Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Uğraşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 20%

İnsanlardan çok fazla ilgi göreceksiniz. Karizmanız tıpkı bir film yıldızı gibi, bugün tüm gözleri üzerine çekecek. Sevgiliniz belki de bazı kıskançlıklardan dolayı aniden sizinle daha fazla ilgilenmeye başlayabilir. Birileri sizinle flört etmeye çalışıyor ve bu da onun endişelenmesine sebep olabilir. Arkadaşlarınız bile size daha fazla saygı ve hayranlık gösteriyor olacak, tadını çıkarın!

Bugünün öncelikli endişesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için çok miktarda enerjiyi bu projeye kanalize etmek olabilir. Bu başarıdan kaynaklanan memnuniyet çok büyük olabilir; bir noktada kendinizi bir sandalyede çökmüş olarak bulabilir, başarınızdan başka bir şey düşünemez hale gelebilirsiniz. Sırtınızı sıvazlamaktan korkmayın; kazandınız. Bu akşamı kutlama yaparak geçirin!

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Kişisel ilişkilerin üzerine; bunların nasıl daha ileri götürülebileceğine kafa yorabilirsin. Modun da fazlasıyla değişken olabilir. Bir dakikalığına her şeyi anladığını ve ne yapman gerektiğini bilip; sonraki dakikada konuya dair bakış açını değiştirebilirsin. Bugün kendin ve başkaları için biraz sabır göstermen gerek çünkü küçük çaptaki duygu değişimleri yanlış anlaşılmalara ve kırıcı sözlere davetiye çıkarabilir. Değişim peşinde koşmak için ise daha huzurlu bir gün seç.Son zamanlarda gittikçe daha sık bir biçimde aksaklıklar yaşadığınızın farkında mısınız? Bugün de aksi olmayacak. Bir süredir beklediğiniz bir şey yine ertelenecek. Bu, kaybolan bir sipariş listesi ya da size gönderilmesi gereken zamanda gönderilmemiş olabilir. #burç adı# burcu olmanın verdiği sakin doğanıza rağmen artık iyice rahatsız olacaksınız. Sıkı durun. Kısa süre sonra hepsi çözüme kavuşacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birlikteliğinizde kısa süreli de olsa bir sorun yaşanabilir. Çünkü kendi iç sesinizi dinlemiyor, çevrenizden gelen öğütleri reddediyorsunuz. Bu tutumunuzu değiştirmeli, olaylara daha ılımlı yaklaşmalısınız. İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. İşyerinizde yaşanan tartışmalardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakın bir dostunuzla istemeden de olsa yaşayacağınız para tartışması keyfinizi kaçırabilir. Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

15 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetenekli olduğun konular hakkında daha fazla uğraş içindesin. Ön plana çıkmak ve maddi konuda seviyeni yükseltmek adına alternatif arayışlara girebilirsin. Beklenmedik olaylar ile karşılaşabilirsin. Uzun zamandır üzerinde düşündüğün maddi konular hakkında ilerleme kaydetmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, son zamanlardaki tecrübelerin içinde bir isteksizliğe sebep olabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Olayları dinlerken bazı eksik bilgiler yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir ve birtakım sorunlar yaşanabilir. Mümkün oldukça açıklayıcı olmayı seçin. 

15 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ve ailenizle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda sizi hareket halinde tutan pek çok neden söz konusu.

15 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal isteklerinizin arttığı bugünlerde partneriniz ya da ilişkinizden de beklentiniz artabilir. Yeni kararlar almak ve hayatınızı düzene sokmak isteyebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile yaşamınızla ilgili konular gündeme gelirken planlı ve organize hareket etmek işinize yarayabilir. Evinizle ilgili işleri halledebilir, dekorasyon, tadilat, tamirat gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evde çok fazla zaman geçiremezseniz şaşırmamalısınız çünkü tüm işaretler bugün dışarda çok zaman geçireceğinizi gösteriyor. Alışveriş yapabileceğiniz yerlerde bulunmanız yüksek olasılıklı.

15 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcundaki seyahatine devam edecek. Ailenize ve evinize zaman ayırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Ev içinde toplantılar düzenleyebilir, evinizin dekorasyonuyla ilgilenebilirsiniz. Ay ile Neptün arasındaki sert etkileşim akşam saatlerinde ilişkilerde belirsizliklere işaret ediyor.

15 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilir, sosyal ortamlara girebilirsiniz. Gittiğiniz yerlerde aldığınız gıdalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bayat veya bozuk gıdalar yüzünden sindirim sisteminizde ufak bir sorun doğabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizde aileniz ile zaman geçirmek size iyi gelecektir. Başarabilir misiniz bilmiyorum zira şu ara insan ilişkileri ile oldukça meşgulsünüz. Hayatınızı tamamen değiştirebilirsiniz. Her şey sizin elinizde. Zihninizdeki kalıplara takılıp kalmayın. 'Onu yapamam, bunu yapamam' bir Başak burcuna yakışan laflar değil.

15 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; hareketli geçen bir haftadan sonra bugün enerjiler yüksek olsa da sen durulmayı tercih edebilir ve sakin bir ruh halinde olabilirsin. Sorumluluklarını yerine getirdikten ve işlerini yoluna koyduktan sonra ailenle birlikte vakit geçirebilir,  gezintilere çıkabilir veya kısa bir tatil planı yapabilirsin.

15 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 09" R
Ay
Aslan
27° 24' 16"
Merkür
Koç
29° 57' 41"
Venüs
Boğa
19° 56' 55"
Mars
Koç
11° 31' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 30"
Satürn
Balık
17° 47' 40"
Uranüs
Boğa
23° 14' 13"
Neptün
Balık
29° 19' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 25"
Lilith
Başak
25° 02' 40"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>