Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yaratıcısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün istediğinizi söylemekte hiç zorlanmayacaksınız. Konuşmak isteyebilirsiniz ve bugün bu istek çok yönlü olarak artabilir! Doğru olmak erdemli bir şey, evet fakat bazen kiminle konuştuğunuza dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, bir meslektaşınıza beceriksiz ya da sevgilinize fazla kilolarının olduğunu söylemeyin. Daha nazik ve sevgi dolu bir dille yaklaşın.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Son zamanlarda yaşadığın koşuşturmalar sonrası, şu sıralar bir hafifleme hissedebilirsin. Zamanının her bir dakikasını kullandın ve şimdi biraz da dinlenmeyi hak ettin. Merak etme, bundan da fayda sağlayabilirsin, kariyerinle ilgili yeni bir yön tayin edebilirsin veya motivasyonların üzerine düşünebilirsin. Sonra bunlarıdünyasına sürebilirsin.Bugün henüz çok hazır olmadığınız bir şeyi başlatmak ya da oluşturmak için üzerinizde bir parça baskı hissediyor olabilirsiniz. Sizin tarafınızdan bir tereddüt, işi ağırdan almanız ve kaynar suyla dolu kaba balıklama atlamadan önce gerçeklere dair daha çok şey öğrenmeniz gerektiğini işaret ediyor. Kendinizi öyle bir konumlandırın ki durumun kurbanı olmak yerine onu kontrol altına alabilesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda gittikçe daha sık bir biçimde aksaklıklar yaşadığınızın farkında mısınız? Bugün de aksi olmayacak. Bir süredir beklediğiniz bir şey yine ertelenecek. Bu, kaybolan bir sipariş listesi ya da size gönderilmesi gereken zamanda gönderilmemiş olabilir. #burç adı# burcu olmanın verdiği sakin doğanıza rağmen artık iyice rahatsız olacaksınız. Sıkı durun. Kısa süre sonra hepsi çözüme kavuşacak.

16 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal yönünüz oldukça ağır basabilir. Çevrenizden gelen tepkilere bugün oldukça hassas davranacaksınız. Bugün en önemli şey kalbinizin sesini dinlemek. Yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapın ve bugün sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmeye çalışın.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaratıcılığın ön planda. Bu hususta daha önce fark etmediğin bir yeteneğin olduğunu keşfedebilirsin. Maddi anlamda sıkıntın olmasa da yeni arayışlar yapabilirsin. Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, işinle ilgili can sıkıcı detaylar seni yorabilir. Ailenle yaşıyorsan kendi evine çıkmak için girişimlerde bulunabilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Başak burcuysan, eşinle bu sorunları geride bırakmak adına yapıcı konuşmalar yapıyorsun.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylara gerçekçi bir açıdan bakarken bazı konularda kendinizi kararsız hissedebilirsiniz. Şartların değişken olduğu bugün, toplantılarınızın ertelemesi gibi konularda daha çözümcü olun. 

16 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yeni fikirler öne sürebilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitim için yeni olanaklar peşinde koşacağınız zamanlar olabilir. Kendinizi geliştirmek için farklı yollar deneyebilirsiniz. Güven arayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Açık fikirli olun, başkalarını da dinlemeye çalışın ve bildiğinizi salt doğru gibi kabul etmemekte ısrar edin. Sözlerinizi sarf ederken kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçine istemeden düştüğünüz bir anlaşmazlıktan kolaylıkla sıyrılabileceksiniz. Politik davranmak bu noktada çok önemli.

16 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınızda keyfinizi olumsuz yönde etkileyecek birtakım gelişmelere tanık olmanız söz konusu. Sakin bir şekilde düşünüp doğru kararlar vermelisiniz. İş konusundaki beklentileriniz, çalışma stiliniz ve arkadaşlarınızla olan olumlu ilişkileriniz, size yenikapıları açabilir. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerektiğini unutmayın. Sistematik düşünerek maddi sıkıntılarınızın üstesinden zorlanmadan gelmeniz mümkün. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınıza, daha büyük önem vermeye başlayabilirsiniz. Öyle ki, kendinize vakit ayırmak bir tarafa, bunu aklınızdan bile geçirmeyebilirsiniz. Yine de, çabalarınız ve başarılarınıza bakarak keyif almanız ve rahatlamanız mümkündür.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burçları haftaya sürpriz gelişmeler ile başlıyorlar. Eğer sevgiliniz yoksa, başkası ile bir olma zamanınız gelmiş demektir. Artık birini sevmeye ihtiyacınız var. En önemlisi karşılıksız ve olduğunuz gibi sevilmeye ihtiyacınız var. Hayatınız dönüşecek. Ancak sizin de bu dönüşüme izin vermeniz gerekiyor.

16 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak;  bugün ailevi veya eşinle ilgili bazı meselelerle ilgilenebilir; toprak veya emlak ile ilgili konular gündemini meşgul edebilir. Geçmişten gelebilecek bazı konular gün içinde canını sıksa da; enerjini çabucak toparlamalı ve yaratıcı olduğun konulara önem vermelisin. Seyahat veya bir eğitim için planlar yapabilirsin.

16 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 15' 32" R
Ay
Aslan
26° 39' 20"
Merkür
Koç
29° 53' 02"
Venüs
Boğa
19° 52' 18"
Mars
Koç
11° 28' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 37"
Satürn
Balık
17° 47' 24"
Uranüs
Boğa
23° 14' 00"
Neptün
Balık
29° 19' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 14"
Lilith
Başak
25° 02' 15"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>