Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Konuşmaların Etki Bıraktığı Bir Gün Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 20%

Bugün bir ilişkiyi bitirme isteğinde olabilirsiniz. Hayatınızdaki stresten dolayı biraz sinirli olabilirsiniz. Eşiniz/Sevgilinizin ihtiyaçları sizi bunaltmış olabilir ya da çocuklarınızın enerjisinden yorgun düşebilirsiniz. Kafanızı temizlemek için uzun bir yürüyüşe çıkmayı deneyin. Sevdiklerinizi korumak istiyorsanız, bir şeyler yapmanın bir yolunu bulmanız gerekecek!

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Eyleme geçme zamanı tam da şimdi. Neyi bekliyorsun ki? Eğer işleri yapmak konusunda aşırı sabırsız hissedersen şaşırma. İstiyorsun ve hemen şimdi istiyorsun. Sana istediğini elde etmen konusunda yardım edecek tek kişi sensin, öyleyse adımını at. Oldukça genişlemeci bir enerji seni düşündüğünden de ileri götürmek için bekliyor. Öyleyse geride durma. Sınır diye bir şey yok!Bugün sosyal olarak yoğun bir gününüz olduğunu göstermelisiniz. Hakkında çok güçlü hissettiğiniz bir konu hakkında tartışmak için bir arkadaşınızla ya da bir grup insanla bir araya gelebilirsiniz. Bu durum gelecek için planladığınız şeyleri yapmak konusunda size motivasyon sağlayacağı gibi, sizi birbirinize daha da yakınlaştırabilir. Yabancı ülkeden gelen ya da heyecan verici bir yerde yaşayan birisiyle tanıştırılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anahtarları koyduğunuz yeri unuttuğunuzda ve yanlışlıkla kurutma makinesine yeni yıkanmış çamaşırlarınızla birlikte çamaşır deterjanı koyduğunuzda muhtemelen kendinizi sersemin teki gibi hissedeceksiniz. Zihniniz dört bir yana uçuşuyor, bu yüzden de başladığınız bir şeyin sonunu getirmek sizin için kolay olmayabilir. Buna çok fazla takılmamaya çalışın. İçinizden gelmeyen bir şeye kendinizi zorlamaya çalışmayın ve yalnızca akışına bırakın.

21 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızdaki özel kişiyi uzun zamandır görememek sizi üzgün bir ruh halinde bırakabilir. Ancak bu sürecin geçici olduğunu bilmeli biraz daha sabırlı olmalısınız. Bununla birlikte kariyerinizde yeni başlangıç yapma şansı doğabilir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimin oldukça kuvvetli. Etkili konuşmaların seni daha dikkat çekici yapıyor. Bu güzel davranışların, yakınındaki bazı insanların seni kıskanmasına sebep olabilir. Bugün internet üzerinden bazı eğitim sertifikaları almak için araştırmalar yapabilirsin. Mesleki gelişimin için bu sertifikalar önemli bir değer taşıyor. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan yakın bir arkadaşının tavsiyesi üzerine birisi ile tanışabilirsin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yeni bir yön yakalamak isteyebilirsiniz. Ama bugün pek zamanı olmadığını söyleyebiliriz. Mümkün oldukça evinizde sağlıklı besinler hazırlayarak veya yeni sağlıklı tarifler araştırarak geçirmeniz güzel bir değerlendirme fırsatı olacaktır.

21 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınıza ait sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeye özen gösterin. İşlerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Tenkit edici tavrınızdan sıyrılabilirseniz, daha sakin bir gün geçirebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kötü olan ihtimalin de bilincinde tutun ancak iyiyi her zaman umun ve arayın. Karamsar bir ruh haline girmeye ve melankoliye uygun bir gündesiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle birbirinize vakit ayırmak konusunda zorlandığınız bir dönem. Nihayet yalnız kaldığınızda ikiniz de telefonlarınızı kapatmalı ve baş başa romantik saatler geçirmelisiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Sabah saatlerini sağlık kontrollerinden geçmek için değerlendirebilirsiniz.Ay ile Merkür kavuşumu partnerinizle yapacağınız duygusal paylaşımlara işaret ediyor. İlişkilerinizde süregelen iletişim problemlerini çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi kazanımlarla ilgili, sizi oldukça memnun edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bir eşyanın ikinci el satışından tatmin edici bir miktar kazanmanın yanında, aldığınız bir hizmetin ücretinde düşüş olması da mümkündür.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu günlük hayattan kaçıp uzaklaşmak istiyorsunuz. Bedenen bulunduğunuz yerde ruhunuz bulunmak istemiyor. Her ne oluyorsa çevrenizde, çok dikkatli incelemelisiniz. Hata yapmamaya çalışın. Bazı kimseler yanlış yapmanızı bekliyorlar. Dikkatli olmalısınız.

21 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; günün ilk yarısında her şeyi kontrol etmeye ve düzenlemeye çalışmak seni yorgun düşürebilir. Gün içinde eski problemler tekrar gün yüzüne çıksa da; çözüm bulmakta zorlanmayacaksın. Günün ilerleyen saatlerinde hem kendine hem de partnerine zaman ayırmayı tercih etmeli; romantizmin keyfini çıkarmalısın.

21 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>