavsiyelerinizi almak isteyebilir. Arkadaşlarınız ya da belli bir proje üzerinde beraber çalıştığınız meslektaşlarınız arasında bugün sinirler gergin olabilir. Sinir bozucu gecikmeler herkesin etkisiz kalmasına neden olabilir. Belki mola vermek ve daha sonra herkes daha konsantre hissettiğinde projeye geri dönmek en iyisi olacaktır. Gelişmelere ve bu olaylara dahil olan kişiler için üzülmek işlerin tamamlanmasını ara vermek kadar olmasa da geciktirir.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Havaya bir gerginlik hakim ve inatçı yapın da bu durumu iyileştirmeye hiç yardım etmiyor. Hislerini içinde tuttukça, uyumu yakalamak da o kadar zorlaşacak. İnsanların eylemleri seni öyle sinir etmeye başlamış ki adeta saçını yolmak istiyorsun. Eğer sen ne hissettiğini ifade etmezsen nasıl tavırlarına çekidüzen verebilirler ki? Ocağın altını kısmak için tenceredeki suyun taşmasını beklemen akıllıca olmaz.Son zamanlarda kendinize acıyor olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmenize ket vurulduğunu iddia edebilirsiniz. Bunun doğru olduğundan emin misiniz? Sansür sizin için gerçek bir sorun mu, yoksa işinize gelen bir bahaneden mi ibaret? Belki de gördüğünüz engeller yalnızca bir yanılsamadır. Dile getirmek istediğiniz birçok eleştiri var ve bunu yapıcı bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Ancak yüksek sesle söyleyin ki içiniz içinizi yemesin...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal olarak yoğun bir gününüz olduğunu göstermelisiniz. Hakkında çok güçlü hissettiğiniz bir konu hakkında tartışmak için bir arkadaşınızla ya da bir grup insanla bir araya gelebilirsiniz. Bu durum gelecek için planladığınız şeyleri yapmak konusunda size motivasyon sağlayacağı gibi, sizi birbirinize daha da yakınlaştırabilir. Yabancı ülkeden gelen ya da heyecan verici bir yerde yaşayan birisiyle tanıştırılabilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızdaki özel kişiyi uzun zamandır görememek sizi üzgün bir ruh halinde bırakabilir. Ancak bu sürecin geçici olduğunu bilmeli biraz daha sabırlı olmalısınız. Bununla birlikte kariyerinizde yeni başlangıç yapma şansı doğabilir.

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tembellikten uzak olan karakterin bugün de üretmek ve çalışmak peşinde! Çalışmalarının karşılığını sonuna kadar alacağın bir gündesin. Bugün karşılaşacağın fırsatları hemen reddetmemelisin. Kendi işini kurmak istiyorsan detaylı bir Pazar araştırması için bilgisayarınla gün boyu ilgileniyorsun. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin geçmişi ile ilgili bir konu gündeme gelebilir.

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde temizlenmeyen bir yer bırakmamış olsanız da bu pazar günü biraz daha kendi kişisel bakımlarınızı yaparak geçirmelisiniz. Aşırı takıntılı hareketlerde bulunup hayatı kendinize zarar etmeyin. 

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınıza ait sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeye özen gösterin. İşlerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Tenkit edici tavrınızdan sıyrılabilirseniz, daha sakin bir gün geçirebilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geçtiğimiz günlere oranla daha mutlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Paranızı doğru yere harcamak, daha ihtiyaç odaklı olmanızı sağlayacak

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte sağlık konularında daha ciddi ve daha sorumlu hareket etmeniz gereken bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde kendinize daha çok dikkat etmeniz ve bazı yapıcı önlemler almanız gerekebilir.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için güzel haberlerimiz var! Beklediğiniz para sonunda bugün hesabınıza yatacak. Emeğinizin karşılığını almak sizi çok mutlu edecek.

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn, bugün itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Önümüzdeki günlerde çalışma hayatınızla ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Mars ile Jüpiter kavuşumu, aşk hayatınızı ve çocuklarınızla olan ilişkinizi güçlendirmeniz için gerekli desteği sağlıyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla, belki de yakın aile çevrenizle ilgili maddi bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorunun üzerine eğilip bir çözüm bulmak için çalışmanız mümkündür. Diğer taraftan, yakın çevreniz de sizin bir sorununuzla ilgilenebilir.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkiler haritalarınızın en önemli kısmı haline geldi. Her türlü ilişkiler, arkadaşlıklar, partnerlik ilişkileri,ortaklıkları hayatınızın merkezine yerleşiyor. Bu temalarda eski problemlerinizi çözebilir, eğer ki kırgınlıklarınız varsa iyileştirebilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; Satürn'ün burç değiştirmesi ve iki buçuk yıllık süreçte etkili olacak bu göksel enerji; senin sağlığınla alakalı tüm konularda bilgilenmeni sağlarken,hayatında da yenilenmeye veya ciddi bir şekilde çalışman konusunda seni destekleyecektir. Bugün eşinle birlikteyken; ilişkindeki sorunları konuşabilir uyum arayışı içinde olabilirsin.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>