Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İnsanları Görüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizle önemli şeyler hakkında konuşacağınız bir gün olabilir. Yakınlık ve samimiyet ruhu, tüm güne nüfuz edecek. Umutlarınızı ve hayallerinizi kolayca paylaşabileceksiniz. Ayrıca çok fazla kahkahalı bir gün yaşayacaksınız! Şu an bekarsanız, bu şeyleri ruh eşiniz olan bir arkadaşınızla da deneyimleyebilirsiniz. Kalbinizi artık açın ve konuşun.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Son zamanlarda aile tarihinizi incelediniz mi? Kültürel arka planınız ilginizi çekiyor mu? Nasıl bir sosyal çevreye doğdunuz? Bu sosyal çevrenin nasıl değerleri var? Baktığınızda, bu değerlere yakınlık duyuyor musunuz ya da tam tersine sizin sahip olduğunuz değerlerden uzak olduklarını mı düşünüyorsunuz? Bunlar bugün aklınızı kurcalayan ilginç düşünceler...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biliyorsunuz, her an herkesin emrine amade olmak zorunda değilsiniz. Bunun ne kadar yorucu olabileceğini ve ne kadar kendinle iletişimini bozabileceğini siz de biliyorsunuz. Biraz kendinize zaman tanıyıp hayatınıza bakmayı ve nereye doğru yol aldığınızı görmeyi denemelisiniz. Yürüyüşe çıkın, ya da güzel köpüklü bir banyo yapın. Rahatlatıcı bir günün ardından bazı şeyler çok daha net görünecektir.

26 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilgisayarda yoğun bir şekilde çalışabilirsiniz. Neyse ki ilham da sizden yana. Bununla birlikte genellikle maceralarınıza katılan insanlar stresli olabilir bu da sizde gerginlik oluşturabilir. Onların tavırlarının sizi etkilemesine izin vermeyin.

26 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önümüzdeki günlerde güvendiğin insanları tekrar gözden geçirebilirsin. Hayatının daha sağlam adımlar atmak istediğin bir döneminden geçerken, hiç düşünmeden gözden çıkaracağın insanlar olabilir. Ama yine de bu dönemde acele kararlar almanı önermem. Hayatındaki insanlar hakkındaki fikirlerin daha net olduğunu görüyorsun. Hoşlandığın kişiye karşı düşüncelerini açıklayabilirsin. Yakın bir akrabanızdan anlam vermediğin bir çıkış görebilirsin.

26 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak seyahetler ve eğitiminiz ile ilgili bazı konular gündeminizde olabilir. Ticaret ile ilgili konular bugün ilgilinizi çekebilir. Önemli fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Yenilikler içinde olacağınız bugün, sorumluluklarınızı toparlamak size iyi gelecektir.

26 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın zamanınızı alabilecek, meşgul edebilecek durumlar olabilir. Bugün yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz.

26 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda ne yönde ilerleyeceğinize karar vermek hususunda sıkıntı yaşayabilirsiniz ancak sezgileriniz size uzun vadede yol gösterecektir.

26 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerde ev ve aile içinde ucu açık, belirsiz konuşmalar sizi yormuş olabilir. İlişkilerinizi nasıl yöneteceğinizden emin olamayabilirsiniz. Daha sakin ve gözlemci kalmakta fayda var.

26 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik durumlarla karşılaşmaya hazır olun. Esnek tavrınız sayesinde her duruma uyum sağlayabilecek potansiyele sahipsiniz, bu özelliğinizi kullanın.

26 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda gerçekleşen Yeni Ay'ın ardından Ay, yönetici gezegeniniz Merkür ile kavuşum yapıyor. Bugünü günlük işlerinizi halletmek için değerlendirebilirsiniz.Önümüzdeki haftayı planlayabilirsiniz. Tansiyon gibi sağlık problemlerine karşı dikkatli olun.

26 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızın açığa çıkmak isteyeceği bir gün geçirebilirsiniz. Bu duyguları yakından tanıyor olmanız, onları size fayda sağlayacak şekilde kullanmanızı, bulunduğunuz ortamlarda takdir kazanmanızı mümkün kılacaktır. Aşırı duygusal olmayın. Gerektiği kadarını göstermeniz çok önemli.

26 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınız renkleniyor. Başak burçlarının özellikle aşk hayatları çok değişecek. Negatif değil ama uzun süredir kendinize kural olarak koyduğunuz birçok konuda marjinal değişiklikler yapabilirsiniz. Sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Daha özgür, daha farklı ama kararlı bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz.

26 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak;yoğunluğuyla geçen son günler seni oldukça yıpratmış olabilir. Gününü dinlenmeye ayırmalı, ruhunun da en az senin kadar sakinleşmeye ihtiyacı olduğunu unutmamalısın. Beraber çalıştığın kişi ve gruplarla ortak projeler içinde bulunmak da sana iyi gelecektir.

26 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>