Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ne Yapacağını Biliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2020, Salı

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 70%

Son derece güçlüzekanız ve pratik becerileriniz, ilerlemenizi kolaylaştırmak için hayal gücü ve inovasyonla birleşiyor. Çok uzaklardan alınan bilgiler şu anda özellikle değerli olabilir. Arkadaşlarınızla ve komşularınızla olan ilişkiler sıcak, samimi ve işbirliğine açık olacak. Aşk hayatınızdaki ilişkiler de tatmin edici olabilir. Dışarı çıkıp, felekten bir gün çalmak ve iyi vakit geçirerek biraz stres atın!

Sinirlerin gerilmesinden muzdarip olabilirsiniz ve bunun müsebbibi aşırı çalışmanız olması muhtemeldir. Nefes almak için biraz kendinize zaman tanıyın. Herhangi bir soruyu veya problemi derhal çözmeniz gerekmiyor. Kendinizden çok fazla şey talep etmeyin ve hızınızı yavaşlatmak için neler yapabileceğinize bakın. Belki de bazı projelerinizi kısaltma zamanı gelmiştir?

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Yükselen duyarlılığın ve hassaslığın bugün başını belaya sokabilir. Ne kadar spesifik bir cevap arayışına girip çabalarsan o kadar direnişle karşılaşacaksın. Doğrudan bir cevap bugün kimseden bekleme, aksi takdirde hayal kırıklığıyla yüzleşirsin. Bugün insanlar vefasızlığa meyilli. Böyle bir günde söylenenleri pek ciddiye alma.İnsani tutkular kadar mantıkdışı konuları anlama yetisine sahip olduğunuz kimin aklına gelirdi ki? Gündelik hayatın sizi daha önce hiç ilgilendirmeyen vıcık vıcık, ufak tefek gerçekleriyle haşır neşir olmaya başladınız. Yeni Teflon kaplamanız sizi göz açıp kapayıncaya kadar işe alıp işten çıkaran harika bir personel müdürü yapabilirdi. Bunu hiç düşündünüz mü?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün henüz çok hazır olmadığınız bir şeyi başlatmak ya da oluşturmak için üzerinizde bir parça baskı hissediyor olabilirsiniz. Sizin tarafınızdan bir tereddüt, işi ağırdan almanız ve kaynar suyla dolu kaba balıklama atlamadan önce gerçeklere dair daha çok şey öğrenmeniz gerektiğini işaret ediyor. Kendinizi öyle bir konumlandırın ki durumun kurbanı olmak yerine onu kontrol altına alabilesiniz.

17 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün oldukça pratik bir gününüzdesiniz sezgileriniz de oldukça yüksek. Başkalarının düşüncelerine de önem vermeniz gereken bir gün. İlham alacağınız kişiler olabilir. Bununla birlikte aşk hayatınızda da hareketlilik yaşanabilir.

17 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için bahanelerin olmadığı bir gün… Başarısızlığı olan ve bu konuda sürekli keskin konuşmalar yapan kişilere yol gösterebilirsin. Kendinden emin tavrın gıpta ediliyor. Kamu alanında görev yapan bir Başak burcuysan, bugün karşılaşacağın bir terslikteki soğukkanlı tavırların dikkat çekebilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, olmadık bir kişinin sana duygularını ifade etmesi seni şaşırtacak.

17 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürprizlere açık olun. Mümkün oldukça hijyenik konuları abartmadan ilerleyin. Bunun ileride size daha farklı sorunlar getirebileceğini hatırlayın. Ölçülü olun.

17 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sinirle alınacak kararlar sonrasında pişmanlık yaratabilir. Kendiniz ve aldığınız insiyatiflerin farkında olmak siziyerinde diplomatik yapacaktır.

17 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdikleriniz ve varsa çocuklarınız konusunda hassas ve duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Mevcut ortam ve şartlar doğal yeteneklerinizi ortaya koymanızı kolaylaştırabilir.

17 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlardan uzak kalıp sorumluluklarınızdan da olabildiğince kaçmak istiyor gibisiniz. Hayat tarzınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız bunun biraz zaman alabileceğini de göz önünde bulundurmalısınız.

17 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Bugün aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Ay ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim aşk konusunda şanslı bir güne işaret ediyor. Hobilerinize zaman ayırabilir, keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizle ilgili olarak yaptığınız hatalar varsa, bunları bugün görebileceksiniz. Olumsuzlukları kendi haline bırakmayın veya gurur yapıp kabullenmemezlik etmeyin; elinizde, aksaklıkları düzeltmek için büyük bir şans olabilir.

17 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgiliniz yaşadığınız ilişki konusunda çok ketum. Oysa siz yaşadığınız beraberliği başkalarıyla paylaşarak hata yapıyorsunuz. Bu durum can sıkıcı sonuçlara neden olabilir. Kariyerinizde bir düelloyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmanızda fayda var

17 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bazı seyahatlerin veya akademik çalışmaların doğrultusunda hareket halinde olabilir ve projelerine hız kazandırabilirsin. Gün içinde partnerinden gelebilecek yoğun ilgi sayesinde motivasyonun güçlenebilir. Harcamaların konusunda yine aşırıya kaçtığını fark edip yakın gelecek için endişelenebilirsin.

17 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 03" R
Ay
Koç
25° 23' 27" R
Merkür
Koç
20° 37' 28"
Venüs
Boğa
08° 45' 32"
Mars
Koç
04° 34' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 57"
Satürn
Balık
17° 06' 31"
Uranüs
Boğa
22° 42' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 31"
Lilith
Başak
24° 02' 11"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>