Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İşleri Yoluna Sokmak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 30%

Bugün, aklınızın öncelikle romantizmde olması muhtemel. Evliyseniz, eşinize daha yakın olacaksınız. Eğer evli değil ama bir ilişkiniz varsa, ilişki bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, yeni ve heyecan verici biriyle tanışmanız mümkün. Sıcak bir beraberlik ve samimiyet duygusu kalbinizde baskın gelen hisler. Uyarı: partnerinizi olduğu gibi görün ve kabul edin!

Bugün, dürüst ve açık bir biçimde iletişim kurmayı gerektiren bir gün. İşyerinde gergin bir hava hakim ve ufak tartışmaların alevlenip büyük kavgalara dönüşmemesi için çok dikkatli olmalısınız. Barış elçisi olun. İş arkadaşlarınız arasındaki tartışmaları alevlendirmek yerine onları yatıştırın. Ekibin faydası uğruna gururundan vazgeçebilenler bugünün gerçek kahramanları olacak.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Bir Başak olarak, gerçekten yoğun bir yapıya sahipsin. Derinden hisseden ve düşüncelere dalarak saatler geçiren birisin. Yine de fazla yoğunluk ve derinlik sağlığına ve refahına zarar verebilir ki şu aralar dışarı çıkıp eğlenmek için en uygun zamanlar! Öyleyse oturduğun yerden kalk ve dolaş. Biriyle öğle yemeği buluşması ayarla, alışveriş yap. Günlük rutininin monotonluğunu kırmak için aktif uğraşlar edin.Bugün başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Dini bir kurumda zaman geçirebilirsiniz. Ya da ihtiyacı olan bir çocuğa yol göstermeye karar verebilirsiniz. Ayrıca kendi çocuklarınız varsa, bugün onlarla özel zaman geçireğiniz bir gün olabilir. Onlarla ahlaki konulardan konuşup onları daha sağlam bir karakter oluşturmaları yönünde cesaretlendirebilirsiniz. Bugün doğru ve yanlış soruları aklınızı kurcalayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsani tutkular kadar mantıkdışı konuları anlama yetisine sahip olduğunuz kimin aklına gelirdi ki? Gündelik hayatın sizi daha önce hiç ilgilendirmeyen vıcık vıcık, ufak tefek gerçekleriyle haşır neşir olmaya başladınız. Yeni Teflon kaplamanız sizi göz açıp kapayıncaya kadar işe alıp işten çıkaran harika bir personel müdürü yapabilirdi. Bunu hiç düşündünüz mü?

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün oldukça pratik bir gününüzdesiniz sezgileriniz de oldukça yüksek. Başkalarının düşüncelerine de önem vermeniz gereken bir gün. İlham alacağınız kişiler olabilir. Bununla birlikte aşk hayatınızda da hareketlilik yaşanabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylara bugün oldukça odaklanıyorsun. Bu durum tıkanan işlerini yoluna sokmak açısından avantajlı olabilir. İşyerindeki dikkatli tavırların yöneticilerinin dikkatini çekebilir. Kurumsal bir işte çalışıyorsan,ile ilgili evrakları ve belgeleri tekrardan kontrol etmende fayda var. Sezgilerine güveniyor olman bugün tanışacağın kişilere karşı önyargılı davranmana yol açabilir. İkili ilişkilerde pişman yaptığın davranışlardan pişman olmak istemiyorsun.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylara karşı biraz daha fazla empati yapmanız gerekebilir. Hayatınızdaki tüm kararları bugün vermek zorunda değilsiniz. Aradığınız hijyeni ancak evinizde bulursunuz. Bu yüzden mümkünse evde olmayı seçin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerine doğru ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bitirmeye çalıştığınız işlerinizde sıkıntılar çıkabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışın.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda neşeli ve sevdi dolu olduğunuz bir gündesiniz aynı zamandahayatınızda da enerjiniz artış göstermekte. Arkadaşlarınıza da vakit ayırmalısınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgilinizden yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınızı sıkmayın. Bu akşamı, ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olarak kullanabilirsiniz. Ortak olduğunuz bir işte karamsar düşünmeye başladınız. Cesaretli adımlarla bundan karlı çıkmanız mümkün. Bu dönemdehayatınızda bazı şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal olarak çok güçlü hissettiğiniz bir gün. Ancak yine de her şeye aynı anda koşmaya çalışmayın ve kendinizi fazla yormayın.

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Oğlak burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Romantik konularda gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız ön planda. Hobilerinizden para kazanmaya yönelik adımlar atmak için uygun bir gün olacak.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir çeşit suçluluk duygusu hissedebilirsiniz. Yolunda gitmeyen, en azından beklediğiniz gibi gitmeyen işler konusunda, tüm suçu yüklenme eğilimine girebilirsiniz. Kendinize haksızlık yapmamalısınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İyimserlik ve kötümserlik arası gelgitleriniz var. İç dünyanızın derinliklerinde belli fasıllarla yaşadığınız uç duyguları, akılcı gayretlerinizle zararsız hale getirebilirsiniz. Ev hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı bir takım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Yakında bir ziyaretiniz var.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; aşk hayatının hareketlendiği ve kalıcı adımlar için girişim aşamasında olduğun bir gündesin. Her açıdan oldukça şanslı bir gün de olduğunu bilmeli; isteklerini ve arzularını dile getirmekten korkmamalısın. Partnerinle arandaki sorunları çözüme kavuşturduktan sonra planlarını devreye sokmayı düşünebilirsin.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 21" R
Ay
Balık
10° 13' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 05"
Venüs
Boğa
04° 57' 10"
Mars
Koç
02° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 26"
Satürn
Balık
16° 51' 10"
Uranüs
Boğa
22° 31' 52"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Başak
23° 41' 37"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>