Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İstediğin Tepkiyi Görmüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 90%

Aşk hayatınızda, sanki bir şey sizi tamamen mutluluktan alıkoyacakmış gibi hissettiğiniz zamanlar olmuştur. Belki duygularınızda boğuluyor ya da bağlı kalma düşüncesi sizi korkutuyor olabilir. Her halukarda, bir şeye başlama konusundaki isteksizliğinizin ilişkinize zarar verdiğinin farkındasınız. Biraz risk almanın zamanı geldi, yarına ne dersiniz?

Bu sizin için tatmin edici bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla odaklandığınızı ve enerjinizi hedeflerinize ulaşmak konusunda kanalize edebileceğinizi göreceksiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır inanılmaz derecede çalışıyorsunuz ve çabalarınız için yakında ödüllendirileceğiniz açıkça ortaya çıkacak. Son zamanlarda yaşanan kötü bir deneyim hakkında hala endişeleniyorsanız, bunu arkanızda bırakabilirsiniz. Kimse kötü hisler barındırmaz; siz de.

Ailenizden veya akrabalarınızdan olabilecek eski bir ziyaretçi bugün kapınızı çalabilir. Bu kişi, sizin daha önce hiç görmediğiniz bir özelliğini ortaya çıkarabilir ve bu da hoş bir sürpriz olabilir, hatta belki size yeni imkanlar da sunabilir. Çekinmeyin ve belirsiz olduğunuz konularda bilgi veya tavsiye isteyin. Bu kişi sizin için bunları sağlayabilecek biri.

Bugün duyguların oldukça kuvvetli. Konuşurken ağzından ateşler püskürürse şaşırma. Kıvılcımlar çıkarabilirsin. İçinde güçlü hisler oluşuyor. Bu hisleri salmanın ise tam zamanı. İnsanların senin söyleyeceğin şeyleri duymaları gerek. Düşüncelerini içinde tutarak hem kendine hem de başkalarına kötülük yapmış oluyorsun.Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Dini bir kurumda zaman geçirebilirsiniz. Ya da ihtiyacı olan bir çocuğa yol göstermeye karar verebilirsiniz. Ayrıca kendi çocuklarınız varsa, bugün onlarla özel zaman geçireğiniz bir gün olabilir. Onlarla ahlaki konulardan konuşup onları daha sağlam bir karakter oluşturmaları yönünde cesaretlendirebilirsiniz. Bugün doğru ve yanlış soruları aklınızı kurcalayacak.

19 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşlerden bunalmış biraz gevşemek ve rahatmak istiyor olabilirsiniz. Ancak çalışmanız gereken, tamamlamanız gereken birçok proje bulunuyor. İleride sıkıntı yaşamamak için yetiştirmeniz gereken işlere yönelmelisiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaşacağın çoğu insanın sana karşı farklı tepkiler aldığını görmek, seni derin düşüncelere itebilir. Sırlarını kimseyle paylaşmaman gerekiyor. İyi niyetin suiistimal edilebilir. Çalıştığın işin ne kadar yoğun olduğunu düşünsen de bu işin iyi yanlarını görebiliyorsun. Yakın bir aile bireyinin hastalığı senin daha fazla titiz olmana sebep oluyor. Sağlıklı beslenmek için mutfağından yağlı gıdaları bir süreliğine eksiltiyorsun.

19 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel anlamda sebepsiz bir kaygı içinde olmaktan vazgeçin. Hijyen ve temizlik konularında kendinize ve çevrenize hayatı zehir etmeden ilerleyin. Çünkü sizler zaten üzerinize düşeni fazlasıyla yapıyorsunuzdur. Evinizden işlerinizi yürütmek size iyi gelecektir.

19 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraber çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. Verimli zamanlar geçirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizde sıkışmalar olabilir. Hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi toparlamak için fırsatlar doğabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

özellikle bugünlerde sadece kendinize değil sevdiklerinize de bilhassa partnerinize de büyük yardımlarınız olacak şekilde günü geçirebileceksiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

O kadar hızlı bir şekilde yeni fikirler üretiyor ve uygulamaya koyuyorsunuz ki siz bile bu duruma şaşırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar da bu durumdan haliyle etkileniyor.

19 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Kova burcunda seyahat ediyor. Günlük rutinleriniz vehayatınızla ilgili konuların ön planda olacağı bir gün olacak.Sağlık kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay ile Uranüs arasındaki kare açı sabah saatlerinde alabileceğiniz sürpriz haberlere işaret ediyor.

19 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, sürekli çalışarak veya koşuşturarak geçebilecekse de, içinde olduğunuz sakin ve huzurlu ortam sayesinde stresten uzak kalacaksınız. Kafanızın dingin olması, dikkatinizin dağılmasını da önleyecektir.

19 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayattan gerçekten ne istediğinizi ve beklediğinizi daha derin ve yoğun bir şekilde sorguladığınız ve irdelediğiniz bir gün olabilir. Sevdiklerinizi, aşkınızı ve varsa çocuklarınızı düşüneceğiniz bir gün olabilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; çalışmalarına hız verebilir ve sırtına fazladan sorumluluk yüklenmiş olabilir. Üzerlerine düşen görevleri yapmayan bazı kişiler yüzünden yaptığın planların aksaması seni biraz üzebilir. Sağlığınla ilgili konularda erteleme yapmamalı; kontrollerini düzenli bir şekilde yaptırmalısın.

19 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 07" R
Ay
Balık
09° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 05"
Venüs
Boğa
04° 53' 04"
Mars
Koç
02° 09' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 40"
Satürn
Balık
16° 50' 53"
Uranüs
Boğa
22° 31' 40"
Neptün
Balık
29° 00' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 08"
Lilith
Başak
23° 41' 15"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>