Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tarzın Değişebilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Biraz sabırsız hissedebilirsiniz. Siz odaklanmış bir insansınız ve çok fazla disipline sahipsiniz. Ama bugün, hayatınızda eksik olan şeyler hakkında düşünebilirsiniz. Eğer bekarsanız, asla doğru kişiyi bulamayacağınız konusunda endişelenebilirsiniz. Eğer evliyseniz, ilişkilerin çok fazlagerektirdiğini düşünebilirsiniz. Memnuniyetsizliğinizin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Olumlu şeylere odaklanmaya çalışın.

Şu an yaptığınız çalışmalarla ilgili olarak ulaştığınız sonuçları bir kenara bırakın. Hşunuza gitsin ya da gitmesin hayat her zaman ters köşe yapar. Normalde, insanların sizi mutlu edecek teklifler yapmasını düşünmezdiniz bile. Bu teklifler biraz çılgın görünebilirler ve sizin çizginizin çok yılında olabilirler. Örneğin, bir finans direktörü olduğunuzu ve birisinin sirkte size birteklif ettiğini düşünün. Çılgın, evet, ama imkansız değil!

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Normale oranla çok daha fazla enerjin var. Bunu yarıda bıraktığın işleri tamamlamak için değerlendirebilirsin. Büyük ihtimalle bu kez işler tersine dönecek ve başarıyla işin içinden sıyrılacaksın! Eski bir soruna dair yeni bir fikir ya da farklı bir yaklaşım geliştirebilirsin. Günün bu güzel etkilerini ve yeteneklerini birleştir. Günün sonunda yaptıklarınla gurur duyacaksın.Bugün yepyeni ve umut dolu bir dünyaya gözlerinizi açmış gibi hissedeceksiniz. Karşılaşacağınız kişiler candan ve şefkatli olacak ve gelecek, yaşamaya değer, aydınlık bir yer gibi görünecek. Bir başka deyişle, muhteşem bir rüyanın içine düşmüşsünüz gibi hissedeceksiniz. Fakat ne yazık ki bu tatlı rüyadan sizi uyandıracak olan alarm kısa süre sonra çalacak. Bu yüzden, hala sürerken, yaşanacak günün tatlı gerçekliğine doymaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hala eski küreğinizi kullanıyor ve tarlayı öyle sürüyorsanız, küreği artık yenileme zamanı. Koca dönümü çarçabuk sürecek o büyük makineyi alın. Özetle, daha verimli olabileceğiniz yolları düşünün. Hayatınızı daha kolay ve rahat bir hale getirmeye yardımcı olacak şeylere yatırım yapmaktan çekinmeyin. Büyük ihtimalle, günün doğal akışı sizi gitmeniz gereken yere götürecektir.

28 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Anlaşmazlıklar kavgalara dönüştüğü için, bağlı olduğunuz bir grubun üyeleri arasında sesler yükselebilir. Bundan uzak durmalısınız çünkü size bir faydası yok. Kendinize ait kişisel bir hedefe ulaşmak için son bir hamle yapmak isteyebilirsiniz, ancak kontrolünüz dışındaki kişiler tarafından engellenebilirsiniz. Sabırlı kalmaya çalışın!

28 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Renkli bir Salı gününe hazır mısın? Bugün yaratıcılığın artıyor. Eğer sanat dallarına ait bir alanda çalışıyorsan, tarzının dışına çıkabilirsin. Hava değişiminin hızlı olduğu bugün duygularında da ani geçişler yaşanacak. Duygusal dengesizlikler gündeminde olabilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinin alışkanlıklarını eleştirmeyi başka bir güne bırak ve aşkın gücünü tekrardan keşfetmeye çalış derim? İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan bugün sürpriz birisi ile tanışabilirsin.

28 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgilenirken bazı beklenmedik sorunların ortaya çıkması sizi yorabilir. Şu an başka konularla ilgilenirken çıkan bu durum karşısında fazla detaycı davranmadan ve gerçekçi davranarak daha rahat tolere edebilirsiniz.

28 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

28 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir, önemli olan ne istediğinizi bilmeniz ve düşüncenizi olumlu tutmanız.

28 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dışa açık, dışarıyla çok ilgilisiniz. Bu çevrenizi zenginleştiriyor. Fakat ufak, tefek görülen istismarları sineye çekmenize de neden olabiliyor. Eski tanıdıklarla sevindirici rastlantılar olabilir. İçine dahil edilmek isteneceğiniz özgün yaşam projeleri sizi etkileyebilir. Bugünlerde yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayacak.

28 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın davranışlarının altında neler yattığını sezebildiğiniz bir gün. Bunu yapabilmeniz de onları daha iyi anlamanıza yardımcı oluyor. Böylelikle anlamsız tartışmalardan uzak duruyorsunuz.

28 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati ile partnerinizle ilgili konular gündeme geliyor. Bekarsanız bugünlerde yeni biriyle tanışabilirsiniz, ancak tanışacağınız kişi ailenize uygun olmayabilir.Aile büyüklerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul alım-satım gibi konularda dikkatli hareket etmenizde fayda olacaktır.

28 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınıza gem vuracağınız ve ilgilenmek zorunda olduğunuz parasal konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Ev bütçesi, işteki gelir-gider dengeleri ve zorunlu ihtiyaçlar için alışverişe çıkmak günün konuları arasındadır. Duygusal davranmak için doğru zaman değil.

28 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Hayatınız biraz bölünmüş olabilir. Birkaç konu ve tema ile aynı anda ilgilenmek durumunda kalmış olabilirsiniz. Şimdilik iç taraftaki mücadeleyi tamamlayabilirseniz, hayatın keyifli kısmına daha rahat ulaşabileceksiniz.

28 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; olayları ve gelişmeleri kontrol etmekte zorlanacağın bir gündesin. Karşındakilerin kararsızlığı senin de yönünü belirleyememene ve istikrarsızlık yaşamana neden olabilir. Ancak sorunlarla uğraşırken karşına sana yardım edecek ya da mutlu edecek birileri çıkabilir.

28 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 59' 14" R
Ay
Terazi
24° 59' 56" R
Merkür
Boğa
06° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 54' 37"
Mars
Koç
15° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 06"
Satürn
Balık
18° 06' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 04"
Neptün
Balık
29° 26' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 43' 59"
Lilith
Başak
25° 34' 54"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 20/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>